- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Sztenn #16895 üzenetére
ok, nem írtad, hogy MP funkciós NAS. Ez egyéni ízlés függő. Nekem a NAS-ban pont az a legjobb, hogy nem látom nem hallom, de bárhonnan elérem, ott piheg a router-switch-kábelmodem mellett egy szekrényben, sose raknék egy csörgő-zörgő dobozt a nappaliba a tv mellé.
Illetve tuti kevesebb extra támogatásod lesz egy olyan lejátszóra ami mellékfunkció. (nem tudom ezekhez adnak-e egyáltalán infrás távirányítót?) -
junkpod
veterán
válasz
Sztenn #16891 üzenetére
Nagyon rosszul gondolod a drága VS olcsó mediaplayerek viszonyát. Olvastad a milyen asztali lejatszot vegyek topikot.
A Nas egy hálózati adattároló, fájl szerver, nem lejátszó, gigabiten érdemes hálózatra dugni (router de inkább switch), ezekben hdd és ventilátor pörög, hangos lehet, nem érdemes a tv közelébe rakni.
Pcrol filmezés szerintem kényelmetlen fejlesztői hobbi. Ellenben egy hálózatos MP a tv alatt tökéletes mindenre. MP, hdmi, hm erősítő, hdmi, tv a legjobb bekötési sor.
Asztali bd player akkor indokolt ha lemezeid is vannak. -
johnywalker
őstag
válasz
Sztenn #16891 üzenetére
Az asztali BD lejátszókba van néhány lejátszásjavító algoritmus implementálva.Ezek viszont nem olyan jellegű ficsőrök amik egy megfelelő Vga-val illetve jó lejátszó progival (pl Power Dvd) ne lehetne ugyanúgy szép és kadenciahelyes lejátszást biztosítani.Egy asztali lejátszó inkább csak multimédiás szolgáltatásokkal kínál többet egy beépített verziónál.Persze most átlag konzumer szintről beszélünk.
-
zs198
aktív tag
válasz
Sztenn #16891 üzenetére
Ismerős a helyzet
Ezért vettem Raidsonic külső hdd boxot!
Ezt:
[Raidsonic Icy Box]
Kell a hely nekem is és ebbe ha minden igaz bele lehet pakolni végtelen HDD-t
Legalábbis a honlapon ezt írja. De 4X4TB nekem eddig bőven elég
De nyilván ha te nem ezt akarod akkor sok sikert a megvalósításhoz ! -
polcsa
aktív tag
válasz
Sztenn #16869 üzenetére
"de már úgy is a 4K annyira nem volt opció vezeték nélkül"
Ezt hogy érted, kellene a 4K, de nem ment wlan-on vagy meglennél nélküle, ha menne az fhd wlan-on?Azért kérdezem, mert nálam hasonló a felállás és wlan-on (általában) elég jól megy a fhd. Ehhez minden mást vezetékre kellett tennem (kivéve kézi kütyük), a pc és a hifi sarok közé kellett egy jó router-stick páros és végül nem társasház, tehát a két szomszédom routerein kívül más belekotyogó wifi eszköz nincs.
De a 4K már szerintem sem menne.
Azért írtam, hogy általában, mert mindezeken túl, ha valamelyik telefonon vagy tableten frissítés, youtube vagy ilyesmi folyik, akkor sajna akad."C" opciónak ez: http://www.wireless-bolt.hu/9510-powerline-230v/547846-tp-link-tl-pa4010pkit-powerline-adapter-kit
Ezt mondjuk soha nem próbáltam, meg józan paraszti ésszel belegondolva, azonoson fázison kellene lennie a két kütyünek, de még azt is el tudom képzelni, hogy azonos kismegszakító körön. bár ezt nem írják, lehet, hogy csak az én hitetlenkedésem.
Ha kipróbálnád, számolj be, légyszi!junkpod: Jaa... Na ezt sem tudtam.
-
johnywalker
őstag
válasz
Sztenn #16869 üzenetére
Lehet nagyon leegyszerűsítem a dolgot, de a cél lenne hogy a hálóban lévő gépen is el tudj érni mindent, ha jól értem.Kb.10 méteres Hdmi kábellel nem éred el a nappalit, egy ilyen, vagy hasonló Hdmi elosztó segítségével? Így az asztali géped is ki tudod használni 4K-ra, egyik kimenet a monitorhoz, a másik az erősítőhöz menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest