-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#18663680 #60271 üzenetére
ELAC még belépőben is komoly szintet képvisel, bátran halgasd meg... Oberon szettet én is láttam.,.. erre célra nálam 2. a QA. Fyne audio-t is nézd meg újonnan a kisebb beleférhet a keretedbe Ezek mellé kinéztél valami erősitőt? Én Regát ajánlanám de az kissé tullövés lenne de Cambridge vagy NAD szerintem megfelelő lenne.
Teal'C: senki se fogja megkülönböztetni hogy 89 vagy 90 az érzékenysége, főleg ha nincs mellette a másik... tehát bátran az ELAC-al, természetesen minden tisztelettel irom feléd, nem vitaindítónak szánom vagy bántásnak ne vedd (ha 87 lenne az már valóban jelentős) -
arcitec
addikt
válasz
#18663680 #60266 üzenetére
Arra az igényre a Dalik nem illenek a képbe semmiképp. Max a Spektor de talán még az sem.
Nálam Q Acoustics 3050 , Monitor Audio Bronze 6. De mindenképp célszerű lenne meghallgatni, mert mindenkinek kicsit más tetszik ez bonyolult dolog. Nagyon sokat kell hallgatni jó hangzást, hogy kifinomuljon a fül. ( Én így voltam és még talán most is..)#60271Gergo500:
Hát igen a vizuális inger is számít és nem is kell szégyellni, de mindenképp hallásra kellene vásárolni. U.I: És még csak lehet nem is első hallásra. szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest