-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
Asztii #31541 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom, amit az előttem hozzászólók írtak. Azért vettem az első AVR-em, mert azt reméltem, hogy ha összerakok egy center+front rendszert, akkor megszűnik a halk beszéd + hangos effekt probléma.
Hát, megszűnhet, ha bekapcsolod a dinamikus hangerő funkciókat az erősítőn. De ez nálam például okozott olyan furcsaságokat, hogy mondat közben változott a beszéd hangereje. Iszonyatosan zavaró volt. Inkább kikísérletezem, hogy mi az a hangerő ami átlagosan még nem zavaró a családnak. -
zsoika
addikt
válasz
Asztii #31539 üzenetére
Akkora helyiségbe a 150eFt nagyon kevés szerintem ,de megpróbálom.
Természetesen csak használtból és régebbi szériákból(ami nem feltétlen hátrány) álló szett jöhet szóba.
Erősítő min egy alsó/közép kategória kell hogy legyen .Pl: 1 vagy 2 és akkor már el is ment a keret kb. fele.
Szatelit sugárzós szett, mint pl. a legnagyobb Harman hkts 60,65 oda kevéske lenne szerintem, de ha nincs helyed akkor meg lehet próbálni.
Ha van hová tenni az álló (vagy állványos) hangfalakat akkor inkább egy ilyen nagyobb szettet ajánlanék mint a szateliteket......és már ki is futottam a keretből.
Persze alkudni lehet és akkor még bele is férhet, de el is kell menni értük mert jófogáson nincs értékelés.A kábelekre meg nem is jutott összeg, de egy jófajta kat6-os kábellel próbálkozhatsz.
-
sinci01
aktív tag
válasz
Asztii #31541 üzenetére
Ezek a hibás keverések előfordulnak normális hangrendszernél is. Sokszor kell a centert feljebb tekerni, hogy értsd a párbeszédet. Sajnos a keverésnél nem mindig vannak topon. Általában a magyar szinkronos filmeknél szokott előfordulni, eredeti hangnál még talán nem is találkoztam félrekeveréssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest