Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Dr. Akula #18 üzenetére

Jah hasonlítsuk össze egy új játékkal '4 hónapos cikk' amit persze egyből felkaptak a streamerek és ment a hype. :U
    Az persze nem gond, hogy Last Epochank is durván bezuhant a játékos száma amíg nem jött most az új patch meg season. :D 'ez kb minden Season alapú játékra igaz tehát abba sem kötnék bele ez miatt csak megjegyzem'
    Ja és igen én is megvettem Last Epochot és amúgy tetszik is de attól még D3-4-el is játszok amikor megjön a kedvem mert nem szoktam 1 játéknál leragadni meg genren belül sem.

Én ARPG-t szeretem mint genre tehát eleve úgy indultam neki, hogy az alapok tetszenek D3-ba meg hát 7+ év D2 után már vágytam is valami másra szal milyen finomfőzelékről beszélsz nem vakon ugrottam bele a játékba.. :DDD
    Illetve nem erőltettem én magamra semmit, időnként szoktam szünetet tartani mert variety játékos is vagyok amikor nem csak ARPG-t játszom és így nem égek ki belőle. :) 'erre pont tökéletesek a Seasonok amikor megjön a kedvem visszaugrok amíg megcsinálom amit akartam'

D2-t meg simán lehetett soloban is játszani, én is évekig csak ott játszottam mert akkoriban még netünk sem volt és több karim is volt amivel Hellen farmoltam de 1.10 után is Bneten sem kellett fullos gear, hogy tudjál soloban érvényesülni.
    Resurrected-be meg már megoldották ezt a Sunder charmokkal szal már mind 1 is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák