- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
válasz
julius75 #1074 üzenetére
Legutóbb én is 11e körül vettem. Hát na, ha ennyi akkor ennyi, nem olcsó egyébként tényleg.
Múltkor Metroban a Barilla-t nagyon kifogtam, az 5kg-os valami 1800Ft volt, azt hittem csak elírás. Emellett vettem saját márkás elvileg olasz 00-ás pizzalisztet is 5kg 1600Ft áron, ezt még nem próbáltam de kíváncsi leszek rá. Ezt próbálta amúgy valaki?BTW, most ránéztem a Metrora és Kelet-Pesten elérhetőnek írja a 25kg-os Caputo-t.
-
M3aN
senior tag
-
M3aN
senior tag
válasz
julius75 #1059 üzenetére
Közben megnéztem, és a gázégő használatához le lehet (pontosabban: le kell!) dugózni a kéményt, így gyakorlatilag kapsz egy Kodát, egy eltérés az égőfej kialakítása.
Nyílt égéstér sok eszközben van, elég egy sima tűzhelyre, átfolyós vízmelegítőre, stb-re gondolni. Azért is voltam bátor ebben gondolkodni, mert fent a kolléga is írta, hogy beltérben használja. -
IntelKiller7
veterán
válasz
julius75 #979 üzenetére
napolyi pizzara nem is jo.
a legtobb helyen kaphato silany minosegu, vastagtesztas pizza elkeszitesere viszont igen.
tavaly haverom nyitott 1 kajaldat. Oda vett egy ilyen 1 kamras sutot amiben csaladi pizzat is lehetett sutni. Sutottem vele parszor, nagyon utaltam, ossze vissza sutott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- Szobakerékpár, Zipro One S Gold
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Casio GST-B100D-1AER (hibátlan, solar, bluetooth, 20 ATM)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest