Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Most mentem 1200km-et ebből 800-at "egyhuzamban", egyáltalán nem tolva másokat, de nem tudtam folyamatosan haladni, dugó, útépítés, hátulról gyorsabb, Elefantenrennen stb. volt a teríték. Elég sokat rohangáltam korábban is nyugaton, s folyamatosan kellett lassítani nem autópályán, is, de ott is, mert utolértem mást, vagy kanyarodni kellett, ami nem 100-ra volt méretezve ív, vagy bármi más volt. Tempomat már nem is használok, mert felesleges.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz Shadowbull #637 üzenetére
Ebbe a témába most beleástam magam belső céges verseny kapcsán, ahol a 800km hatótáv WLTP 3b szerint, 10-80% töltés 350kW-os töltéssel 10 perc, és nulla felár egy ICE-hez képest Golf méretben a cél. Amire jutottam: 1400kg-nál nem nagyon lehet nehezebb, 1,40x1,80 homlokfelület 80%-os tényleges felülettel, a 350kW töltést a teljes 10 perc alatt bírni kell, és a fogyasztás 9kWh alatt kell legyen. Elég komoly kihívás bármelyik is külön-külön, de így együtt ez lenne a kompromisszummentes helyettesítő termék kb.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz Shadowbull #660 üzenetére
A feltételek, amiket soroltam ÉS kapcsolatban állnak. A 10-80% 10 perc alatti töltés 350kW-tal adja a kapacitást, amiből számolva a hatótávot jön a fogyasztás. Szóval de, kell. A 800km WLTP 3b szerinti hatótávval talán megvan az autópálya 500 klímával is.
-
Alaaf Pi
senior tag
Nem hiszem, amiket nálunk ilyet láttam, ott motorhiba, az kuka. Mondjuk új motorral még lehet jó. Rengeteg céges autót a lízing lejárta után valami központba gyüjtenek össze, átnézés, felújítás, majd eladják akár mobilén, akár máshol. Amit tudok, korábban volt négy ilyen központ az országban.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -20% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
- Laptopok piacvezető áron 1 év garanciával /Felvásárlás, Beszámítás/ - Nexus Laptop Webáruház
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen