-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
facetracing
csendes tag
válasz
btomi89 #51475 üzenetére
Szia!
Talán a legfontosabb kérdés az összeköttetés milyensége, mielőtt bármit is vennél. Az LG-nek "csak egy" optikai bemenete van, illetve azon felül bluetooth. az Edifier-nek pedik 2x2 RCA + optikai + coaxial, viszotn nincs bt. Ezt te tudod, hogy hogyan fogod / tudod majd megoldani ha több dolgot akarnál rákötni ( pc + tv + stb?). Ezeken túlmenően én vegyes felhasználásra erősen hajlanék a soundbar felé, mint egy 2.1-re. Hangbéli minőségben szerintem nem térhet el a kettő egymástól túlzott mértékben, viszont összeépítési minőségben és anyaghasználatban a kis 2.1 szimpatikusabb.
Továbbá esztétikai, és elhelyezési szempontból neked kell döntened, hogy melyik a praktikusabb arra az adott helyre, ahova tenni szeretnéd. Fussanak-e oda kábelek, vagy mehet minden bluetooth ról pl.
Ugyan a válaszom nem igazán tartalmazza, hogy melyik a jobb, de remélem pár támpontot tudtam adni a választáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest