Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz Dr. Akula #21 üzenetére
Amúgy meg felesleges számokkal dobálózni mert D4 hivatalos adatok minden platformról összesen nincsenek.
Amit találsz per pill 5000 az a Steamre vonatkozik csak, nekem sem ott van meg a játék tehát az a adat szerint én nem is játszottam még vele. 'azóta már gamepasson is fent van ugye + konzolokon is van'
Ja és jelenleg Season végefele van már a legtöbben elérték amit akartak vagy max alt karikkal szórakoznak. 'én is letettem S5-ig már de 2 karit azért elvittem 100-ig meg valamennyire összeraktam a geart/buildet rajtuk'D3-at meg tudtad volna spórolni magadnak amúgy mert nem 1x adtak lehetőséget, hogy kipróbáld a Skeleton King-ig a játékot a megjelenés előtt tehát neked elég lett volna.
D4-ben is adott volt a lehetőség erre a megjelenés előtt, most meg Game Passon nagyon olcsón meg lehet úszni ha csak 1x végigjátszásra kell.Lvl 75 meg kb semmit sem jelent már D2-ben sőt régen sem addig nem is szabadna gondot okoznia kb semminek hacsak nem valami atom gyenge buildet játszol össze vissza skillekkel/statokkal. 'Ladder kezdés után friss karival pár nap után már lehet Hellen farmolni jó helyeket pl egy Blizzard Sorcival illetve a Charmot is'
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen