Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz Dr. Akula #18 üzenetére
Jah hasonlítsuk össze egy új játékkal '4 hónapos cikk' amit persze egyből felkaptak a streamerek és ment a hype.
Az persze nem gond, hogy Last Epochank is durván bezuhant a játékos száma amíg nem jött most az új patch meg season. 'ez kb minden Season alapú játékra igaz tehát abba sem kötnék bele ez miatt csak megjegyzem'
Ja és igen én is megvettem Last Epochot és amúgy tetszik is de attól még D3-4-el is játszok amikor megjön a kedvem mert nem szoktam 1 játéknál leragadni meg genren belül sem.Én ARPG-t szeretem mint genre tehát eleve úgy indultam neki, hogy az alapok tetszenek D3-ba meg hát 7+ év D2 után már vágytam is valami másra szal milyen finomfőzelékről beszélsz nem vakon ugrottam bele a játékba..
Illetve nem erőltettem én magamra semmit, időnként szoktam szünetet tartani mert variety játékos is vagyok amikor nem csak ARPG-t játszom és így nem égek ki belőle. 'erre pont tökéletesek a Seasonok amikor megjön a kedvem visszaugrok amíg megcsinálom amit akartam'D2-t meg simán lehetett soloban is játszani, én is évekig csak ott játszottam mert akkoriban még netünk sem volt és több karim is volt amivel Hellen farmoltam de 1.10 után is Bneten sem kellett fullos gear, hogy tudjál soloban érvényesülni.
Resurrected-be meg már megoldották ezt a Sunder charmokkal szal már mind 1 is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen