- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
válasz
Nexuiz #29133 üzenetére
Bonyhádon ugyanez, nyáron ehetetlen a zsírszegény túrójuk /LIDL/ , egyébként jó, de nyáron tényleg már szinte akkor penészes amikor ott megveszed. De itthon is hamar az lesz a hűtőbe!, lejárat előtt 3-4 nappal :S
Váltottam a Sissy-s Penny-s túróra, szerintem finomabb is, és még soha nem volt vele ilyen gondom. És az ára is hasonló.
-
Radnix
senior tag
válasz
Nexuiz #29126 üzenetére
Nekem ugyan ezen hatás kiváltásához gyakran ki sem kell bontanom
de ha kiskanállal leveszed róla a kis penészréteget, nem lehet baj, én így szoktam és még nem fostam össze magamat tőle.
Hétvégi Balatonozás: voltunk egy falunapon, volt ilyen erőnléti verseny, vagyis ilyen erősember szerű valami, hát beneveztem... 2 sör meg egy fröccs után
2. lettem, életemben először fordítgattam traktorkereket, hogy az milyen piszok fárasztó, 5 percig nem kaptam levegőt....(#29124) Aydan: Arnold meg minden nap megevett 15 g sót, attól lett izmos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest