- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
-
zsoika
addikt
válasz
szab13 #23893 üzenetére
Szerintem egyértelműen a Denon a jobb választás pedig Én nagyon Onkyo párti vagyok (mozin).
Igazából HDMI problémás bármelyiken előfordulhatnak ha nem kikapcsolt (és konnektorból kihúzott) állapotban dugdosod a HDMI kábelt. Erre kéretik odafigyelni!
2008-2012 között a pioneer-ek közt is feltűnően sok volt a HDMI panekól hiba, nem csak az Onkyo-nál ...csak Ők legalább beismerték és visszahívást adtak ki rájuk.Nemir Ombe: Félreértettél! Persze ...igazad van! Én úgy gondoltam ,hogy per-pill lövésem sincs hogy egy használtan hirdetett analóg kábel annyiért jó vétel e(árban), vagy túl sokat kér érte az eladó. Megveszem és eladásnál akkor bukó van.... ha csak nem találok Én is egy laikust aki megveszi "drágán".
-
-
zsoika
addikt
-
zsoika
addikt
válasz
szab13 #23856 üzenetére
A Denonoknál valahogy így néz ki : az x520 kezdő, x1000 belépő és x2000 már a alsó közép szint....x2100, x2200 stb. már csak az évjárat.
Az X2000 is jó lehet.....viszont a 2013 -as évi ,régi sorozatszámú Denonok hangolása nem sikerült túl jól(pl.2313), de lehet neked tetszene. Ha van lehetőséged meghallgatni vétel előtt , az sokat segítene. -
zsoika
addikt
válasz
szab13 #23840 üzenetére
Szia. Zenére Onkyo-t nem nagyon ajánlanám abban az ársávban.
A 609-es 2012 előtti és azok hajlamosak a HDMI panel meghibásodásra.
Onkyo 515 és 535-ösöm van itthon és nem jó zenén.....igaz nem 616,636 ,de jelentős különbségre ne számíts.
Zenére Denon, Marantz az ajánlott ,de én még hozzátenném a Sony str dn 1040-től fölfelé. A sony 1040-est nemrég vettem és elég jó zenén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest