- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#97543424 #5895 üzenetére
Hát, igazából pénztárca és ízlés kérdése.
Nekem azt hiszem a sima 300-as van, még jó pár éve vettem. Akartam kijelzőset, de azok meg drágák.
Ha jól tudom még olyan leírás van valahol neten, hogy mely eszközökhöz jók, de most nem találom.
Megnézni meg tudod őket bármelyik műszaki boltban, de lehet webshopos rendelésnél olcsóbban jársz.
Az eszköz társítása meg nagyon egyszerű, van egy netes oldal, ahová beírod a készülék típusát és gombnyomásra letölti USB-n az adatokat, sőt, te magad is átszabhatsz minden billentyűt. -
KovyBoy
tag
válasz
#97543424 #5893 üzenetére
Pedig nincs is jobb annal, mint amikor 4kezlab nyomhatod....
Megfontolando monstre javaslata is, jok a logi cuccok. Hogy ezek kozul melyik lehet jo erre a celra, sztem o hamarabb tud segiteni.
-
KovyBoy
tag
válasz
#97543424 #5889 üzenetére
Ahogy Beci is irja, passz...
Ha nem lenne szallitasi dij, mondanam, hogy vedd meg ezt, de nezve az erosito erteket is, nem er annyit.Aztan van/volt itt egy masik alternativa is, ha bevallalos csaj vagy!
Meg van az eredeti tavi, csak nem mukodik? Ha igen, nem feltetlenul remenytelen, hoztam mar vissza parat a sirbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest