- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
attiati #16755 üzenetére
Elő elő jövő téma és sokan hajlamosak az "ajánlott" nézési távolságot keverni a célszerűvel, ami az egyénnek jó. Ez az ajánlás a felbontás részletességének az érzékelésére ajánlott(amin túl már bizonyos részletek elveszhetnek a szem számára). Egyébként meg mindenki onnan nézi, ahonnan neki jó és persze a lehetősége adott. - (Anno jómagam sem értettem(vagy félreértettem) , tehát kellene egy ilyen táblázathoz több magyarázat.)
-
MCGaiwer
addikt
válasz
attiati #16533 üzenetére
esetleg még mennyezetről tudnád lelógatni, vmi hasonlóval.
-
MasterMark
titán
válasz
attiati #16531 üzenetére
Nem. A tévét rakod oda, ahova jó lesz. A kanapé fix, ahogy mondtad.
Ez a karos megoldás nem lesz jó sehogy. Vagy gyártatsz magadnak külön erre a célra.
De nem lenne egyszerűbb a TV-t már eleve jó helyre tenni, és nem feleslegesen bonyolítani mondvacsinált okokkal?
Mellesleg az hogy 10 fokkal oldalra néznél az egyáltalán nem kényelmetlen. Alig kell a fejedet egy picit mozdítani csak.
Van rajzod róla, hogy hogy lenne az elhelyezés?
Csak azért célzok folyton erre, mert nagyságrendekkel egyszerűbbé tennéd az életed, ha megpróbálnád azt úgy megcsinálni hogy jó legyen, minthogy egy lehetetlen csodakart keresel ami nem létezik. -
Quetz
őstag
válasz
attiati #16527 üzenetére
Esetleg nézd meg a stell termékeit, nekem egy 40kg-os terhelhetőségű verzió van, elég masszívnak tűnik. Más kérdés, hogy találsz-e megfelelő méretűt magadnak.
-
Sztenn
tag
válasz
attiati #16527 üzenetére
hosszú karnál számolni kell azzal is hogy az már borzasztóan húz lefelé. nekem pl 50 centis karon volt egy 42es lcd, és meg is hajlott a vas kicsit. ráadásul 4 csavart adtak hozzá amit biztonság kedvéért 8ra egészítettem ki, nehogy kiszakadjon a falból. mindenesetre nézelődtem neked hosszú karok után de eladók között 70 centi volt amit találtam. szóval sajna ebben nem tudok segíteni.
-
Beni2360
félisten
válasz
attiati #16195 üzenetére
Esetleg itt Fali konzol lapos tévékhez több segítséget kapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Witcher topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest