- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
-
rigoberto
őstag
Honor bejön márka, csak kinőhetne már a hüvely árnyékából, és dobhatna egy igazán nagyot.
-
Gerybut
tag
Jöhettek volna korábban, mert hiányzik az EMUI rohadtul, sokkal jobb volt mint ez a fos IOS
, dehát egyszer mindent ki kell próbálni... -
edward2
addikt
Éveken keresztül csak Huaweit használtam,így nem meglepő hogy azt az élményt kerestem felhasználói fronton is.Samu,Xiaomi szóba sem jöhetett,mert egyszerűen szánalmasan rossz mindkettő felülete.Az Oppo Find X 5 pro melett tettem le a voksomat,ami egy kiválló telefon,de valamiért a kamerája nem győzött meg.Így most kipróbáltam a Honor Magic 5 Pro-t,és nyugodt szívvel mondhatom,ez az a telefon amire a Mate 30 Pro óta vártam.Minden tekintetben kiválló telefon,és a kamerára is végre azt mondhattam hogy egy hatalmas minőségbeli ugrást látok.Aki a Huawei élményt keresi,ebben a telefonban tökéletesen megtalálja.
Find x5 pro: IMX766 sajnos a véleményem szerint egy kerülendő érzékelő. Így nem lep meg ha nem tetszett az eredmény.
-
Spark_777
tag
Éveken keresztül csak Huaweit használtam,így nem meglepő hogy azt az élményt kerestem felhasználói fronton is.Samu,Xiaomi szóba sem jöhetett,mert egyszerűen szánalmasan rossz mindkettő felülete.Az Oppo Find X 5 pro melett tettem le a voksomat,ami egy kiválló telefon,de valamiért a kamerája nem győzött meg.Így most kipróbáltam a Honor Magic 5 Pro-t,és nyugodt szívvel mondhatom,ez az a telefon amire a Mate 30 Pro óta vártam.Minden tekintetben kiválló telefon,és a kamerára is végre azt mondhattam hogy egy hatalmas minőségbeli ugrást látok.Aki a Huawei élményt keresi,ebben a telefonban tökéletesen megtalálja.
-
janeszgol
félisten
Eddig jó. A rendszere fapad droid. Az Emui ehhez képest luxus. Még nem tettem át a sim kártyát, csak telepítgettem a szükséges dolgokat. A kamerája nem egy nagy durranás, de nem is okoz csalódást a P30-hoz képest.
S23U? Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui."Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui."
Ezt nehéz megválaszolnom.
-
edward2
addikt
Így van. Kár, hogy a lekerekített kijelzőre felültek ők is.
Honor 80 pro flatet szívesen kiprobálnám ha kapható lenne...
-
Lami66
addikt
Nálam a Honor 50 (és később a 70) lett volna, de a kamera miatt nem. Egy Redmi Note 8/9 Pro jobb kamerával bír. Vagy a Samsung A52 és felfelé.
Az Edge 40 izgalmas. A tesztnél nekem tetszett. Jó élőben is?
Én rámozdultam a Xiaomi Mi 10-re, 11T-re és majd a 12-re is rá fogok valamikor.
Terveztem ősszel egy S23U-t, de bizonytalan lett. Lehet használtan inkább a Xiaomi 12.Eddig jó. A rendszere fapad droid. Az Emui ehhez képest luxus. Még nem tettem át a sim kártyát, csak telepítgettem a szükséges dolgokat. A kamerája nem egy nagy durranás, de nem is okoz csalódást a P30-hoz képest.
S23U? Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui. -
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Nekem Motorola lett. A Honor 70-et is nézegettem, de az miatt esett ki, mert nincs benne a desk mód. Laptop helyett is a telefont használom és ahhoz kell az asztali mód. Desk csak a Magic 4-es és 5-ös telefonokban van. Az meg kissé más árkategória, mint a Motorola Edge 40, amit 155-ért meg tudtam venni itt a hardveraprón.
Nálam a Honor 50 (és később a 70) lett volna, de a kamera miatt nem. Egy Redmi Note 8/9 Pro jobb kamerával bír. Vagy a Samsung A52 és felfelé.
Az Edge 40 izgalmas. A tesztnél nekem tetszett. Jó élőben is?
Én rámozdultam a Xiaomi Mi 10-re, 11T-re és majd a 12-re is rá fogok valamikor.
Terveztem ősszel egy S23U-t, de bizonytalan lett. Lehet használtan inkább a Xiaomi 12. -
janeszgol
félisten
-
Lami66
addikt
Nekem Motorola lett. A Honor 70-et is nézegettem, de az miatt esett ki, mert nincs benne a desk mód. Laptop helyett is a telefont használom és ahhoz kell az asztali mód. Desk csak a Magic 4-es és 5-ös telefonokban van. Az meg kissé más árkategória, mint a Motorola Edge 40, amit 155-ért meg tudtam venni itt a hardveraprón.
-
janeszgol
félisten
Én nem vártam meg. Sajnos baromi sokat töketlenkedett a Huawei... bocsánat, Honor.
Xiaomi és Samsung megy nálam.
Már a Realme sem igazán megkapó számomra. -
Lami66
addikt
Van potenciális vásárló bőven, több százmillió Huawei tulaj keresi, hogy mire tudja lecserélni öregedő készülékét. A legtöbbje nem akar átszokni teljesen más márka teljesen más ui-ra.
-
Damos
tag
-
rdt89
veterán
Nehogy ők is kaszát kapjanak, mert nagyon szépen kezdik betölteni a Huawei által keletkezett űrt, nagyon szorítok értük!
-
p2pp
őstag
Csak végre jó lenne ha sokkal több helyen kapható lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Klaus Duran: AI lufi
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Fekete Karcmentes
- Új! Áthajtós-érintős HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 256GB 14" FHD+ Gar.: 1 év
- GIGA-AKCIÓS! ÚJ -DOBOZOS! Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ kijelző! LTE Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD+ TouchScreen 1év gar.

, dehát egyszer mindent ki kell próbálni...