- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cris Andrea
kezdő
Sziasztok! Esetleg tudnátok ajánlani egy harman kardon avr 142 höz egy jó kis 5.1 es szettet?
-
Cris Andrea
kezdő
Sziasztok mindenkinek.egy olyan kérdésem lenne hozzátok,vásároltam egy harman kardon avr142 házimozi erősitőt,és ehez szeretnék egy 5.1 hangfalszettet vásároni.namost találtam aránylag reális áron egy jbl scs178 at de viszont 4 ohm osak a hangfalak.ezeket ajánlatos rákötni,vagy nézzek hozzá 6 vagy 8 ohm os hangfalakat.előre is köszönöm a válaszokat és a segitséget.mindenkinek legyen szép napja.
-
Cris Andrea
kezdő
Sziasztok! A yamaha htr 2064 ről kinek mi véleménye?
-
Cris Andrea
kezdő
Üdv. 1 pár álló hangfal vásárlás előtt állok. A véleményeteket szeretném kikérni. Mi a tapasztalat?magnat art.-nr.144 408 ról. Egy onkyo sr508 hajtaná házimozi frontként. Köszi a véleményeket.
-
Cris Andrea
kezdő
Sziasztok. Vásároltam egy denon 2805 tipusu 7.1 házimozi erösitőt.a kérdésem az lenne hogy az van ráirva hogy 6- 16 ohm ig tudok rákötni hangfalat.az én hangfalszettem pedig 4-8 ohm. Szerintetek ezeket rákőthetem az erősitőre? A szett tipusa: hopkins palmer 650. Előre is köszi a válaszokat.
-
Cris Andrea
kezdő
Sziasztok.szeretnék venni egy 5.0 hangfalszettet. Kiváncsi lennék a véleményetekre.a szett neve: kopkins&palmer hp650 és egy thomson dpl550 re szeretném kötni. Előre is köszönöm a véleményeteket.mindenkinek legyen szép napja
-
Cris Andrea
kezdő
válasz
fehér_ember #34582 üzenetére
Nagyon szêpen köszönöm a segitséged.szép estét neked.
-
Cris Andrea
kezdő
válasz
Cris Andrea #34580 üzenetére
Még egy valamiben tudnál segíteni?
Hogy a számok amik felvannak tüntetve a hangfalakon a herc re gondolok. Mejek azok amiket már érdemes meg venni frontnak,centernek,subnak ami passziv és hátsónak.köszönöm a válaszokat előre is.
-
Cris Andrea
kezdő
válasz
fehér_ember #34579 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.végül is valójában az erősítőre 4 ohm tól 8 ig bármit kőthetek? A subwofer részhez 3 ohm van írva hogy olyan mélynyomót kössek rá. Subnak most akkor hány óhm osat kőthetek?
-
Cris Andrea
kezdő
Köszönöm a felvilágositást
de nekem ami lényeg lett volna az hogy, erre a fajta erösítőre hány óhm os és hány wattos hangfalakat kössek hogy az erösítő ne mennyen tönkre. Az olyan hangfalak amire az van irva hogy 4-8 ohm. Ezt ráköthetem e. És hogy hány wattos legyen amit el is bir az erösítő. Elnézést de még kezdő vagyok ezen a téren. Azért is irtam ide a prohardverre. A keret az kb. 50-80ezerig lenne. Köszönöm a segitséget.
-
Cris Andrea
kezdő
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Nekem lenne egy thomson dpl550 es házimozi erősitőm és azt szeretném megtudni hogy hány ohm os és hány wattos hangfalakat kössek rá hogy minél szebben szoljon. Ti mien 5.1 es hangfalszettet ajánlanátok hozzá. Köszönöm előre is a válaszokat. Mindenkinek legyen szép napja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest