- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
Honor bejön márka, csak kinőhetne már a hüvely árnyékából, és dobhatna egy igazán nagyot.
-
Gerybut
tag
Jöhettek volna korábban, mert hiányzik az EMUI rohadtul, sokkal jobb volt mint ez a fos IOS
, dehát egyszer mindent ki kell próbálni...
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Spark_777
tag
Éveken keresztül csak Huaweit használtam,így nem meglepő hogy azt az élményt kerestem felhasználói fronton is.Samu,Xiaomi szóba sem jöhetett,mert egyszerűen szánalmasan rossz mindkettő felülete.Az Oppo Find X 5 pro melett tettem le a voksomat,ami egy kiválló telefon,de valamiért a kamerája nem győzött meg.Így most kipróbáltam a Honor Magic 5 Pro-t,és nyugodt szívvel mondhatom,ez az a telefon amire a Mate 30 Pro óta vártam.Minden tekintetben kiválló telefon,és a kamerára is végre azt mondhattam hogy egy hatalmas minőségbeli ugrást látok.Aki a Huawei élményt keresi,ebben a telefonban tökéletesen megtalálja.
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Eddig jó. A rendszere fapad droid. Az Emui ehhez képest luxus. Még nem tettem át a sim kártyát, csak telepítgettem a szükséges dolgokat. A kamerája nem egy nagy durranás, de nem is okoz csalódást a P30-hoz képest.
S23U? Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui.[ Szerkesztve ]
-
Nem is mondtam, hogy az a szint lenne.
Nyugalom! Lehetne ezt normálisan is.
Érdekel melyik termékkel van tapasztalat.[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
janeszgol
félisten
Nálam a Honor 50 (és később a 70) lett volna, de a kamera miatt nem. Egy Redmi Note 8/9 Pro jobb kamerával bír. Vagy a Samsung A52 és felfelé.
Az Edge 40 izgalmas. A tesztnél nekem tetszett. Jó élőben is?
Én rámozdultam a Xiaomi Mi 10-re, 11T-re és majd a 12-re is rá fogok valamikor.
Terveztem ősszel egy S23U-t, de bizonytalan lett. Lehet használtan inkább a Xiaomi 12.[ Szerkesztve ]
-
Nekem Motorola lett. A Honor 70-et is nézegettem, de az miatt esett ki, mert nincs benne a desk mód. Laptop helyett is a telefont használom és ahhoz kell az asztali mód. Desk csak a Magic 4-es és 5-ös telefonokban van. Az meg kissé más árkategória, mint a Motorola Edge 40, amit 155-ért meg tudtam venni itt a hardveraprón.
-
Meg az Ulefone is jó, nem? Nekem nincs vele tapasztalom, messziről "ugatom" a márkát.
Moto felé nagyon erősen kacsintok viszont.
@Lami66: Nagyon jó vétel volt annyiért.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Van potenciális vásárló bőven, több százmillió Huawei tulaj keresi, hogy mire tudja lecserélni öregedő készülékét. A legtöbbje nem akar átszokni teljesen más márka teljesen más ui-ra.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Nehogy ők is kaszát kapjanak, mert nagyon szépen kezdik betölteni a Huawei által keletkezett űrt, nagyon szorítok értük!
-
p2pp
őstag
Csak végre jó lenne ha sokkal több helyen kapható lenne!
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
ma Európában, Dél-Amerikában, Afrikában és a Közel-Keleten is jelentős növekedést tudott felmutatni a Honor a 2023-as Q1-ben.
- PlayStation 4
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Építő/felújító topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest