- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gino20
őstag
Grat a szetthez
, tényleg jó akció volt.
SUB-al kapcsolatban, engem anno abszolút lebeszéltek még erről a JAMO-ról is [link] . Csak egy kis saját tapasztalás: Végül Monitor Audio Monitor 5.1 szettet vásároltam és az 5.0 rendben volt, de az akkor talán 120-140e Ft-os Monitor MRW-10 egy csalódás volt. Nekem a teljesítmény is kevés volt, de fő problémám az volt, hogy borzasztó lassú - terjengős volt (és még a határait is elértem). Ezt váltottam Dali-E12F-re, ami egy csoda volt számomra. Azt nem mondom, hogy ér annyit, mint amennyiért most újonnan árulják, de 150 környékén használtan szerintem jó vétel.... -
-
Gino20
őstag
Nyomokban sem vagyok "szaki", de a linkelt Jamo nagyon jónak tűnik ennyiért. Azt vedd figyelembe, hogy 10cm-es mély-közép sugárzóval van szerelve szóval szerintem kelleni fog SUB is (mozihoz amúgy is ajánlott), így már 500 fölött leszel. Az említett Klipsch RP-160 / 600 már elketyeghetne akár SUB nélkül is, de azoknak nem csak az ára jóval több (ha esetleg bele is férne) hanem polcsugárzó kategóriában is igen nagyok, de persze szerintem baromi jó cuccok -
hash99
senior tag
Kábellel nem kell elszállni 1,5 vagy 2,5 mm réz. Qed volt anno 2,5 -es 800ft / méter körül de kb mindegy mit veszel. Erősítőben elég foghíjas a használt piac és minden dupla annyi mint 2 éve… earc meg elég ritka a használtaknál. Ha nem égetően sürgős én megvárnám a black fridayt novemberben az extreme audionál elég jó leárazások szoktak lenni hátha lesz olyan erősítő is.
Mondjuk így belegondolva lehet a hangfalakkal is érdemes megvárni a bf-t szetteket mindig akcióznak
-
Jobban megnézve a hozzászólásodat rájöttem , hogy neked kell eARC is így nem mindegy milyen erősítőt teszel mellé, vedd tárgytalannak amit írtam.
Én úgy számoltam hogy eARC nélküli használt erősítővel Klipsch RP 160 frontokkal. sajnos ajelenlegi helyzetben nem igen lehet válogatni, még esetleg soundbarban lehet gondolkodni, de azt a szintet szerintem hozza ez a Klipsch szett a Marantz erősítővel, térhangzásban meg 100% , hogy jobb lesz.Csak túl van minden árazva most .
-
extremben van egy nem rossz összeállítás [link] a mostani erősítő árak mellett .
Ehhez még pár méter kábel kell és megvagy.. De polcsugárzókból használtan lényegesen jobb szettet tudnál összerakni meg az a mélyláda sem atomkirály, de cserében új és garanciális. Bögre szett lenne ideális vagy polcsugárzók még elmennének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest