- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Sziasztok! Lenne egy hatalmas nagy kérésem. Van ez a csapat. Régen bent voltam csak kitettek mert azüneteltem fél évet. Visszaszeretnék kerülni. Tuti emlékeznek rám.
Gerg farm. A töröttlábú télen. Ha valaki belép és leírná ezt annak halas lwnnek nagyon. Ja meg az hogy 50+ a koveteles. Sajnos 44 es vagyok. Hogy az ági vegye le a szintet 44 re -
prannk
őstag
Üdv!
Valaki adna el nekem 5 plankot meg 7 screw ot?
36 ös szinten vagyok aztán eddig ha össze vissza kaptam 15 darabot. Mindig újságba kell vennem de már 3 napja lapozgatom de alig van.
Ezt a 2 öt alig adja.. Az összes többi fejlesztési cuccot meg a telek vásárláshoz való cuccokat is úgy dobálja,hogy nem győzöm eladni..
Hogy az égő villam basná ketté,hogy ezt a 2 öt hetente 1 szer adja kb.
És kell a hely másnak is. 250 es tározom van mind a 2 ből. -
prannk
őstag
Neighborhoods mire is jó?
-
prannk
őstag
Sűrgősen kellene nekem vanilia ice cream 6 db
adna valaki?
-
prannk
őstag
hust a szendvicsbe honnan tudok szerezni?
-
prannk
őstag
Az ilyen zöld sárga lapok vagy mik ezek, olyanokat hogyan tudok szerezni? Kutya,macska tavakhoz kellenek.
-
prannk
őstag
Szeretném lefrissíteni a telefonom. Hogyan tudom elmenteni a farmot? Facebook ra be vagyok lépve.
-
prannk
őstag
Sehol nem találok ilyen deszkákat. aratok egy csomót,de csak csavart meg rajzszöget kapok meg balát me g ilyenek.
-
prannk
őstag
Nekem nincs senki az ut mellett. Ujságba sincs. Ismerőseim boltjába sincs.
-
prannk
őstag
Üdv. Deszkát csavart meg ilyeneket hol tudok szerezni? Mert fejleszteni kell minden tárolot. De csak kristályal tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest