-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
#45250816 #35817 üzenetére
Igaz én stereo erősítővel, de ilyen Yamaha NS-F51 front hangfalat akarok majd venni jövőre. Nekem ez lesz majd az első ilyen "szettem", belépek ebbe a világba és eddig nagyon tetszik.
Az erősítő az egy Yamaha R-N402D lesz elvileg. Eredetileg Yamaha RX-V485 5.1 HDR MusicCast
lett volna, de nem kellenek a HDMI-k sem, a MusicCast sem, na meg az 5.1 sem.A Genius 2.1-es hangdobozaim is tök jól szólnak, akkor ezek?
Már nagyon várom.
-
-
zsoika
addikt
válasz
#45250816 #35693 üzenetére
"Jelenleg egy Sony BDV-6100as házimozim van. Ezt egy kicsit tényleg kevésnek érzem."
Unokatesómnak is olyan van 20nm-en és ott is kevés.
"Azonban egy 10 éves all-in-one LG házimozi régen nagyobb élményt nyújtott, mint ez jelenleg, és szinte teljesen betöltötte a teret. Ebből feltételeztem, hogy a teljesítmény nem feltétlenül meghatározója a dolognak." A régebbi szettekben még volt anyag....most csak a dizájnnal akarnak eladni mindent és a teljesítményről meg hazudnak (1000watt) .
-
zsoika
addikt
válasz
#45250816 #35693 üzenetére
"Akkor inkább összegyűjtök még pénzt, és befektettek egy Dali vagy Q Acoustic szettre."
Helyes!Jó a tsw200 és inkább sok legyen egy kicsit mint kevés, de a 90 tuti kevés. Egyébként jó ár/érték arányú és hangra is rendben van mozira és zenén amúgy sem szoktunk mélyládát használni ha nagy állók a frontok.
-
zsoika
addikt
válasz
#45250816 #35691 üzenetére
Szia. Bajban leszel.
1., 25nm -re nagyon kevesek a kinézett erősítők mindegyike.
2., A tsw 200 jó lehet de zenére nem ajánlom. A 90 gyenge oda.
3., "Szeretném, ha az erősítő leginkább a komolyabb zenei műfajokban jeleskedne (blues, jazz, akusztikus, klasszikus), mintsem a popban." Kizárt hogy a yami ns szériával ez megvalósul
4., atmos-t elengedném...inkább egy jobb 5.1-re koncentrálj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest