- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Egyfajta "gazdakör", max. 30 tag, akik tudnak chat-en beszélni egymással és kérni egymástól árukat. Az utolsó frissítés óta a hajóban kérhető +1 ládára segítség, amibe csak az adott szomszédságban lévő tagok rakhatnak bele.
Jó dolog, ha jó csapatot talál az ember. Rengeteg van belőle, tele gyökerekkel is. Én meguntam a megbízható és segítőkész csapat keresését, inkább csináltam egy sajátot, ahol az asszonnyal ketten ga(rá)zdálkodunk.
-
Atlantis
veterán
Sejtettem, hogy a halra gondoltál.
Múltkor volt egy koma, aki azt kérdezte, hogyan tud sót szerezni...eltelt egy fél óra, mire rájöttem, hogy fehér cukorra gondol.
Hát igen, az elején a pénz a szűk keresztmetszet, én most 58-as szinten vagyok és már kínomban dekorációra meg hasonló szarságokra költök. .
-
csabám
addikt
Sok kérdés érkezett a farom átvitelről eszközök között, ezért most megpróbálom összefoglalni a teendőket.
Az új eszközön töltsd le a játékot.
Valamilyen módon azonosítsd magad (azon módot válaszd ami az előző farmodon is volt) lehet: Facebook, Apple Game Center, vagy androidon Google + fiók. Akár többi fiókkal is bejelentkezhetsz a játékba, így a farmodhoz mindegyik fiók hozzá lesz rendelve!
A játék meg fogja kérdezni, hogy folytatod e a régi farmod!
Válaszd az igen lehetőséget!
Ez után a megerősítő mezőbe nyelvtől függően a megerősítés szót kell beírni (angol nyelven: CONFIRM) –nagy betűvel! A képen a bekeretezett helyen elhelyezkedő szót kell beírni! (minden nyelven más)Amennyiben azt választod, hogy nem folytatod a farmot, akkor az törlődik, és elvész, de nem véglegesen.
Visszaállításról a következő kérdésben…
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest