- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozsy18
tag
Hjujj, igen guszta. Ilyen eredmenyek es a jelenlegi lakashoz jaro terasz tenye mellett szamomra igazan csabito kategoriaba erett az Ooni.
Addig is, az eheti (egeszsegere) probalkozas utolso nevezoje:
24h-s Iacopelli fele biga alapra valamit elbajcintottam es a viztartalom nem lett patikai pontossagu. 5stagi 00-s liszt, Paneangeli eleszto (nem a pizzas, es nem is vagyok vele kibekulve), a kepen szereplo 3 napos hutozest kapott.Ugy vettem eszre, ez a liszt szereti a vizet magaban tudni, es ker is meg belole, kovetkezo adagot 72-73%-ra tervezem locsolni. Acellapot 270-re elomelegitett sutoben megpiritottam a cekásszal kozvetlenul lapatolas elott; resre nyitott ajtonal legkeveres es cekasszal egetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest