Hirdetés
- Android szakmai topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Rettentően függ attól, hogy pontosan honnan hová mész. Valószínűleg esetedben ez épp ilyen szerencsés. Én a pesti oldalon mozgok leginkább, van is konkrét összehasonlító tapasztalatom. A X. kerületből kellett a XIV-be bejárnom dolgozni 9 éven át. Az első 4 évben csak tömegközlekedéssel jártam.
A távolság 10km. Ez BKV-val 1 átszállással és némi gyaloglással járt, busz+villamos. A menetidő a gyakorlatban kicsivel több mint 1 óra volt ajtótól ajtóig. Google maps tervezése alapján 49 perc, de ez a gyakorlatban tudom, hogy nem ennyi.4 év után elgondolkodtam rajta, hogy kizárólag ezért veszek bérletet, izzadok a megállóban, várakozok, szagolom a kedves utastársakat, mi lenne ha kocsival jönnék be? Kiszámoltam benzinben pont a bérlet árából kijönnék (akkori árakon). Tulajdonképpen a tömegközlekedéssel nem spórolok semmit.
Mikor először mentem autóval akkor szembesültem vele, hogy bizony 22-25 perc volt az út. Naponta 1 teljes órát megspóroltam az életemből csak ezzel. Ez hetente 5 kidobott óra volt az életemből. Havonta már majdnem egy teljes nap.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ZIDOO médialejátszók
- Peugeot, Citroën topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hálózati eszközök Mikrotik router D-Link Smart Switch Unifi AP - amit a nagyok használnak
- Acer Aspire ES1 laptop 15,6" FHD - i5-4210U - 8GB RAM - 128GB Kingston SSD - megkímélt állapotban
- Nintendo Switch Oled
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen