-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ebben az árkategóriában nem hinném, hogy jelentős különbségek lennének közöttük...
Szerintem menj be a legközelebbi MM-ba, és válaszd ki, ami kinézetre, esetleg hangra legjobban tetszik, ennyi pénzből sajnos mást nem tudsz csinálni..Vagy ahogy fentebb írtam használtan nézelődj, azt el tudom képzelni, hogy 50 körül tudsz venni olyat aminek a listaára 80-100 körül lehet, az talán hangban kicsit jobb...
-
KovyBoy
tag
Ezert az osszegert felejtos az 5.1... es valoban, ersoito+hangfal szett is csak neccesen jonne ki belole, hasznaltan.
Nem szokas itt bogre szetteket javasolni, de ezuttal en is afele terelnem az ismerosodet, figyelemmel arra (!), hogy mennyit szan ra.Ez a Logitech pl. meglepoen jol szol, egy meghallgatast (akar a linkelt uzletben) mindenkepp meger. Kedves baratomnak ilyet vetunk a PC-jehez egy kb. 16 m2-es helyisegbe, ele nagyot szol. Nyilvan ebben a kategoriaban nem kell tul komolyan venni, de valamiert csak rakerult a THX logo is. Arban picivel tobb a tervezett maximumnal.
Vagy itt ez a masik Logi, ami joval olcsobb. Nekem ilyen van a PC-re kotve, ez sem szol tul veszesen.
Hazimozi hangzast egyiktol sem kell elvarni, ennyi penzert viszont egyik sem olyan rossz vetel.
Genius szvsz felejtos. -
johnywalker
őstag
Nem írtad milyen csatik vannak a Tv-n.Megkövezés terhe mellett, itt nem szokásos hangszórót javaslok
: Genius 2020.
Az ár erősen korlátoz, ez aktív hangszóró tehát nem kell mellette erősítőre költeni.S a legnagyobb pozitívum, hogy az analógok mellett van rajta digitális optikai spidf bemenet is.Tv-hez egy kisebb szobába bőven elég, jahh és persze távirányítható is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Robotporszívók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest