Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz DroiDMester #80870 üzenetére

    Ne a saját rendszereitekhez akarjátok viszinyítani ami akár több milliós tétel!
    A topikban a tobbseg nem a sokmillios setupokkal kezdett. Szoval de, szerintem nyugodtan hasonlithatjuk a sajat, 5-10-15-20 evvel ezelotti setupjainkhoz.

    A Z906 kb a legolcsobb, amit meg szabad venni, viszont ha jol emlekszem az is hajlamos leegetni a subjaba epitett erositest. pl a Yamaha es az Onkyo diszkret erositos rendszerei emiatt (is) jobbak.

    szerk:
    20-25.éve egy ilyen Z906.ért bárki oda adta volna a fél veséjét, persze aki nem ebben a korban nőtt fel fogalma sincs az egészről!
    Nem, 20 eve ugyanugy problema volt, hogy a Z906 (vagy az elodje) hajlamos ugyanugy leegetni javithatatlanul az erositeset, ahogy az olcsobb modellek is, mindezt par evesen is. Sosem voltak tartosak. PC szinten persze szuper volt, viszont hazimozikent akkoriban is kb a beleposzint alja volt. de legalabb nem volt hatalmas lyuk a freq-response gorbejen, mint a Z2300nak.

    És fogadjátok el hogy van varázslatos kalibráció nélkül is élet!
    Van, de ha egyebkent is PC DACcal van hajtva (mert az optikai atvitelnek azert megvannak a hatarai), akkor ugy nagyon konnyu bekalibralni is. 20 eve is igy hasznaltuk oket.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák