- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
El is jött a tárgyból a zh, hát, tuti 0 pont. Az érdekelne, hogy van valahol valami jó tutorial, ahol egyrészt vannak jól elmagyarázott elméleti dolgok, és/vagy c++ os implementálásuk is? Pl.: Beziér, Nubs, Nurbs, Phong-blinn, lokális illumináció, ray-tracing, stb...
De már eleve az egyszerűbb transzformációkról is jó lenne valami, meg projektív geometriáról.
Kössz. Gugli baráttól is kérdezek egyébként mindjárt, csak ha van valami ilyen ami kiemelten ajánlott, az érdekelne. Kösz. -
Drizzt
nagyúr
Köszi szépen! Amúgy azóta megtudtam, hogy nekem ezt a könyvet később nemhogy lehet, hanem a suliban kötelező is lesz használnom, egy igen keményen szopatós tárgy keretein belül, de lehet megveszem már a nyárra...
A játékfejlsztés.hu oldalból csak a fenti csík jön be...
[Szerkesztve] -
-
Drizzt
nagyúr
pfff... Felhozom megint.
-
Drizzt
nagyúr
Felhoznám ezer éves topicomat...
Tehát. A téma még mindig hihetetlenül érdekel. Ami változás azóta bekövetkezett rajtam, az az, hogy mostmár C-ben ki merem jelenteni, hogy van némi rutinom, meg C++ se tűnik már egy felfoghatatlan bonyolultságú dolognak, s az érdekelne, hogy egy játékfejlesztési project hogy is megy? Illetve hogy felhasználnak-e a programozók(akik dx-es játékokat írnak) pl.:MS DX9 SDK-t, meg hasonló eszközöket, egyáltalán mit hogy csinálnak?
Tudom, hogy még van bőven hová fejlődnöm, de azért úgy érzem, hogy az egyetem kellően rá fog kényszeríteni, hogy igenis megtanuljak a programozáshoz köthető dolgokat. -
Drizzt
nagyúr
up
-
Drizzt
nagyúr
Tényleg, valakinek van VC++ legalább 6.0 verziója?
-
Drizzt
nagyúr
Helló, valakinek megvan ez a könyv? Ha igen, kifejtené, hogy mikről is ír pontosan? Nagyon érdekelne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest