- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
claire78 #15834 üzenetére
Az Onkyo a 710-es sorozattól leegyszerűsítette a távot. pl a 710-esen a zone1-2, gomb kombóval aktíválható,de az egyszerűsítés ellenére az 1100-tól külön dedikált gomb van a zónákra u.u mint az én 900-asomhoz való (kvázi többet tudó) - távon. Pl ELACielvtárs a Mode + Music = Zone1 vagy Mode + Game = Zone2 kombókkal operálhat.
-
arcitec
addikt
válasz
claire78 #15818 üzenetére
Részemről ez nem akart vita lenni(társalgás-véleménycsere-okosodás). Ja, hogy neked az van. Nem láttam, mert akkor kicsit más. De ettől függetlenül szerintem a zone2 mire megy, min. zenére, oda meg jobb az app(a fentebb említettek okán) , de ez csak az én véleményem. Egyébként is összességében is csak javaslat volt
15819) claire78 : Ez telepatikus megérzés volt? -
Lacielvtárs
nagyúr
-
arcitec
addikt
válasz
claire78 #15815 üzenetére
Ombe csak arra akart rámutatni, hogy ha a zone2 használod, az nyilván nem u.a helyiségben van.Ebből következően ott már semmire sem mész a távval. Ott ellenben már jó az app. Én is használom az appot zene hallgatásra is jobb, mert ott látni a számokat, a listát, kényelmes paraktikus stb. Az Onkyo-nak ráadásul praktikus és szép kék is.Szóval azt kell használni, ami épp kényelmes, nem véletlenül találták ki az appot. Pl a mozit én sem az appal indítom el stb ...
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
claire78 #15810 üzenetére
Mert az pontosan mi? Nekem gyári tavjaim vannak...
Amugy atvalt zone 2re.
De nem tudom mit csinál, mert ebben a módban az erősítő nem reagál az alap szolgaltatasokra sem...
Ha mwgint nyomva tartom a MODE es main gombot, akkor ismét az erősítőt irányítom.
Lehet az a gond hogy semmi nincs rakotve a zone 2re? -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Krisztian101
tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
claire78 #15655 üzenetére
ez egy nagyon jó kérdés, ha be tudtam állítani, utána ha gondolod megnézem neked, és kipróbálom.
amúgy igen van külön kimenete is, és a menüben is van erre opció, bár nem foglalkoztam vele...
de ha minden készen van, akkor körbe nézem ezeket a plusz lehetőségeket.
egyelőre élvezem az új "játékomat"ui: pedig hidd el büdös volt otthon, nagyon nagyon büdös, és hidd el, nem én voltam
-
-
^Boss
őstag
válasz
claire78 #13238 üzenetére
belépő topicba jöttem
eddig egy mediamarktban kapható volt, a frontokhoz vastagabb, ezekhez vékonyabb, csak megrágta a nyuszim
viszont majdnem 20 méter kéne, nem szeretnék ennyit szánni erre, ehhez a hangfalhoz szerintem OP lenne.
majd ha cserélem őket valamikor, akkor persze lehet, hogy megérné, de egyelőre valami olcsóbbat keresnék.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Fujifilm X
- VR topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest