- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
Sziasztok !
A (#15169) hozzászólásomba kérdeztem milyen zárt sub-ot ajánlotok. Claire78-tól kaptam egy Canton típust.
Végül is nem az típus lett amit ő ajánlott. Egy nagyobb változatát sikerült szereznem: CANTON AS 125.2 SC. Köszönöm a tippet, ha nem ajánlja akkor magamtól soha nem néztem volna Canton-t. Egy HECO Metas XT Sub 251A cseréltem le. Sajnos elhelyezés miatt nem volt mély ahol ültem. Viszont a Canton nagyon jó, és nekem jobban is teszik a zárt sub-ok hagja. -
hegyipapa
senior tag
Sziasztok !
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Szeretnék Zárt sub-ot venni, csak filmre használnám, nem kell nagy teljesítmény. Jelenleg van egy reflexes heco sub-om, sajnos nem megfelelő az elhelyezése, és ahol ülök ott nem túl sok mély van. Új Wharfedale WH-S10E néztem ki 80e forintért.
Véleménye tapasztalat van-e valakinek ? Esetleg 100e Forint körül mást ajánlat zárt sub-ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest