-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sixpak #18802 üzenetére
Ezt én is igy tapasztaltam csak pepitaban, az erositommel.
Mindent mindenféleképpen allitgattam, de nem lett jó.
Az avr zenére nem való (kivéve a magas kategóriás, azokat még nem hallottam) , akar hogy állítom, egyszerűen nem tudom elocsalogatni a jó hangot az avrbol sztereón -
Nemir Ombe
addikt
válasz
sixpak #18675 üzenetére
Akkor már inkább legyen azonos sorozatból, mint másikból és "elöl lukas" .... még megoldás lehet a hátsó br-nél, ha a bútor hátul nem zárt vagy betömöd egy pár zoknival hát a dobozt is .... bár a Polk-nál ez annyira nem egyszerű .... de legalább vannak lehetőségek amiből válogathatsz....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sixpak #18675 üzenetére
ohhh a sok ketyere
értem, mondjuk akkor a te esetedben az nem megfelelő állvány, mondjuk a tv is mintha 50 colig menne rá.
mondjuk nálam van külön "állvány" az egyebeknek.
no majd látod, engem speicel érdekel ha meglesz a végleges döntésed és kivitelezésedaz én centerem sem érzem beszorítottnak, viszont azért bennem a kis ördög hogy milyen hangja lenne ha nem ott lenne benn.
mert ezeknél az elacoknál már sok mindent hallani ha jó avagy rossz helyen vannak.jeni: bizony, mivel így elég kevésnek érzem a helyet az erősítő és a felette lévő üveglap miatt.
nem szeretném hogy ezen múljon az erősítő jövője, mert azért eléggé képes beszorulni oda a meleg levegő.
így viszont mindig hűvös az erősítő és a "kasznia" is.
még csak nem is kéz meleg -
Beni2360
félisten
válasz
sixpak #18671 üzenetére
A tévét a falra rakva megoldódna a probléma, de úgy fél méterrel messzebb kerülne a kanapétól, ezt el akarom kerülni.- Nekem olyan fali tartóm van amit 60 cm-re ki tudok húzni és alatta a center.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
sixpak #18553 üzenetére
Inkább már nem is akarom érteni .... szerintem ....
VoidXs:
Szerintem nézz meg 1-2 "Gál Levente" videót a yt-on Te is ....
.
(de már úgy vagyok vele, hogy mindenki vegyen amit akar és 1000W-os egybemozit mindenkinek, ha a belépő szinten ez az elvárás .... ne is akarjon senki esetleg jobbat ugyanannyiért vagy kicsit többért .... és akkor szerintem lehetne is zárni a topikot ....
)
-
zsoika
addikt
-
zsoika
addikt
válasz
sixpak #18486 üzenetére
Érdekes amit írsz! Kicsit megdöbbentett a dolog. Nekem is 100eFt os cuccom van....nem szoktam alázni másokat emiatt.
Más: Nem gondolnám, hogy annyira pörögne az a topik, mert aki olyan egybeszettet vesz vagy 40-50eFt ból komplett HM szettet annak nem hiszem, hogy számít a melyik erősítő+ melyik hsz szettel kérdés .....a kábelekről ne is beszéljünk.
A kezdő szintem lehet nem is lenne értelme erről beszélni mert kb.mind ua.....mind hangban ,mind árban stb.
Ki kell próbálni és kiderül.....egyelőre szkeptikus vagyok. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
sixpak #18486 üzenetére
Szerintem meg aki (új áron) 100e alatt akar házimozit venni, az nyugodtan fáradjon át a "soundbar-os topikba" és semmit nem fog veszteni hangban, max. jó esetben megspórol egy kis pénzt is .... jelenleg (sajnos) 150e alatt nincs ajánlható HM belépő szinten, 150e környékétől is csak a HK ami említésre méltó hangot tud és érdemes érte pénzt adni .... de persze kinek mi az igénye/elképzelése, sokan "nagyot" akarnak olcsón, mások meg egyszerűen csak "szobadíszt" keresnek ....
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sixpak #18486 üzenetére
+1, szavazzuk meg a topik indításat.
Véleményem szerint is volna ra keresletDummy : próbáld meg amit Thunderzolee ír, mert en még nem lattam ilyen szubot.
Nem akarok butasagot irni a témában.
Én magam is kíváncsi volnék a végeredménye.
A 'rca' szub kabelbol szerintem elegendő az egy db rca-rca -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest