- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
11k-ért már szinte a legjobb hűtők közül választhatsz.Mivel ezen 9-es ventik vannak nagyobb fordulaton szállítanak annyi levegőt mint a nagyobb ventik,ergo hangosabb is lesz.Ráadásul 2 van belőle.Ha halk lesz akkor meg a légszállítás csökken,tehát a teljesítménye lesz kissebb.Ráadásul pwm-es ventit nem tudsz 2-t rátenni mert azt nem fogja a lapod szabályozni,legfeljebb az egyiket.Tehát valahogy a vezérlésüket is megkell oldanod ha azt akarod,hogy ne legyen hangos és azonos fordulaton menjenek a ventik.
Az Asus megint az a kategória ahol a nevet kell megfizetni nem a teljesítményt. -
Henk
veterán
Ezt a ventit csak az egyik oldalra tudod majd feltenni mert a szívó oldalra nem tudod felcsavarozni.De nem is értem,hogy veszel egy hűtőt meg egyből 2 ventit hozzá.Bár nem tudom milyen árban van ez a cpu hűtő,de szerintem ebből az árból kapnál egy jobb hűtőt,akár 12-es ventivel ami még csendesebb is.
kerinagy: tökéletes rá az AC pwm,én is ilyennel használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- ARCTIC P14 Max Value Pack - 5db számítógép ventilátor
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest