-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
lajthabalazs #7149 üzenetére
Én is 1,5 hónapja vettem egy Denon AVR1911-et. Nagyon szuper, csak ajánlani tudom.
Nekem a net csatlakozás hiányzik, a netes rádió miatt.
De megoldottam ezzel. Telón fút a Tunien rádio apk., és bluetooth-al csatlakozik az erőlködőhöz. Tudom nem egy hifi minőség, de ahogy tanult barátom mondaná- Rocker Zsoltit idézve: " szegény ember kézzel nőz". -
Azazael
aktív tag
válasz
lajthabalazs #7146 üzenetére
Hmm, köszi a választ! Akkor ha beszerzek egy 15m-es kábelt akkor elvileg nem futhatok komolyabb gondba, persze csak ha jól értem (nem kell jelerősítős kábel stb.)
-
BBéci
legenda
válasz
lajthabalazs #7151 üzenetére
"Fejlődött annyit a technika, hogy a mai belépő szint megüsse a négy éves alsó-középkategóriát?"
Nem, inkább az ellenkezője igaz. -
válasz
lajthabalazs #7151 üzenetére
"Fejlődött annyit a technika, hogy a mai belépő szint megüsse a négy éves alsó-középkategóriát?"
Hangilag nem. Szolgáltatásban, "extrában" igen.
-
jeni
félisten
válasz
lajthabalazs #7149 üzenetére
Szia!
Ha eltudod fogadni a csíptetőset és az 5.1-t akkor akciósan 80-85000Ft áron egy vadiúj Denon AVR-X520BT 1 év ( +2év garival ami reg.hez kötött). Legújabb tech. van benne. Igaz a Dolby Atmos még nem fért bele.
Jó cuccok amiket kinéztél de nem garisak. Ha elromlik kitudja javíthatóak lesznek-e és mennyiért?Yamaha RX-V379 ami 80000Ft körül vannak és 2év garival. Ez részben csíptetős.
-
tylerddd
veterán
válasz
lajthabalazs #7144 üzenetére
-
tylerddd
veterán
válasz
lajthabalazs #7141 üzenetére
Nem pont arra gondoltam. Mindegyik reklám tele van incredible meg blockbusting sound, meg hasonló dumákkal.
-
junkpod
veterán
válasz
lajthabalazs #7134 üzenetére
Érdekes "review" volt. Bevallottam őszintén nekem is van egy Genius 2.1 szettem, de csak egy e-dob kihangositasra használom.
-
tylerddd
veterán
válasz
lajthabalazs #7134 üzenetére
A Z906-tal nem tudom kinek volt már dolga, de nem az a tipikus "másfél négyzetméteren körülpakolom magam és a PC-t" színvonal. Biztosan nem szól úgy, mint egy erősítő+fadobozos rendszer, de egy lapon sem lehet említeni azzal a Geniussal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest