Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Dr. Akula #21 üzenetére

Amúgy meg felesleges számokkal dobálózni mert D4 hivatalos adatok minden platformról összesen nincsenek.
    Amit találsz per pill 5000 az a Steamre vonatkozik csak, nekem sem ott van meg a játék tehát az a adat szerint én nem is játszottam még vele. :D 'azóta már gamepasson is fent van ugye + konzolokon is van'
    Ja és jelenleg Season végefele van már a legtöbben elérték amit akartak vagy max alt karikkal szórakoznak. 'én is letettem S5-ig már de 2 karit azért elvittem 100-ig meg valamennyire összeraktam a geart/buildet rajtuk'

D3-at meg tudtad volna spórolni magadnak amúgy mert nem 1x adtak lehetőséget, hogy kipróbáld a Skeleton King-ig a játékot a megjelenés előtt tehát neked elég lett volna.
    D4-ben is adott volt a lehetőség erre a megjelenés előtt, most meg Game Passon nagyon olcsón meg lehet úszni ha csak 1x végigjátszásra kell.

Lvl 75 meg kb semmit sem jelent már D2-ben sőt régen sem addig nem is szabadna gondot okoznia kb semminek hacsak nem valami atom gyenge buildet játszol össze vissza skillekkel/statokkal. :) 'Ladder kezdés után friss karival pár nap után már lehet Hellen farmolni jó helyeket pl egy Blizzard Sorcival illetve a Charmot is'

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák