Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
már ott is ment a vita, hogy a kiegészítő javított vagy elrontotta
/s
-
Daelion
őstag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Ezzel én is így vagyok meg kb összes haverom akiket D2 óta ismerek de igazából nem is nagyon hallottam még erről, hogy a D2-őt elrontotta volna a LoD pedig én is 7+ évig játszottam aktívan. 'persze ettől még biztos vannak páran ilyenek bár az is lehet inkább csak akkoriban ment 1-1 közösségbe '
#15 WayneGace
Hagyjad, neki valami megváltó fejlesztések kellenek egy ARPG-be mert különben szar pedig kb mindig is pont ugyan erről szolt a genre.
15 perc D3 meg biztos elég volt arra, hogy megismerd a játékot vagy akár csak 1 karival eljusson end game szintre ahol kialakul a karakter.D4 kieget én első nap fogom venni, de most elég lesz a standard kiadás.
Nekem ilyen pár hetekre casual mod beugrani D4-be egy új seasonbe 1-2 karival teljesen jól elvagyok.
D3-at is így játszottam és így simán kitartott sok sok évig sőt nemrég még D4 közben is beugrottam 1 Seasonre a szokásos pár hetemre 1 karival.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Ha nem verték volna szét az immunisokkal a szólózást, akkor nem lett volna vele semmi baj. De hát úgy voltak vele, hogy ha az ember nem akar csapatban játszani, akkor majd rákényszerítik. Berakták az immunitást, hogy a fél pályával ne tudj mit kezdeni, meg a synergyt, hogy nehogy véletlenül 2 skill treet is kifejleszthess. De hát kedv ettől nem lett a csapatjátékra (előtte is mindenki csak húzatni akarta magát, ilyenekkel meg ki akart közösködni?), így maradt a botozás a legtáposabb ethereal cuccokért, azt fel a csicskára, és folytatódhatott tovább a szólózás. De akinek nem voltak jó cuccai, meg botja se, az inkább otthagyta az egészet.
#17Daelion: Igen, 15 perc pont elég volt arra hogy 1 karival se akarjak se endgame, se beginning game szintre eljutni. Ha nem szereted a finomfőzeléket, akkor 5 tányér letuszkolása után se fogod. Bár te lehet, mert úgy látszik ez a módszer nálad működik. Valószínűleg csak nálad, mert úgy látszik mást se nagyon sikerült meggyőzniük:
Ez azért elég gáz a múltbeli sikerekhez mérve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft