Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
Barret001
üzenetére
1500 felesleges, de a 200 meg keves.
Tudjon 300-at, telen futessel palyan 130-al.
Ugyanis sosem 0-100% hasznalod akksit utazas kozben, hanem 20-80 kozott, azaz 60%-al kozlekedsz.
(aki nem tudja, alatta nagyon necces mar kicentizni, felette meg nagyon belassul a toltes, nincs ertelme tolton tovabb logni ha menned kell) -
BaLee
addikt
válasz
Barret001
üzenetére
Mint írtam, pont nézegettem mostanában az EV-ket a 200km-es hatótávot még a legolcsóbb Dacia Spring is tudja, de inkább többet.
Az átlag elektromos autók akksijai 360-380km körül indulnak azaz a többség már 400km körül indul és ezek még az alapváltozatok. Az meg még ha az időjárás nagyon összeesküdik ellenünk vagy épp autópályázunk akkor is megvan legalább 300km amivel az ország legtávolabbi pontjából is könnyedén eljuthatunk Budapestre ahol egy szimpatikus töltőn max fél órát pihentetve az autót indulhatunk is haza. Én sem szeretem az elektromos autókat, tengerparti nyaralásra sem indulnék feltétlenül el vele, de már régen nem azt tudják mint ami az embereknek évekkel ezelőttről berögződött.Olyan ez mint a 4 évszakos gumi. Emberek hallották róla 20 éve, hogy szar, közben a legtöbb magyar embernek már sokkal jobb választás lenne mint 2 garnitúra szezongumi...
-
8th
addikt
válasz
Barret001
üzenetére
"Aki le akar tekerni 1500 KM-t egyhuzamban,annak jól jön!"
Azokat nem anya szülte. Volt szerencsém letolni egy Opel Vivaróval a Kecskemét - Brno távot oda-vissza egy nap leforgása alatt néhány rövid (értsd. pisiszünetnyi vagy tankolás) megállóval. Ott átértékeltem sok dolgot. Nap végén úgy hagytam el a sofőrülést mint kezdő b**i a gőzfürdőt. Konkrétan járni nem tudtam és két napig rendesen be volt állva a csípőm/derekam pedig az "csak" 900km volt. Erre születni kell. Akar a tököm még egyszer tíz órát autóban ülni egyhuzamban. Nem azt mondom, hogy 100-150 kilométerenként lejönnék az autópályáról fél órára töltögetni mint egy villanyautós de nekem senki se mondja, hogy normális 400+ kilométereket egy seggel letolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi hangfal építés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest