- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
#11527168 #45977 üzenetére
Ha bunos, bortonbe fog kerulni mint barki mas! Van a Krisznel 100x artalmasabb ember, o nem bant senkit.
tudod jól, hogy csipázlak,más nem az e90 miatt, de most ugye csak viccelsz?
kapásból szerintem a politikai "elit" 3/4-ét le lehetne sittelni, oszt' mégis szabadon flangálnak, sőt, ők a csúcsminiszterek...
és ez is csak a jéghegy csúcsa... -
_NCT
addikt
válasz
#11527168 #45977 üzenetére
Ezeket amúgy komolyan is gondolod amiket írsz?
Elhiszem hogy nemsokára itt a szeretet ünnepe, meg a bűnösök szenvedjenek, de azért ez négyzetes f@szság amit írtál. Már ne is haragudj. De ha ezeket tényleg komolyan írod, akkor néha nyisd ki a szemed és láss is, ne csak nézz szerte a világban.
Holnap kaptok új témát, ígérem. Viszlát.
-
törölt tag
válasz
#11527168 #45963 üzenetére
"Az hogy a penzet mibol szerezte ahhoz senkinek semmi koze,"
Höhö
A kozepkorban talan igy volt, manapsag a az allambacsinak nagyon is van hozza koze. Hogy mi van a teveben, az engem nem erdekel, meg egy percet sem lattam soha.
Azon szoktam rohogni, hogy Berki a magyar Arnold Schwarzenegger, engem leginkabb ez a parhuzam bosszantegyebkent mintha azt olvastam volna az elobb, hogy jogerosen megiteltek a 40 millios karteritest az angolnak.
Az hogy valaki ellop nyiltan X milliot, es szabadon flangal egyaltalan nem lehetetlen dolog, lehetne ilyet sorolni napestig.
Egyebkent nem ertem en ezt a hozzaallast, hogy hat szemermesen hallgat rola honnan van a penze. Ha legalis az uzlet akkor miert ne lehetne nyiltan beszelni rola? Ha mar a penzt ilyen nyiltan villogtatja.
-
Radnix
senior tag
válasz
#11527168 #30568 üzenetére
Még nem csesztem el, most kezdek zabálni, mert már vészesen fogytam, főleg hogy az elmúlt hetekben kemény fizikai melót nyomtam.
80kg. Már nem fogják meg a lányok a bicepszemet, mert félnek hogy szálka megy a kezükbe
Ja persze pólóban senki nem mondja meg hogy edzek, esetleg sakk... -
rolkaDb
aktív tag
válasz
#11527168 #30091 üzenetére
Azért kell, mert elkoptak a porcaim a könyökömben és elég sok idő volt rendbe szedni de ennek elhanyagolását ezentúl sem szeretném, nehogy megint előjöjjön.
Nagyon sok mellékes problémám van ami miatt nagyon jól jönnek a vitaminok a szervezetemnek.(#30094) prot-ko : Szóval kreatinból tökéletes lenne egy myprotein. Köszönöm a jó tanácsokat! L-glutamin csak gondolat szintjén van egyenlőre, ha be is szerzek belőle később fogok természetesen.
(#30100) Coccolino_O: A leírtak alapján vagy peak vagy myprotein lesz a végső döntésem de semmiképpen sem szeretnék valami szart venni. Köszönöm, akkor lehet kifogom próbálni ezt a JutaVit ízület védőt. Lényegében azért is kérdeztem meg, mert ez lenne mind közül a legfontosabb és ebben vagyok a leginkább tanácstalan.
A halolajjal akkor biztos jó páros lesz. DE a az nem szív/érrendszer védelme érdekében kell bevinni a szervezetbe?
Tulajdon kép rengeteget olvastam már az évek során ezzel kapcsolatban, 4 év relatív hosszú idő. Kajálás terén volt mit megtapasztalnom. -
kolosanyi
veterán
válasz
#11527168 #30027 üzenetére
Semmi gond nincs a saját testsúlyos gyakorlatokkal, csak a helyén kell kezelni az egészet. Az a sok maszlag a könyvben azért kell, hogy megvegye egyáltalán valaki. Most szerinted ki venné úgy meg, hogy íme, itt egy tök jól felépített saját testsúlyos edzésterv? Persze a jelenlegi formájában az üzletről szól az egész (ugyanúgy, mint a testépítés).
---------------------------------------------------
Más, de még idevág: a héten egyszer tudtam lemenni terembe, most meg barátnőmnél vagyok nagyon vidéken. Ilyen esetekre szoktam magammal hozni a G-Flexet. Sokan nem szeretik az ilyesmi módszereket, pedig ilyenkor nagyon baró. Ha tudod használni, minden izomcsoportra tudsz edzeni. Nyilván a súlyzós edzés hatékonyabb, de most erre nincs lehetőségem. Ha ezeknél az eszközöknél is eltekintünk a szokásos marketing baromságoktól, egy egészen használható valamit kapunk.
-
_NCT
addikt
válasz
#11527168 #30030 üzenetére
Azzal semmi baj nincsen
40 fokban votam edzeni, fel ora utan azt se tudtam hol vagyok. De letoltam...
Igy masfel het Testogen kura utan ma ereztem eloszor enyhe agressziot de lehet h ez alapjaraton is meglenne, nem tudom.
Megint van valami fosos hanyos nyavaja, ma kb minden kifojt belolem, erom se nincsen nem is vot.
Jah ma osszeszamoltam, mult honapban 50k-t koltottem kiegekre.
-
Radnix
senior tag
válasz
#11527168 #29514 üzenetére
Mi a Sugármoziban voltunk, végülis nem messzi
Nekem azt tetszett még:
SPOILER!!!!
Amikor kinyírta véletlen a csókát, és elkezdett pumpálni bicóra, a Rock meg odament és mondta neki hogy nyomjad tesó, azaz még...
SPOILER VÉGE
Ja igen néztük is hogy ennyi izmos ember nem nagyon szokott egyszerre moziba jönni
Ja a fekete fickó az szerintem nem is edzett
A Wahlberg meg tényleg gyomros volt, gondolom a kb 6 hónap felkészülés a tömegelésre volt elég, beszálkásodni már nem jutott idő -
Nexuiz
tag
válasz
#11527168 #29124 üzenetére
Lábra edzenek vajon?
Üdv mindenkinek anno (tavaly nyáron) volt, hogy irkáltam be ide. Azóta inkább read only voltam.
Olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen zsírszegény túrót fogyaszt. Én a Lidis Pilos-t fogyasztottam mostanáig. Viszont vagy 3-4 hónapja volt, hogy meg bontottam és másnap akartam enni belőle akkor mindig megpenészedett. Most legutóbb 2-3 hete vettem utoljára, 2 hetes lejáratú volt megbontom és penészes, de az összes olyan volt, amit vettem.
Nem ajánlom senkinek vagy lehet itt helyben tárolták szarul nem tudom, de többet ilyet nem veszek az 100%. -
Eagl3
veterán
válasz
#11527168 #25592 üzenetére
"Azt még elfelejtettem, hogy kb. azt tolja amit a Buni kitalált csak szarabban, de azért ő legalább nyer is rajta egy-két r*bancot, a Buni meg mehet katibécizni "
Nem mintha védeni akarnám, de ha jól tudom, most született gyereke, szerintem nagy ívbe szarik jelenleg az ostoba luvnyákra.
-
hrvp
aktív tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#11527168 #25279 üzenetére
Igazából az a szép Benne, hogy szinte smink nélkül is rendkívül üde, ráadásul nagyon értelmes is az eddig látott riportok alapján. Ő egy magyar kincs legyünk rá büszkék.
A modelleket sminkelik fotózzák mindenfélének, dögös nőt egy tízéves kislányból is tudnak csinálni....spammer: Victoria's Secret egy hapsi?
Mik vannak....
Mondjuk a Viktóriák jó része elég jó csaj inkább, pedig csak egy nevet írtam be kereséskor....
-
PowerBuldog
veterán
válasz
#11527168 #24746 üzenetére
nem vagyok egy kreol bőrű, nem látszanak kimondottan a tónusaim, de szerintem közelebb vagyok én a 10%-hoz
(#24743) wertigo1984 : elfelejtetted a sört!
-
meroly
veterán
válasz
#11527168 #24233 üzenetére
Csak Győrt tudom mondani. Kolleganőm most ment haza, mert a folyó parttól két utcányira lakik és az első utcát elérte már, de ez lassú átfolyás csak (mármint a buzgár), tehát nincs nagy gond. A mellvéd aljánál van egyébként a víz és a kijáratokon a homokzsákok alatt folyik el.
Én folyamatosan a FB-on vagyok, mert azon a környéken lakunk mi is, a gyerek meg ott van most is óvodában pl, tehát jó tudni mikor kéne nekiindulni és kimenni vidékre szülőkhöz pár napra, mert ha elönt, akkor elzárnak mindent (villany, víz) és ki/be járási tilalom lesz.
Tegnap 3 kétéltű járművet láttam a főúton a szigetköz felé, felkészültek mindenre. -
hrvp
aktív tag
válasz
#11527168 #24227 üzenetére
Én még emlékszem a 2002-es árvízre, a településünkön az volt eddig a legmagasabb víz szint, azt mondták, most magasabb várható, meg láttam a német viszonyokat, szóval tudtam mire lehet számítani. Akkoriban még netünk sem volt, mostmár itt a facebook, szervezetten mennek mindenhova az önkéntesek, folyamatosan lehet értesülni róla, hogy mi a helyzet.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
#11527168 #23530 üzenetére
Ez csak azért van, mert amúgy is eszel valamit, próbáld ki hogy csak edzel és semmit se eszel
De amúgy ha nem is százalékosan, de a kaja fontosabb, ha az edzés/kaja/pihenés hármast nézzük, és mindhárom adott. Már persze ki mit akar elérni, egy közepes fos formához elég a párizsis zsömle is, meg a pin@legyező edzés
-
S e t h
nagyúr
válasz
"Én ennyi év után már inkább úgy mondom, hogy 40% kox, 40% edzés, 20% kaja. Naturálon meg 70% edzés, 30% kaja. Most röhöghettek, meg lehülyézhettek, de csak ez bizonyosodik be mindig a végén."
Tök jó, akkor ez egy általános szabály?Tehát ekto, mezo, endo, mindegy, ezek a számok vésettek kőbe?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
"Én nem vagyok olyan mutant mint Janesz, de a helyzetemhez képest kurva jó vagyok, pedig még nem is tartom a kaját csak félgázon"
Nem látod, hogy a lányok sikítva tépik le magukról a ruhát, a fiúk pedig inkább a sarokba fordulnak? Képet dobj be és majd megszakértik a többiek, hogy jó vagy-e.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
#11527168 #23505 üzenetére
Edz egyet Janesszal és meglátod. Én is mindig azt gondoltam, hogy keményen edzek, sokan ez miatt lemorzsolódtak mellőlem, aztán Gaba barátommal edzettünk egyet, és rájöttem hogy p@nalegyezek csak
Most már keményebben nyomom, de legutóbb amikor megint együtt nyomtuk, megint nem kaptam levegőt, szóval van még mit csiszolni.
-
Balupapa
senior tag
válasz
#11527168 #22563 üzenetére
"vannak buzulva emberek a kulsosegekbe. En is ezen az uton voltam multevig. Azert is nevetek mar amikor itt nehanyan naturalon tanulmanyokkal meg csodamodszerekkel akarnak felszedni 2 gramm izmot. Aztan mit ersz vele? Nem art neha felhotlenul elni nem grammozni meg aggodni."
+1
most mibe fekteteted egyebkent ezt az idot energiat penzt ha nem vagyok indiszkret?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#11527168 #22559 üzenetére
nem tudom, de azért elég érdekes hogy amikor a Vörös Zoli ment ki akkor mindenki megállította hogy közös fotót készítsenek vele meg gratuláltak neki, ezt a srácot meg mindenki buzinak nézte saját bevallása szerint is
akkor ki a hülye?pont egy olyan országban ami iszonyúan méretmániás, XXL autó, xxl ház, xxl kaja, minden arról szól hogy nagy legyen, ne legyen kispórolva. a kocsik 30 litert esznek nem baj az a jó. 40 "-os kerekek 100"os tv stb
sport arénák akkorák hogy egy kosárcsanokba majd belefér a népstadionpersze én nem voltam kint, de ez elég jól látható. volt az a néger színész aki a halálsoronban volt főszereplő, akkora volt mint egy hegyomlás, de senki nem nézte homárnak
Zombi: evezés hogyan ment? gépen, döntött törzzsel, T rúddal? egykezes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest