Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- iPhone topik
- Nokia 6310/6310i topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Pixel Pro: megint Európa húzza a rövidebbet
- Magisk
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- KuKirin V3 - a pedál csak dísznek van
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Csak végre jó lenne ha sokkal több helyen kapható lenne!
Iphone 14 Pro 16.6 Huawei Watch GT2
-
rdt89
addikt
Nehogy ők is kaszát kapjanak, mert nagyon szépen kezdik betölteni a Huawei által keletkezett űrt, nagyon szorítok értük!
-
Van potenciális vásárló bőven, több százmillió Huawei tulaj keresi, hogy mire tudja lecserélni öregedő készülékét. A legtöbbje nem akar átszokni teljesen más márka teljesen más ui-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem Motorola lett. A Honor 70-et is nézegettem, de az miatt esett ki, mert nincs benne a desk mód. Laptop helyett is a telefont használom és ahhoz kell az asztali mód. Desk csak a Magic 4-es és 5-ös telefonokban van. Az meg kissé más árkategória, mint a Motorola Edge 40, amit 155-ért meg tudtam venni itt a hardveraprón.
-
janeszgol
félisten
Nálam a Honor 50 (és később a 70) lett volna, de a kamera miatt nem. Egy Redmi Note 8/9 Pro jobb kamerával bír. Vagy a Samsung A52 és felfelé.
Az Edge 40 izgalmas. A tesztnél nekem tetszett. Jó élőben is?
Én rámozdultam a Xiaomi Mi 10-re, 11T-re és majd a 12-re is rá fogok valamikor.
Terveztem ősszel egy S23U-t, de bizonytalan lett. Lehet használtan inkább a Xiaomi 12.[ Szerkesztve ]
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
Eddig jó. A rendszere fapad droid. Az Emui ehhez képest luxus. Még nem tettem át a sim kártyát, csak telepítgettem a szükséges dolgokat. A kamerája nem egy nagy durranás, de nem is okoz csalódást a P30-hoz képest.
S23U? Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui.[ Szerkesztve ]
-
Spark_777
tag
Éveken keresztül csak Huaweit használtam,így nem meglepő hogy azt az élményt kerestem felhasználói fronton is.Samu,Xiaomi szóba sem jöhetett,mert egyszerűen szánalmasan rossz mindkettő felülete.Az Oppo Find X 5 pro melett tettem le a voksomat,ami egy kiválló telefon,de valamiért a kamerája nem győzött meg.Így most kipróbáltam a Honor Magic 5 Pro-t,és nyugodt szívvel mondhatom,ez az a telefon amire a Mate 30 Pro óta vártam.Minden tekintetben kiválló telefon,és a kamerára is végre azt mondhattam hogy egy hatalmas minőségbeli ugrást látok.Aki a Huawei élményt keresi,ebben a telefonban tökéletesen megtalálja.
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Gerybut
tag
Jöhettek volna korábban, mert hiányzik az EMUI rohadtul, sokkal jobb volt mint ez a fos IOS
, dehát egyszer mindent ki kell próbálni...
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
rigoberto
őstag
Honor bejön márka, csak kinőhetne már a hüvely árnyékából, és dobhatna egy igazán nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Európában, Dél-Amerikában, Afrikában és a Közel-Keleten is jelentős növekedést tudott felmutatni a Honor a 2023-as Q1-ben.
- Apple Watch Series 8 45mm 2024.09.03. Apple garancia
- logitech MX Mechanical Mini, Tactile Quiet, US nemzetközi
- Thinkpad T14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Eladó egy új állapotú, garanciás YAMAHA AG03 USB külső hangkártya / keverő!
- Lenovo ThinkPad T490 - I5 8265U/16GB/512GB SSD/ Magyar bill/ÁFÁ-s IPS Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest