- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
k_petya #37843 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy vitatkozzak veled, de még mindig nem derült ki, mi az amin spóroltak, a távirányítón kívül, mert nem írtad le konkrétan. Kiderült, hogy van banándugó is. Ok a manual szar. De ettől még ne mondd már, hogy a ds jobb fejleszereltségű, mert tökön szúrom magam
Látom közben mod volt: igen, az aljzat tényleg hasznos volt..annak akinek nem volt ilyen előtte, annak nem hiányzik tényleg. Nekem is fura volt a HK után. De ez nem akkora dolog amúgy, én most utólag örülök is, mert így kevesebb kábel kígyózik az erősítő mögött, úgyis minden egy nagy APC szűrős elosztóba van kötve, ami meg jól el van dugva.
-
Gtaati
őstag
válasz
k_petya #37836 üzenetére
Helló!
Nekem volt 676-t és szerintem igen jó kis erősítő ár/érték arányban. Nem tudom, hogy miket hiányolsz belőle meg milyen igényeid vannak, de számomra amikor használtam minden földi jó benne volt
A 3-4szer drágább Cambridge Audio CXR200-om szolgáltatás terén fapados a ma kapható 150-200ezres erősítőkhöz képest, persze az nem is erről szól
Ahogy fentebb is írták, ki kell venni a pöcköket és lehet a dugót használni
-
Daywalker
addikt
válasz
k_petya #37832 üzenetére
Nekem 656 van, ami kb. ugyanaz, csak nincs THX meg 1-2 apróság. Nem tudom mire gondolsz azalatt, hogy jobban felszerelt volt a régi...milyen szempontból? A távirányító tényleg egy fos. Nekem HK volt előtte (AVR235), aminek pilótavizsgás távirányítója volt, de azzal mindent meg lehetett oldani, ezzel meg ott kell szerencsétlenkedni...és még egy szaros háttérvilágítás sem jutott rá. Mondjuk ezt lehet appból vezérelni, de az is hiányos még kissé. Amúgy nekem a hangja nagyon bejön, a Harman ehhez képest nekem túl száraz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest