Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Gyere rám hasznos funkció!
meg
-
aktív tag
Ősszel meglátjuk, miként is muzsikál a végleges iOS verzióban. Tetszik az ötlet.
-
bostone
addikt
"Magányos anyukák a közelben" típusú felugró ablakot, hogyan lehet elérni? Nekem sehogy sem sikerült.
-
janeszgol
félisten
Végre. Több olyan tech oldal is van (külföldi), amit már nem olvasok pont ezek miatt. Az nagyon gáz, amikor annyi reklám jön be, hogy a cikk betöltése, azaz az írott szöveg megakad. A gép/telefon erőforrása meg ezekre a szarokra megy el. Ilyen a The Verge, a Tom's Guide (ez utóbbit jelentettem is, annyira durva, hogy nálam már kártevőnek számít az oldal, azaz veszélyesnek minősül), Cnet. De van még.
-
addikt
Én azt utálom, hogy az internetet mára már olyan szintre kurvították, hogy mindenhol szinte teljes képernyő Cookie elfogadás ablak.
Elmondhatatlanul utálom és idegesít is, gyakorlatilag használhatatlanná teszi az amúgy tök hasznos funkciót, hogy linkre hosszan nyomva előnézeti ablakba megjeleníti az oldalt, mert az a kis ablak is fullra a Cookie elfogadás szarral van tele, amit ugye ott el se tudsz nyomni, mert csupán előnézeti kép.
-
Nekomajin
aktív tag
Akkor most már elkezdhetnék implementálni az újabb webes technológiákat is, mert lassan beérik az IE6-ot lemaradásban.
-
Hallosz
senior tag
Akkor ez egy Adblock progi, Apple módra?
-
veterán
Ez a super agent jó lenne, de fizetős progi....
-
M1995
aktív tag
Safari + Wipr = semmi gond, adblocker nélkül nem lehet már netezni.
Az EU ott rontotta el, hogy a weboldakra bízta a cookie ablakokat, mindenhol kicsit más és bosszantó. A böngészőnek kellene kezelni az elutasítás, elfogadás, csak szükséges választás kérdését, user egyszer beállítaná és kész.Az Apple megoldása is hasznos lesz azoknak, akik eddig nem hallottak adblockerről és megint kijön az Apple előnye, ők nem annyira reklámcég, mint a Google és a Microsoft csak a szemetet teszik a felhasználók elé.
-
Scofield007
csendes tag
Chrome alatt létezik egy plugin, PopUpOFF a neve.
Valóban kegyetlenül irritáló. Betölt a weboldal, elkezdenéd fogyasztani a tartalmat, és teliberakja a kijelzőt a sütikezelős felület (jobb esetben) hogy "Elfogadom vagy Elutasítom", rosszabb esetben opciód sincs, csak "tudomásul veszem/elfogadom".
Ebből lett nekem elegem, így kutakodni kezdtem. Ez a plugin a sok erőszakosan arcomba toló sütikezelést szépen takarékra teszi, kicsit átszerkeszti a weboldalt.
Legtöbb helyen nekem elég csak a "Delicate" beállítás, és a sok cookie-s baromságokat felteszi az oldal tetejére, majd legörgetve olvashatóvá válik a tartalom, és nem kell semmire sem rákattintani.[ Szerkesztve ]
-
Schafranek
csendes tag
válasz Scofield007 #12 üzenetére
Opera alá is van hasonló.
Az ios-hez hasznos lesz - mindig örvendetes az ilyen és ehhez hasonló funkció megjelenése.
-
tybsen
addikt
Nem tudom hogy láttátok-e ezt az új Safari reklámot az Appletől, de erősen reklámozza a böngészőt, valószínűleg majd ez az új funkció is hozzácsapódik az előnyökhöz.
-
totron
addikt
Az is szép mikor mellédumákkal, eufém ferdítéskörbemagyarázásokkal a gombokon próbálják elérni, hogy megkavarodj és perces bolyongás és logikázás után hatásában ponnnt ugyanarra kattolj rá amire az elején pont hogy nem szerettél volna, ez megy legújabban. Roszabb fajta vásári lókupecek szintje alá sikerült bebukfencezni.
Hasznos funkció: Ublock Origin-effect in da house.
(#8) Hallosz, állitólag meg vannak számlálva a napjai.
(#11) M1995, ki tesz szemetet a felhasználók elé? Valami központozási gixer lehet, nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
válasz Schafranek #13 üzenetére
Opera alá is van hasonló.
És azt hogy hívják?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 12.9" 3.Gen ( 2018 ) WIFI+ CELLULAR. 256GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, ESZTÉTIKAI HIBÁVAL
- Ipad Mini 6th 64Gb
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 10th Gen 64 GB WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet (ENG)
- Apple iPad 8 10,2" Wi-Fi + Cellular 32GB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen