Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
-
Pikari
addikt
Olyan, mint egy kis harmónika.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Nekem a közvetlen környezetemben szinte mindenki huaweiiel vagy xiaomival futkosik, de az újításokra olyan formában nem nyitottak, hogy ezt a szabvány telefon formától eltérő konstrukciót kipróbálják.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
novinyul
veterán
Kínában a millió olyan mint nálunk a tízezer Szóval még ha a fele is fog csak elmenni kezdésnek, már az is k.rva jó eredmény. Réteg termék, de idővel ez még jobb lehet. Intő jel a Samsung felé hogy, ideje kicsit jobban ráfeküdni a fejlesztésekre. Anno a Nokia pont így kényelmesedett el, az eredményt meg lehetett látni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Segal
veterán
Ha csak ugyanez jönne Európába Honor néven, Google szolgáltatásokkal és valami csúcs snapival, akkor itt is vennék.
Márpedig egy ilyesmi érkezése csak idő kérdése..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
doooo
veterán
Rétegtermék és rohadt drága lesz, és konkrétan nem tudnak gyártani ennyit belőle. Soha nem fog 3 millió elfogyni belőle (már csak azért sem, mert mire elfogyna, már lesz több új generációja).
És nem, ezek a számok Kínában is hatalmas számok (már csak a készülék ára miatt is), és az összes gyártó csak álmodni merhet ilyenekről.Ez a "hír" úgy kamu, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Ha működik, és nyomást helyez a piacra, indirekte módon még jól is járunk vele Egyébként MrMobile, MKBHD Android Authority a videósok közül tuti szert tesz rá. Nem is említve az írott tech sajtót.
Jók ezek, csak az áruk... Mondtam én már korábban: középkategóriás Foldokat a népnek. ~6-os snapival, közepes kamera technológiával, egyel kisebb felbontású kijelzővel, átlag töltési kapacitásokkal/opciókkal, sokkal olcsóbbért. Akinek tényleg csak a hajtógatós kijelző kell.
-
doooo
veterán
Sajnos sok mobil a mai napig nem lett tesztelve mondjuk GSMArenán, több foldable-t beleértve. Pl. Mate X5 sem, Pocket 2 sem, Pixel Fold sem (pedig az nem China-only), Magic V Flip sem, stb.
Ezek a tesztek azért sokkal standardizáltabbak, és megbízhatóbbak, mint a YT-osok.
De mindegy is végső soron. -
polo493
tag
azért nem semmi a telefon brutális milyen vékony annak ellenére,kár érte hogy erre fele nem jön azért az ára kb 2600dollar ha aliexpressen lehetne venni és a google play felmenne rá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Brutális a Huawei, ha nem lett volna a korlátozás, már első lenne.
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
rottenbull
senior tag
A Huawei gyakorlatilag bemutatta az iPhone 42 pro max ultrat.
-
B.Ricsike
őstag
válasz rottenbull #15 üzenetére
ááá, abban is csak egy új kamera lesz meg új szoftver, meg a legújabb proci meg hardver és kb ennyi..... hányinger már amit az Apple csinál! Semmi új, csak a nagy hype a semmire, fejlesztés nulla, innováció nulla. Lassan leáldozik nekik, mert már a legnagyobb fanoknak is lassan felnyílik a szemük!
De a Huawei-re rátérve.... WOW! És ezzel el is mondtam mindent! Ha ezt 3-5 éven belül sikerül nekik még tovább fejleszteni, kiforrja magát, akkor ez véleményem szerint óriási dolog lesz! Én nagyon venném! Mint mérnök, nagyon hasznos, nem kellene két kütyüvel mászkálnom! És szerintem más szakmáknak is előnyös lehet! Hajrá Huawei! Kár az embargóért! De bízunk benne, hogy Honor néven hamarosan kapunk majd valami hasonlót! Örülök, hogy vannak még manapság olyan gyártók, akik mernek nagyot álmodni! Ez viszi előre ezt az egész piacot! Úgy látszik, a jelenkor Steve Jobs-ai már Kínában alkotnak! -
doooo
veterán
Persze, hogy nem fogok.
De ez sem hiteles attól. Ez abszurdum, olyan, mintha nem is létezne.
Már csak azért is, mert legyártani nem tudnának ennyit. Tehát a rendszerüknek el sem kellene fogadnia a jelentkezéseket rá (akkor sem, ha valódiak lennének, de ennyire drága termékre eleve lehetetlen lenne ennyi potenciális vásárlót összeszedni). -
csendes tag
válasz Elit3Zotya #14 üzenetére
Így van óra, mobil mindenben első lenne, szerintem már a mate 20 pro nál első volt, akkor jelentették be, utána még jött a p30 pro mai napig veszik és mate 30 pro már Google alkalmazás nélkül jött!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen