- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
nepszter1 #72208 üzenetére
Egy volt rendőré a bolt"hálózat", azoktól bármi kitelik.
Egyébként meg amerikai dolgoknál teljesen más sokszor az európai változata. Én gyakran rendelek bb.com-ról, sokkal minőségibbnek hat az állaga, volt, aminek az íze is más volt, de még a csomagolása is. Jó eséllyel valami hasonlót kevernek ki itthon is egy üzemben, csak eladták a cégek a csomagolást, így nekik ez tiszta profit a többi meg az alvállalkozó dolga, nem feltétlen jelenti, hogy bóvli, de semmiképp sem ugyanaz.
Például a profigym-ről nem rendelnék többet, az ő kreatinjuk még ránézésre sem hasonlított a külföldről rendelthez.
-
-
Woodslave
félisten
-
madle
őstag
válasz
nepszter1 #71607 üzenetére
Kicsit pihentesd a dolgot, majd kezd el újra, de ha szánsz rá többet, keresel valami designer kreatint, bár szerintem annyit nem érnek, amennyibe kerülnek. BSN-Cellmass, MuscleTech-Creakic, Superpump 250, meg millió féle van.
A monohidrát meg szerintem olyan dolog, hogy simán mehet folyamatosan. Annyi pluszt mindig ad, lehet az elején jött fel kis súly, mert kicsit hidratáltabbak lettek az izomsejtek, aztán megáll a súly növekedés, de attól könnyebben emeled a súlyokat és jobb a teljesítményed, gondolom. Ne csak azt nézd hány kiló vagy. Még B tervnek ott vannak a kreatin foszfátok, etil észterek. -
enginev3.0
félisten
válasz
nepszter1 #68573 üzenetére
Szappant próbáltam, nem ért semmit, viszont most nincs egy se, hogy nem proteineztem
(#68571) Zola007@ Most nem tudom leírni, nincs fix étrendem, csak az étkezések időpontja azonos
Héten pl volt hurka, sóska+tojás, levesek, stb stb, szóval mint egy átlag ember felhozatala, semmi extra, zsíros húst pl sosem eszem, vagy legalább is 99%-ban kerülöm a nagyon zsíros dolgokat, pl egy sültoldalast sosem eszem megReggel fixen zabkása, és heti 4-5 nap este is megeszem a 120gramm kis zabkásámat
(#68574) Ijk@ Az már grat, gondolom szoktál néha edzegetni kicsit?
-
-
válasz
nepszter1 #65122 üzenetére
Azt csak te tudod hogy elaludtad e a karod.
Ha nem és úgy fáj a könyököd, valamennyi terhelést vegyél vissza, vagy legalább felezd meg. Nekem tavaly nyáron volt különösen a jobb könyökömmel valami végig. 2hónap egyébként is tervezett pihenőn sem "gyógyult" meg, utána jóval kisebb terheléssel kezdtem újra az edzést (csak a karnál csökkentettem, minden más rendben volt),és pár hét alatt megszűnt a könyökfájdalom. 1ébként nem biztos hogy ez a megoldás minden esetben megállja a helyét.
-
-
mayday00
őstag
válasz
nepszter1 #65116 üzenetére
spektrumon megy amerika kedvenc ételei
24kg-os hamburgert is lehet kapni(meg ha jól hallottam van ennél nagyobb is)talán 40-vagy 60kg os, már nem emlékszek.
de van 4-8kg os változatban is, meg természetesen kisebben. zabálnak mint az állatok, akkora a fejük a embereknek mint egy hordó.
(#65118) -Mike- bocsi nem válaszba akart menni.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
nepszter1 #61625 üzenetére
én is ezt vallom, a lényege hogy nem pihen az izom munka közben, sajnos ilyenkor nem lehet se pattintani se máshogy csalni, és kicsit jobban is kell figyelni de szerintem sokkal jobb.
Egyébként ez igaz sok más gyakorlatra is, sok gyak.-nál pl. sokkal fontosabb a negatív szakasz, mégis sokan azt ba***ák el.
-
válasz
nepszter1 #53586 üzenetére
Fogalmam sincs, nem biztos hogy minden helyen van: (De azt hiszem Decathlon, meg ilyesmi helyeken van.)
http://www.mozgasvilag.hu/fitness/hirek/a-megvalto
http://www.dunafit.com/masszazs-regeneracio/trigger-point-terapias-racsos-smr-masszazshenger
http://www.sportoazis.hu/alakformalo-eszkozok-gepek/989-smr-masszirozo-henger.html
-
-
prot-ko
csendes tag
válasz
nepszter1 #50563 üzenetére
Ezeket itt [is meg tudod vásárolni]
De a glutamint meg tudod venni [6.490Ft/kg] de akár [5.990Ft/kg áron is.]
A creatin meg meg tudod venni [mikronizált 3.290Ft-ért] illetve [2.995Ft/kg áron is.]
-
kolosanyi
veterán
-
Cassidey
senior tag
válasz
nepszter1 #47273 üzenetére
Kontaktgrill helyette? Nincs hot plate-em, miket szoktál rajta sütni?
Annyira gyilkos az uj edzesem, imádom. Mondjuk hat szett guggolas es 8 szett kitörés után - na meg a többi - kicsit remegős lábakkal közlekedem de sebaj.
Igazán szót fogadhatna az a farizom es elkezdhetne nőni.
Egyébként a férfiak miről beszélgetnek az öltözőben? A nőiben fogyókúrás tippek mennek, de azok a típusúak amitől agyfaszt kap az ember.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
nepszter1 #44481 üzenetére
Nekem a 65 kiló az elérhetetlen csúcs, de felfelé. Más a problémánk.
Amúgy kb. 5 hete megy újra a gyúrás, remélem nem fogom abbahagyni. Jobb vállam picit fáj, de lehet túl gyorsan növeltem a súlyokat, s kell még neki egy kis idő, hogy hozzászokjon. Korábban fél évig toltam vagy 10 éve kb.
Kettő között foci ment, meg 1-2 hónapos kihagyásokkal itthon fekvőtámaszozás. Persze a tömeg növekedésben lehet erősen korlátoz az is, hogy minimalizálom a húsevést korábbi koleszterin szint problémák miatt(meg amúgy is szívesebben eszek növényi dolgokat, gyümölcsöt, ilyesmit.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Napelem
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest