- Bemutatkozott az A7 Pro Max, az Oppo eddigi legnagyobb telepével
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Yettel topik
- Olcsón érkezett Magyarországra a Redmi 17
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Samsung altal gyartott G szeriak nem voltak kompetitivek, G5 mar jobb, valtottak TSMC-re, G6 szinten.
Nagyobb gond volt az akku a Samsung modem miatt, most valtanak Mediatekre, bar a konkurenciahoz kepest a kapacitas eleg keves. -
janeszgol
félisten
Természetesen ha mérhető adatokról beszélünk, akkor a kifogás az az, hogy fizetett hirdetés. Értem. Gondolom belátni, hogy "költői túlzással éltél" netalántál tévedtél az távol álljon Tőled
.Ebben az esetben kérlek fejtsd ki, hogy #10-ben leírtak alapján mit jelent, avagy miben teljesedik ki:
"majdnem olyan erős, mint"
"majdnem S22 erősségű"
"félúton van az S22 és S23 között"
"majdnem S23 színtű"
"igen közel van az S24-hez"Szóval ha nem szintetikus tesztek alapján (amik fizetett hírdetések) akkor mi alapján írtad ezeket?
Geekbench 6, 3DMark, nanoreview. Csalóka lehet ez is. Nem tudom mi alapján csinálnak GB6 tesztet 3-6 éves telókról. Lehet kalkulálnak az 5.5, meg sima 5 eredményeiből, illetve támaszkodnak a Notebookcheckre is.
-
MrPetya19
addikt
Hát ja, így nézve egy Intel i5 6600K és Core Ultra 5 250K is egy szinten vannak
... S24-hez pedig max akkor van közel ha a '"globális" Exynos verziót vesszük alapul.
Fejlődik a tensor chip, de nagyon le vannak maradva a konkurenciával szemben. Persze a Pixelek "előnye" egy ideje nem a benchmark teszteken jön ki, ugyanakkor akkuval sem bírják annyival jobban mint konkurencia (sőt..) a.k.a. amit egy "custom SoC"-től elvárna az ember. És amit Pixel 7 tulajként sajnos érezni, hogy a készülék érezhetően gyengébbnek érződik (igen volt reset). Persze egy Pixel 10-nél már van esély, hogy mire elér a 7 éves support végére addigra még mindig telefon marad, de ezeket felső kategóriás áron árulják és olyan akciók mint amerikában nincsenek. Nálunk mostanában kezdték a 128GB-os verziót leárazni és még mindig több mint amerikában a 256GB-os verzió. Persze megértem ha valaki Pixel után vágyik, én is bízom egy normálisabb utódban, de hát a dolgok jelenlegi állása alapján majd talán 4 év múlva lesz rá lehetőség
.Nekem, Samsung után nagy előrelépés volt az üzemidő a P9P-nél.
-
Hadeska22
aktív tag
Az Antutu egy fizetett hirdetés, semmi más.
Vettem egy 256-os Pixel 10-et.
Nem akartam, de mikor használtam 4 napig nagyon megtetszett. Mostanában többet fogok a Pixellel foglalkozni. Van 6 Pro, 7a, 8, 10. A 8a-m odaadtam egy nőismerősömnek.
2026-tól több figyelmet szentelek a Pixeleknek, a Vivonak és a Honornak. A többi márkát 5-10 évre kispadra teszem.Természetesen ha mérhető adatokról beszélünk, akkor a kifogás az az, hogy fizetett hirdetés. Értem. Gondolom belátni, hogy "költői túlzással éltél" netalántál tévedtél az távol álljon Tőled
.Ebben az esetben kérlek fejtsd ki, hogy #10-ben leírtak alapján mit jelent, avagy miben teljesedik ki:
"majdnem olyan erős, mint"
"majdnem S22 erősségű"
"félúton van az S22 és S23 között"
"majdnem S23 színtű"
"igen közel van az S24-hez"Szóval ha nem szintetikus tesztek alapján (amik fizetett hírdetések) akkor mi alapján írtad ezeket?
-
janeszgol
félisten
Esek, kelek. Átálltál a sötét oldalra. Üdvözöllek.
-
enginev3.0
félisten
-
Fuxosbömis
tag
Az Antutu egy fizetett hirdetés, semmi más.
Nem akartam, de mikor használtam 4 napig nagyon megtetszett. Mostanában többet fogok a Pixellel foglalkozni. Van 6 Pro, 7a, 8, 10. A 8a-m odaadtam egy nőismerősömnek.
2026-tól több figyelmet szentelek a Pixeleknek, a Vivonak és a Honornak. A többi márkát 5-10 évre kispadra teszem.Esek, kelek. Átálltál a sötét oldalra. Üdvözöllek.
-
janeszgol
félisten
... S24-hez pedig max akkor van közel ha a '"globális" Exynos verziót vesszük alapul.
Fejlődik a tensor chip, de nagyon le vannak maradva a konkurenciával szemben. Persze a Pixelek "előnye" egy ideje nem a benchmark teszteken jön ki, ugyanakkor akkuval sem bírják annyival jobban mint konkurencia (sőt..) a.k.a. amit egy "custom SoC"-től elvárna az ember. És amit Pixel 7 tulajként sajnos érezni, hogy a készülék érezhetően gyengébbnek érződik (igen volt reset). Persze egy Pixel 10-nél már van esély, hogy mire elér a 7 éves support végére addigra még mindig telefon marad, de ezeket felső kategóriás áron árulják és olyan akciók mint amerikában nincsenek. Nálunk mostanában kezdték a 128GB-os verziót leárazni és még mindig több mint amerikában a 256GB-os verzió. Persze megértem ha valaki Pixel után vágyik, én is bízom egy normálisabb utódban, de hát a dolgok jelenlegi állása alapján majd talán 4 év múlva lesz rá lehetőség
.Az Antutu egy fizetett hirdetés, semmi más.
2026-tól több figyelmet szentelek a Pixeleknek, a Vivonak és a Honornak. A többi márkát 5-10 évre kispadra teszem. -
ddaydome
senior tag
Egy éve van pixel 9prom. Semmi gondom vele. Amúgy szebb képet készít,mint a Feleségem s25-se.
Foggalmam sincs mihez kell plusz erő, de hozzàteszem, hogy nem vagyok egy nagy jàtekos mobilon.
Ha gondolod letesztelek szívesen valaami Asphaltot vagy hasonlót.
A rendszere tökéletesen folyamatos. -
Hadeska22
aktív tag
Max játékban lehet panasz. Az alap OS-hez elég erősek és a Google jól optimalizál.
A Tensor G1 (Pixel 6) majdnem olyan erős, mint az S21-ben lévő Exy2100/SD888. A Tensor G2 (Pixel 7) majdnem S22 erősségű. A Tensor 3 (Pixel 8) erősebb, mint az S22. Félúton van az S22 és S23 között. A Tensor 4 (Pixel 9) az majdnem S23 szintű (SD8 gen2). A Tensor G3 és G4 között elenyésző a teljesítménybeli különbség.
A Tensor 5 (pixel 10) igen közel van az S24-hez (SD8 Gen3).Ma még az S23-ban lévő SD8 gen2 is elég erős. GPU-ban erősebb, mint az iPhone 15. CPU-ban pedig picit van csak lemaradva tőle.
. -
janeszgol
félisten
Max játékban lehet panasz. Az alap OS-hez elég erősek és a Google jól optimalizál.
A Tensor G1 (Pixel 6) majdnem olyan erős, mint az S21-ben lévő Exy2100/SD888. A Tensor G2 (Pixel 7) majdnem S22 erősségű. A Tensor 3 (Pixel 8) erősebb, mint az S22. Félúton van az S22 és S23 között. A Tensor 4 (Pixel 9) az majdnem S23 szintű (SD8 gen2). A Tensor G3 és G4 között elenyésző a teljesítménybeli különbség.
A Tensor 5 (pixel 10) igen közel van az S24-hez (SD8 Gen3).Ma még az S23-ban lévő SD8 gen2 is elég erős. GPU-ban erősebb, mint az iPhone 15. CPU-ban pedig picit van csak lemaradva tőle.
-
Picco
addikt
pixel 9 pro-m van regota, jatekon kivul nem hinnem h keves lenne barmihez, gordulekenyseghez meg biztos hogy nem...ez is mar az apple fele modell, sajat proci, sajat os, sajat keszulek. nyilvan meg tudjak ugy csinalni h fluid legyen
-
Sefter
veterán
Sose volt pixelem, de olvastam több helyen panaszt a procijaira. Pontosan mihez kevés, játék
Vagy a Gördülékeny használathoz is kevés? -
tomboy0013
veterán
-
janeszgol
félisten
-
Ricardo
titán
-
g4mer
senior tag
Ez a zsálya zöld szín nagyon jó. Csak úgy mint a szifonnál.
-
Gabci77
csendes tag
-
Ricardo
titán
-
MrPetya19
addikt
Kár, hogy a Pro széria nem kap a jó színekből.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- 10 éves lett a No Man's Sky és még mindig alig fedeztük fel az univerzumát
- AMD FX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Revolut
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Reloop Mixon 8 Pro DJ Kontroller 4 csatornás
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fullextrás! Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 1000GB FHD TouchScreen 1 év garancia
- ÚJRA KÉSZLETEN! RÓZSASZÍN MACBOOK NEO!!!! -20%! MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!

Vagy a Gördülékeny használathoz is kevés?
.
.