Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MasterMark

    titán

    (#31623) Lelahel: De igen, ez már ránézésre is rossz.
    (#31625) Ez meg a világ hülyesége. Amennyiért azt vetted már normális hangú rendszert is kaptál volna.
    (#31627) Ez a topik nem arról szól, hogy kinek mi felel meg. Valakinek a blútuszos kis csipogó is megfelel, attól még nem fogja senki házimozinak ajánlani... Hiába felel meg neki és terjeszti, hogy de ez jó házimozi. :U
    Meg mi az, hogy "mindenki más és mindenki másra tart igényt"? Mármint van aki sok pénzért rossz hangot akar, vagy mi? Bár tőlem aztán lehet valakinek ez az igénye, de az nem egy szakmai topikba való, és pláne nem való ajánlásnak az ilyesmi.
    Az hogy neked az az adott dolog jó vétel volt, azt senki nem kérdőjelezheti meg. És azt sem, hogy neked tetszik. Azt viszont már igen, hogy "a hangja fasza". Ez gyakorlatilag azt jelenti a mostani közvéleményben, hogy jó sok felső-basszus kiemelése van. Nem baj ha amúgy szarul szól, meg valódi basszus nincs is benne de legalább hangos ami van, meg csilliárd Wattos. Pláne a TV, vagy egyéb más csipogókhoz szokott nagyközönségnek már ez a kis hatásvadász felső-basszus is lehengerlő lesz, meg juj de jól szól. (Az tény, hogy a TV-hez képest jobban szól... Csak épp ennyiért már tényleg jól szólót is lehetne kapni.)
    "Maximumra nem teszem mert a szomszédok biztos szólnának." Senki nem tekeri teljes hangerőre a házimoziját. Sőt a normális házimozik már halkan is nagyon jól tudnak szólni. A szomszédok pedig egy hangosra állított tévé miatt is szólhatnak. Ez nem jellemzője a jó hangnak, hogy de a szomszédok is szólnak érte, akkor csak jó lehet. :(

    (#31651) Jegesmaci81: Nem routertől függ a másolási sebesség! A switch kapcsolási-kapacitásától függ, hogy mennyi forgalmat tud átengedni, de a leggagyibbak is simán kiszolgálnak egy olyan hálót, ahol egyszerre csak 1-1 másolás megy pl. Neki azért lehet gyors, mert egyrészt valószínűleg gyorsabb vinyói vannak, másrészt ha RAID 0-ba rakod a vinyókat, akkor minél többet raksz így annál jobban gyorsul az írási sebesség.
    Nálam 112 MB/s-nél maxolódik a másolás a gigabites hálón. [kép]

    ELACielvtárs: Nem problémás 3 NAS-t menedzselni?

    [ Szerkesztve ]

    Switch Tax

Új hozzászólás Aktív témák