Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Szerencsétlen úgy néz ki ezzel a hátsó résszel, mint egy suzuki swift. És ez nagyon nem dícséret. Én nagyon szerettem a union jackes hátsó lámpát is, hiányozni fog.
A beltérrel kapcsolatban ugyancsak vannak fenntartásaim. Kb azóta, amikor az előző széria 2020-21 körül megkapta a kormányra tett zongoralakk érintős gombokat a rendes, fizikai gombok helyett.
Clubmanből én amúgy nagyon vártam a Countryman-ben is megvehető hybrid hajtást, sajnos nem lépték meg, most már nem is fogják. Így lett belőle egy sima Cooper. Az ötajtóst is próbáltuk, de az annyira mindenre jó, hogy nem jó semmire, a hátsó traktus egy vicc, és az ajtókat is úgy le kellett méretezni, hogy a vezetőülésre is alig bírtam beszállni, pedig nem vagyok nagy ember. Csomagtartó meg ugyanakkora, mint a 3 ajtósé. Cserébe hátul kényelmesebben elfér két gyerek. Felnőtt továbbra sem, ahhoz már a Clubman kell. Amúgy is az igazi Mini mindig a 3 ajtós marad. Ja, természetesen a Counttrymant is próbáltuk, de az már minden, csak nem Mini. Nyomokban sem.
Személy szerint nagyon sajnálom, hogy nincs hybrid verzió a hatchbackből, egy olyan 50-80 km-es hatótávval, sajnos évente többször használjuk az autót olyan távra, amihez még elektromos sem lenne elég.
És igen, tudom, hogy ez második autónak való, és igen, nálunk is a Mini második autó a családban. p
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- RAM topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igen, tudom, hogy ez második autónak való, és igen, nálunk is a Mini második autó a családban.