- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Freezura
tag
Szevasztok!
Remélem tud valaki segíteni nekem, aki zenélget a PC-n.
Szilveszterkor bulit rendezek nálam és gépről fogok zenélni egy DJ programmal. Sajnos nagyobb teljesítményű hangfalakat nem tudtam szerezni (meg ugye panel), ezért a saját cuccomról fog szólni a muzsika.
A lényeg: nem tudtok valami limiter programot, ami a kimenő jelemet szabályozná? WINAMP alá találtam, de hát nem arról fog szólni a zene. Azért kellene ez a progi, mert nem akarom, hogy a hangfalaim az év végén jólétre szenderüljenek, mivel az mp3-ak hangereje változó.
Sajna a google sem segített, mivel szinte csak valamilyen speckó progikhoz voltak kiegészítő modulok, viszont nekem olyan kellene, hogy a gépen megszólaló hangot limitálja.
Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, annak megköszönném, ha segítene!
Üdv,
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest