- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Valaki tolja még a játékot? Szvsz egyre jobban esik visszafelé a játék, közösség terén. Az eddigi haverok abbahagyták, az FB csoportokban se látok már annyi aktív embert.
-
mark!
őstag
Idegbajt kapok.
Drága Supercell nem tud válaszolni, mert túl elfoglaltak. Ma 7x kellett újraraknom a játékot, mert egyszerűen nem akar belépni. Fb-t is újraraktam, akkor se volt jó.
-
mark!
őstag
Hát, ha mindig lesz benne valami, talán még idén meglesz
És még csak 1kemence van meg!!
-
mark!
őstag
Sziasztok! Meglettek a méhek is, halleluja
Kár a régi farmomért, sajnálom azt a 75 szintet
Lehet jönni a szomszédságunkba, Örökké Derby a neve, nyugodtan gyertek ameddig van hely! Elvárások:
-min. 250pontos derbyfeladat (ahogy megyunk felfele, ez növekedni fog!)
-aktivitás
Ha kedvet kaptatok, gyertek nyugodtanüdv, Zed
-
mark!
őstag
válasz
Atlantis #820 üzenetére
Viszont, nemtudom Ricky Burnettet ismered-e, de Ő kinntvolt a Supercell-conon, és ma a Supercell HD fejlesztőcsapatának a tagja. Már többször is célozgatott arra, hogy készülnek egy gigantikus karácsonyi update-ra. Amit én elhiszek. Szerintem várj még egy pár hónapot, ha igaza van, akkor nagyon megéri várni.
-
mark!
őstag
Új frissítés: ködös lett a játék (szó szerint
), lett egy új ló (lipicai, szóval ismerős lehet),2új dekoráció, jó színesek lettek a fák ( a gyümölcsfák sajnos nem ) derbymódosítások: bejöttek a ligák, amikben arany trófeákkal lehet fentebb jutni (kezd hasonlítani a CoC-ra...) és nagyjából ennyi.
-
mark!
őstag
Darvinya, ha gondolod kirakhatsz szomszédságból,mert egy kis baleset miatt most nem nagyon tudok játszani. Legalábbis nem tudok maximumot teljesíteni.
-
mark!
őstag
Supercell-találkára senki nem megy?
-
mark!
őstag
Supercell forumon bedobtam egy ötletet egy új gépet, mégpedig a szappangyárat. Akinek tetszik az ötlet, az írjon oda egy pozitív kommentet. Talán bekerülhet.
-
mark!
őstag
Lassan egy hete vagyok a Mobilaréna Hay Day-ben, tetszik. Nagyon segítőkészek. De ha már a gyémántokról szó esett, az elmúlt hónapban 141-et gyűjtöttem. Akció lesz Tomikánál, azt megveszem. Mire költsem?
-
mark!
őstag
Csináltam egy szomszédságot, Magyar Paprika néven. Lehet jönni
-
mark!
őstag
Jaja, de nem az miatt érdemes, hanem az miatt, mert ugye ha növényeket aratsz, néha dob fejleszteshez cuccokat. De nem mindegy hogy 3 órát vagy 1 percet kell várni. Aztán ugye minél több földterület, annál nagyobb esély. De jó pénzért lehet eladni nagy mennyiségben. Én tegnap kb. 700-800 darabot adtam el tizesével, 36-ért.
-
mark!
őstag
Sziasztok! 23-as vagyok, de most kezdtem újra, ezért a siló és a pajta mindig betellik. Androidos vagyok, szeretnék szögesdobozt és falécet kérni. Nem kell sok, 10-15 darab elég lenne. Vagy kifizetem, vagy Land Deed-et és társait tudok adni.
-
mark!
őstag
Na jó, csak ezt már vagy 500-szor megcsináltam, és nem múlik el. Az lenne csak jó, ha egyszerre adná meg XD
-
mark!
őstag
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy 22-es szintű vagyok, és nem kapok xp-t! Aratok meg minden, az XP felmegy a csíkhoz de nem adja hozzá. Már supportnak is írtam és azt írták vissza, hogy ez csak egy "kis bug" amit a következő frissítésben javítanak. A frissítés megvolt, de a "kis bug" továbbra is megvan. Ez mi lehet? Ha valakinek volt már ilyen, az írjon privátba. Előre is kőszi és további jó játékot!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest