-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
spleenszuru #93916 üzenetére
Ismerősöm is ugyanígy járt pár hónapja. Neki is eltűnt szőrén szálán az oppressora, nem találta sehol. Írt a supportnak, neki is valami ilyesmit válaszoltak, semmilyen kompenzációt nem kapott, meg kellett vennie újból
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #93916 üzenetére
Engem már az se zavarna, ha lekapcsolnák a GTA Online szervereit...
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #93888 üzenetére
Ha már igazit még nem látott.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93888 üzenetére
Szerintem sosem volt rajta sokkal több.
-
válasz
spleenszuru #93772 üzenetére
Köszi a segítséget.
Akkor marad a 3070Ti, vagy ha lesz rá keret esetleg keresek aprón egy garis 3090-et.
3080/Ti-re 12GB Vramra már nem váltok. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93772 üzenetére
Szerintem azért esik vissza akkor,mert éjjel jönnek a denevérek meg a batman.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93694 üzenetére
Hááát jöhetne már valami csaj bizniszes DLC.
San Andreas-ban is jó hecc volt a stricis mellék küldizés.
Én amúgy is szoktam eladni csajokat Online,csak nem jár érte lóvé.#93692CactuS
Szerintem jó lenne az,én például raknék rá tenisz pályát.
Vaagy a végére egy pallót ahonnan Szabit bevágnánk a vízbe.
Vagy meg kötözzük és áthúzzuk a hajó alatt,zendülés miatt.
Plusz amilyen marha nagy lehetne rajta napozni.
Mi az már hogy egy GTA-ban nem lehet használni a napozó ágyat.
Még STO-ban is kiülhetek rizsán a strandra süttetni a karim seggét.
Mellesleg mivel oylan marha nagy még akár focizhatnánk is rajta.
Vaagy versenyezhetnénk rajta,ki mer a széléhez legközelebb megállni verdával.
Persze Szabit belöknénk véletlen a vízbe. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93529 üzenetére
Mire a széf megtermeli a 250 ezret akkorára a kidobósból simán lesz egy misid.
Egyébként azt hogy egész nap ez megy nem úgy értettem hogy egész nap toltam volna valaha is,szerintem nem is lehetne kibírni. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93526 üzenetére
A klubos dologban szerintem nincs igazad,a klub egy ideje zizi.
Először is lőttek annak hogy kb naponta 1 küldit ad,most kb percenként egy küldi inkább.
Kidobsz egy részeg barmot a klotyóból asszed végeztél,de nem egy ittas pasas a bárban hőzöng,ok kidobod,egy pasi lopja a raktárban a sört,kidobod.Na itt már azt mondod hogy jó van bameg haggyatok má lógva,de nem egy részeg VIp kiütötte magát vidd kórházba,vissza érsz mehetsz kidobni egy új barmot,majd épp csak elnyomsz egy fáradt sóhajt szólnak hogy egy gyökér tele rókázta a wc-t.
És így megy egész nap amíg már a hócipőd tele nem lesz és el nem menekülsz a búsba.
Pénzt meg kapod érte persze és jobban telik a széf is,de mintha a gyártás is gyorsabban menne.
Ami azt illeti a legtöbb küldi csak annyi hogy elmész a klub valamelyik részébe és rányomsz egy rendetlenkedőre és kész,kapsz lóvét érte. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93524 üzenetére
Szerintem bármelyik dlc-vel el lehet marháskodni.
Én például azért nem szeretek már cayo perico-ra menni mert ott mindig úgy elcseszem az időt marháskodással.
Jó lenne ha cayo perico szigetre át lehetne vinni végre a verdákat is,valamlyik Bond autóval vagy akár a mini tengeralattjárómmal felfedezném a tengert.
Mondjuk inkább valamelyik Bond autóval vagy a négyfős üvegfalú kirándulós tengeralattjáróval.Már két féle tengeralattjáró Bond kocsii s van. -
Anulu79
addikt
válasz
spleenszuru #93511 üzenetére
Proci - I7-11700K
Lap - Asus prime z590 p
Ram - 32 Gb G.skill3600 MHz, de próbáltam igyan ezt 63 Gb-al
Vga - Asus Rog Strix 3080
Táp - Asus 1000w (nem emlékszem a pontos típusára)
Win+ játék - m.2-es ssd-n
Monitor - Dell 240 Hz -
SkyLine3000
addikt
válasz
spleenszuru #93437 üzenetére
Én nem invite only-ban szoktam játszani, hanem csinálok üres sessiont.
-
válasz
spleenszuru #93394 üzenetére
Igen. így extrán szép hogy árat emelnek
-
válasz
spleenszuru #93369 üzenetére
Én meg kb. amiatt untan rá az onlinera. Szeretek effektíven farmolni - autóval meg nyilván nem az - de az op baromira unalmassá tette a dolgot.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #93369 üzenetére
Akkor se sírnám tele a párnámat ha elvennék, és visszaadnák a pénzt. Már egyre kevesebett GTA-zok ezzel a résszel, értelmi tartalom azt se tudom mikor jött utoljára a játékhoz, a Cayo Perico volt az utolsó. Már várom a VI-t, hogy megjelenjen, ebbe a részbe már semmi se motivál, a rocksz*r meg ott rohadjon le a next-gen GTA V-el, mert ahhoz se jött érdemi tartalom, hogy húha most azonnal rohanok megvenni. Ezért volt értelme kiadni a nextgen GTA V-öt, mert értelmi tartalom nem jött ahhoz, csak ilyen lóhányás szintű exkluzív tartalmak.
A GTA trilógiában se volt köszönet, meg az RDO supportálásában se. Még a GTA VI-t várom, de ha az se lesz jó, ettől a retek kiadótól többet nem veszek semmit, az biztos.
Végszó: az utóbbi 1-2 évre jó mélyre süllyedt a Rockstar, az biztos.
Ja, és kéne új pop meg rock rádió is a GTA Onlineba, dehát a rocksz*r tojik a a játékosokra.
No Comment, 2023. április 17.
-
gabesz123
tag
válasz
spleenszuru #93362 üzenetére
A széf része valóban jó egy kezdőnek is, mióta hozzányúltak a popularity/income-hoz, azóta én is maxon tartom, mert jól hoz. Viszont a másik részét nem ajánlanám neki. Csomót bele kell invesztálni (maga a staff, raktárszintek is sok, hát még a többi, mc+bunker+ceo raktár). MK2-t nem venni viszont szerintem sem jó döntés, igazi igásló. Mióta van sparrow, azóta mondjuk kevesebbet használom én is, de kb. 10-ből 6 alkalommal azért most is azt hívom le.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93360 üzenetére
Nem tudom mikor lép életbe.
-
.Szaki.
addikt
válasz
spleenszuru #93337 üzenetére
Ja, én nemrég kezdtem el Cayozni, szóval én már úgy tapasztaltam meg ezt a részét a játéknak, hogy eleve kiszúrták a hullákat.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93337 üzenetére
Háát,szerintem nulla nehezítés van.
Hardon max az okoz nehézséget hogy vajon milyen ruhát vegyek fel a rabláshoz.
Egyedül a kecóban ölök meg embert,azt is csak ott ahol a kutya sem jár.
Én szoktam cayo-zni,de nem érzek benne semmi nehezet.
Bár igaz egyedül mindig.De egyedül is lehet 9 perc alatt elitre tolni. -
bluuzia
senior tag
válasz
spleenszuru #93289 üzenetére
Mindenhez legalább egyszer hozzá tud szólni és nincs még egy ember a GTA V. játékosok között, akivel ennyi (felesleges) dolog történik - és ezt előszeretettel meg is osztja velünk.
Na innen lett ilyen rangja. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93289 üzenetére
Frászt,azt az olümposzon kaptam.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93287 üzenetére
Mióta megjelent játszom vele.
Volt idő amikor nagyon sokat.
Imádom a GTA V-öt.
Mindig is Los Santos volt a kedvenc GTA városom.
Előzőleg San Andreas volt a kedvenc GTA-m.
Azzal is sokat játszottam.Minimum tízszer végigvittem.
Plusz nemhivatalos multival is rengeteget toltam. -
válasz
spleenszuru #93228 üzenetére
Cinematicba dripfeed, majd ha 3 év múlva újrajátszod, megkapod!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
spleenszuru #93190 üzenetére
Én meg pont a pénztől függetlenül szoktam mostanában játszani, kolbászolok jobbra balra, küldiket csinálok, így tök jól leköt néhány órára. Van már 30 millióm, amit nem költök el soha semmire, úgyhogy a pénz miatt nem aggódom.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93190 üzenetére
Az a baj én játszanék,de most valljuk be nincs értelme csinálni semmit.
Taxizást szeretném csinálni,de attól atom fps drop van.
Jah és ha még így is megy akkor úgyis kivág a játék.
Sosem sikerült elérni a 20 fuvart zsinórban.Volt mikor pont a huszadiknál vágott ki,mikor épp be értem volna,volt hogy már az ötödiknél,volt hogy már az elsőnél.
Akkor minek szenvedjek.
Nightclub termelés nem tudom miylen most,múltkor túl gyors volt.
A nightclub meló még mindig glitchelhető. -
Bjørgersson
félisten
válasz
spleenszuru #93176 üzenetére
A bosszantó értesítéseken kívül szerencsére nem történt semmi.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93176 üzenetére
Szerintem a GTA is az RDR sorsára jutott,bár ezt legaláb évekig fejlesztették,míg az RDR-t nagyon gyorsan le is tojták.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93130 üzenetére
Akkor tényleg jól páncélozott egy rohadék ha három lövés kell neki railgun-ből.
#93132Bjørgersson
Háát nem egészen,de próbáljuk ki,azt a pletykát hallottam a szomszédom azért olyan hülye mert egy ufók által elrabolt tehén az anyja. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93077 üzenetére
Railgun volt nálad?
-
gabesz123
tag
válasz
spleenszuru #93077 üzenetére
Elsőre én is szerencsétlenkedtem vele (gondolom anno is, de akkor csak egyszer toltam le, amikor új volt; azóta nem is csináltam, mert abban a hitben voltam, hogy csak egyszer adja meg az 1 millát). Az első yachtos-nál sokat gyorsít, ha CEO buzzardal mész, a légvédelem hatótávján kívülről már lockol, úgy kényelmesen le lehet szedni a fedélzeten levő npc-ket. A bulisnál én mindig az alagútba állok és a nagy placcon lévő kocsikat rpg-vel szétlövöm, ott a heli sem tud lelőni (max arra kell figyelni, hogy hátulról is jönnek npc-k időnként), amikor már elkezd menekülni a forma, a másik placcon még vannak gyors kocsik, abból kell elvinni egyet és üldözés közben lőni a helikoptert, ha kigyullad, nem kell a yachtra menni, Zancudo-nál lezuhan, odafele le tudsz ugratni a hídról, vissza meg az alagút tetejéről lehet leugratni és ha még mindig megvan a lopott kocsi, azzal simán le lehet hagyni az npc-ket.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93075 üzenetére
Bulis prep nekem bulisra sikerült,mindent felrobbantottam.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #93073 üzenetére
Dre küldit?
Szerintem egy este le tudod tolni,de inkább keress valakit társnak.
Egyedül is megoldható de nagyon tré.
Főleg az üldözősnél,lőni is meg vezetni is.Hát nem túl jó. -
.Szaki.
addikt
válasz
spleenszuru #93044 üzenetére
Köszönöm!
Én is ugyanígy játszottam egészen a "botrányig": Invite only, story mode-ból.
-
válasz
spleenszuru #93040 üzenetére
Azért CEO office-ban sincs nagy lag, meg miegymás 20 autóval, és max lobby-s car-meeteket is nem egyszer látni nyitogatott ajtókkal lámpákkal a város közepén, ez meg zárt teres, limiált látótávos. 50, egyesével animált autó lenne.
-
Lendova
őstag
válasz
spleenszuru #93025 üzenetére
Negatív, de nekem 5700XT van. Viszont mástól már kaptam visszajelzést, akinek 6700XT vagy 6800XT van, hogy ugyan olyan mint elötte.
-
bluuzia
senior tag
válasz
spleenszuru #93022 üzenetére
Ott van az valahol.
Én egy másik helyen 2x is elmentem mellette, mert balról-jobbra haladva kerestem. Egy sarokban volt, fordított útvonalnál egyből észrevettem volna.Viszont még egy rablóval sem találkoztam, pedig naponta majdnem egy órát fent vagyok.
A másik 2-ből már 6 illetve 4 van, de a Good Samaritanból egy sincs.
Lehet, hogy van valami trükkje? -
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #93006 üzenetére
No, most odamentem egyhez.
Azt írja 1 unit eladása X összeg. Ha az az 1 unit, 1 egység csíkot jelent a productionból, akkor szerintem siralmas az ára.
Ha nem, akkor meg mennyi? -
válasz
spleenszuru #92999 üzenetére
És ezekkel az új Street Dealerekkel nem érdemes foglalkozni? Jó árban veszi át, vagy nagyon nem?
Adtam ma el 2-nek is, de nem számolgattam utána.Meg csináltam resupply-t is MC-kbe mert volt kedvem, hamis pénz egy küldi után 80% tele lett supply-jal.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
spleenszuru #92986 üzenetére
Én alapból public, majd abban a pillanatban üres session. Igaz, nem voltam fent sokat mostanában, de semmi rendellenességgel nem találkoztam.
-
Ace owner
addikt
válasz
spleenszuru #92975 üzenetére
O mar a gta 6ot nyomja
-
Ace owner
addikt
válasz
spleenszuru #92955 üzenetére
Nekem sem stilusom sosem szerettem a techno vonalat de tale of usnak van 1-2 jo szama.
En inkabb drum and basst hallgatnam vagy valami oldschool dub vonalat. Klasszikus Skream, Benga, The others, Coki, Caspa..
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92964 üzenetére
Jah az ismerős,idegesítő ha nem tudom hol az a tetves kosatka mert azt mutatja hogy a város közepén.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #92949 üzenetére
Amúgy az gáz, hogy ezektől az előadóktól egy számot se tudnék mondani? Ezek a DJ-k a GTA előtt híresek voltak? Én mondjuk egy Tiestót el tudnék fogadni vagy valami népszerűbb DJ-t. Mentségükre szóljon legalább Snoop Doggot megtaláltak, és az népszerű. Amúgy anightclubbom sincs felépítve, és nem hiányzik.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92949 üzenetére
Nekem is mindig az szól a clubban.
-
pcprojekts
csendes tag
válasz
spleenszuru #92925 üzenetére
simán lehetett láthatatlan is, rockstar spectatorba is be tudnak már lépni
-
Lendova
őstag
válasz
spleenszuru #92918 üzenetére
Nem mondom hogy jó, de így engem elkondolkoztat egy 5800X3D.
Ez évek óta fenálló probléma és úgy tűnik Ryzen+AMD kombóval jön elő, szerintem sose fogják javítani.
Nekem ott kb. 60 fps normal waterrel és 40 fps, ha magasabbra állítom. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92915 üzenetére
Nem,szerintem zártban.
Mindegy hogy public vagy invite,max publicban a modderek is megtalálnak. -
leikomessi
aktív tag
válasz
spleenszuru #92915 üzenetére
Én Invite Only-ban.. De ahogy olvasgattam, a többiek sem Public-ban tolják.
-
Lendova
őstag
válasz
spleenszuru #92903 üzenetére
Less rá itt az fps-re. Az irány fontos, pár fok és elég nagy lehet a különbség. Azt se bánom, ha dobsz róla screenshotot.
-
Lendova
őstag
válasz
spleenszuru #92900 üzenetére
Teljesen jó az Adrenalin. Ctrl+Shift+E indítja és leállítja a felvételt. Továbbá kapcsold a 2. képen látható felső 2 opciót is, ha a Radeon overlayen iratnád ki az adatokat.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92900 üzenetére
Én Geforce vackot használom,vagy xbox game bar,esetleg steelseries gg.
-
Lendova
őstag
válasz
spleenszuru #92877 üzenetére
Ha van rá kapacitásod, csinálnál te is egy videót róla, ahol látszódik a VGA kihasználás és az FPS?
Menne bele a gyűjteményembe a link, fogom én ezt még postolni pld. redditen újra.Morris: nem kell ide tech support, nem user oldali hiba.
-
Morris
veterán
válasz
spleenszuru #92877 üzenetére
Milyen felbontáson játszol?
-
Lendova
őstag
válasz
spleenszuru #92859 üzenetére
Szerintem te is hasonló helyzetben vagy: [link]
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92869 üzenetére
Hát nekem mára elment a kedvem.
Nincs kedvem megint vacakolni rafikai beállításokkal sem.
Sőt az a poén hogy nem csak GTA de RDR2 beállítáésai is megváltoztak.
Most néztem meg Geforce alkalmazásban az RDr2 és a GTA v grafikai beállításai el vannak állítva. -
válasz
spleenszuru #92859 üzenetére
Alatta van egy cikk is, ami segíthet képekkel, teljesítmény adatokkal: [link]
-
Morris
veterán
válasz
spleenszuru #92837 üzenetére
Én folyamatosan játszottam eddig is. Semmi gond nem volt.
-
homerhamm
addikt
válasz
Amúgy a GTA V öregebb mint Plata, de erről pssssszztt...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Elvileg a tegnapi pöccsel javították a biztonsági hibákat és most már biztonságosan ehet játszani.
-
Plata
félisten
válasz
Fel sem mertem még menni.
Félek hogy oda az accom. -
bluuzia
senior tag
válasz
spleenszuru #92833 üzenetére
Oh, köszi.
Eddig nem volt olyan, hogy nincs Penthouse-om.Ezzel nemrég kezdtem, vele még nincs.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #92811 üzenetére
Gondolom PC.
-
válasz
spleenszuru #92793 üzenetére
Pontosabban azért biztonságos, mert nem kommunikál a R* szerverek felé. Lehetne bármilyen frankó dedikált szerós megoldás, ha kérné a r*-os infókat, pingelve a használóját ugyanúgy lehetne zaklatgatni emberkéket. Ha már ott járunk hogy ha valaki belép launcherben és akkor mások láthatják hogy online, akkor mehet a DDOS az IP-re... akkor nem a "dedikált szerver vs P2P"-en múlik.
-
lo_jo
senior tag
válasz
spleenszuru #92781 üzenetére
Szerintem a community nagyon nagy része a 0 szint alatt van IT sec témában, így nem is igazán értik, hogy miért probléma egy RCE.
Nézd csak meg a legalapabb kutatásokat, amik évről évre lehozzák, hogy a password (vagy valamilyen átvariálása) és az 12345 versenyez a legtöbbet használt jelszó címért. Így teljesen jogos, hogy a user a legnagyobb veszély önmagára, szerintem ez ugyanígy igaz ebben a helyzetben is. A legjobb, amit most tehetünk, hogy nem lépünk be és felhívjuk mások figyelmét, de nem foghatjuk mindenki kezét. Itt kéne lépni a Rockstarnak, de eddig egy szokásos semmitmondó tweeten kívül többre nem futotta a PR részlegtől. Szarházi banda.
-
válasz
spleenszuru #92766 üzenetére
Hát az nem olyan sok, nekem AFK-val együtt valami 131 nap, 240 szinten vagyok, de hogy ebből mennyi AFK és mennyi aktív játék azt nem tudom megmondani.
Nagyon sokáig egyáltalán nem AFKoltam. -
Daw93
senior tag
válasz
spleenszuru #92754 üzenetére
Szerintem ez a hacker téma az ismert embereknek üthet vissza inkább. Vagy aki állandóan publicban van és ott összetalálkozik a hackerrel. Átlag mezei userről azt se tudja a hacker bácsi, hogy létezik. Ha csak nem random beír egy nevet, vagy egy listából oda bök rá, ami pont a tiéd, és törli az accod, de ennek nem sok az esélye. De lehet mi vesszük túl lazán.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #92724 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy kiszednék belőle minden fegyvert. Amúgy fegyver nélkül mennyibe kerülne vajon, ha kiszednék belőle a rakétát, satöbbit?
-
pehaa
tag
válasz
spleenszuru #92724 üzenetére
+1
Sokkal egyszerűbb vele felvenni prep közben (le sem kell szállni róla) pl. egy táskát, mint leszállni helikopterrel/kiszállni az autóból. -
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #92722 üzenetére
Aha biztos, tegnap pont találkoztam egy hülyegyerekkel aki fél perc alatt eltalált.
Én szívem szerint kivenném az Opressort a GTA Onlineból.
-
válasz
spleenszuru #92711 üzenetére
Ez szerintem már a korral jár.
Én is azt veszem észre magamon, hogy a hardver megvan, szoftvert is megveszem, de igazából nem tudok vele játszani. Pl. switchre megvan lassan 3 hónapra a Monster Hunter Rise + Sunbreak, de összesen kb. 1 órát ha tudtam tolni.
UI: Tudja valaki, hogy hova lett LaciCRM?
-
pehaa
tag
válasz
spleenszuru #92711 üzenetére
A Star Wars-t ajánlom, én 100%-ig vittem egyből.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92694 üzenetére
Én nem vettem észre hogy okosabb lenne.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92684 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92664 üzenetére
Figy,megoldódott.
Kiléptem játékból és nvidia vackot elindítottam,ott kiválasztottam a játék optimalizálását.
Mindenféle dolgokat bekapcsolt plusz ultra-ra vette meg mittomén milyen biz baszt aktivált.
Nem is volt gondom sokáig.
A huszadik melóig,huszadik melónál megláttam a célt,erre bazinagy lag és mintha valami spawnolt volna,majd szó nélkül kilépett a játék.
Én élveztem,amíg ki nem vágott,de hogy pont a huszadiknál,ez akkora szemétség.
Már csak méterekre volt a sárga kör.
Nekem nincs arána lvl 25,csak 8.De én is pirosat kaptam.
Én élveztem a taxizást.
Az utasok többet fizetnek ha gyorsan hajtok. -
adrian94
őstag
válasz
spleenszuru #92636 üzenetére
10010-es kódot ír nekem..
-
adrian94
őstag
válasz
spleenszuru #92626 üzenetére
Az eseménynaplóban megtaláltam.
Itt ezt írja:
"kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt."
Illetve a szöveg előtt van egy betű és számsor kapcsos zárójelek között.
Pontosan itt mit kell nézni? Vagy miből lehet kideríteni, hogy mi okozta?
-
adrian94
őstag
válasz
spleenszuru #92623 üzenetére
Már nem tudom mit írt sajnos.. De ha legközelebb lesz ilyen akkor jobban figyelek rá!
Vagy esetleg vissza tudom nézni valahol?
-
gabesz123
tag
válasz
spleenszuru #92579 üzenetére
Erről jut eszembe. Zömében én is solo-ban tolom, de néha jó lenne közösen is. Vmelyik nap is fent volt vagy 5 PH-s ember/friend, de senkire nem lehetett csatlakozni. Én direkt mindig crew session-t csinálok, hiszen abban is lehet mindent, de ha vki szeretne csatlakozni, az tud. Arról nem is beszélve, hogy ugye egy eladásban emberenként már +2% bónusz van, 5 embernél az már egész jó lett volna. Publicba megpróbáltam pont az előbbi miatt, hát, volt ott minden, kb 10-ből 9 session kuka, de amikor sikerült eladni, 500k+ lett az acid, ami asszem alapból 335k, szóval elég jelentős a bónusz, csak nem éri meg a kockázatot.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92588 üzenetére
Nem biztos,volt hogy volt kidobós küldetésem,kidobtam a pasast és mivel a kidobás után az ajtóban voltam,így kimentem a főbejáraton és hátul bementem az irodába,már is adta a következő küldetést.
Mivel mindig mnaxos a popularity a pénzt így elég szépen termeli.
Gyanús hogy a termelés is gyorsabb,vagy csak sokat voltam fent. -
válasz
spleenszuru #92585 üzenetére
Ezek a kék pöttyös club küldik mitől indulnak el? Múltkor nyomtam gy DJ cserét, meg valami promóst és utána adta sorba, 3-mat biztos.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92585 üzenetére
Én nem afkoltam,csak gondoltam gyorsan megeszem a vacsit,erre ki dobott.
Egyébként a nIghtclub küldik szerintem is poénok.
De figyeld meg hogy az NPC-k mindig átöltöznek.
Mondjuk kapsz egy NPC-t aki teszem azt sárga felsőben van,jön az átvezető ahol kidobod a klubból fekete ruhában,vagy be rakod a kocsiba zöld ruhában.
Erre figyelhettek volna,illúzió romboló hogy állandóan átöltöznek.
Meg szerintem máshogy is néznek ki. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92582 üzenetére
Szerintem az én gépem ahhoz lusta hogy fel pörögjön.
Inkább azt szoktam halgatni megy-e még egyáltalán vagy megint alszik? -
válasz
spleenszuru #92582 üzenetére
Átmész a RTSS-be és lekorlátozod 5-10 fps-re. Így annyit eszik a gép, mint netezés közben.
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92579 üzenetére
Invite onlyban neki álltam vacsorázni és kidobott publicba.
Nem sokáig voltam,akkor is passzívba. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92549 üzenetére
Sima ügy volt,könnyebb volt mint a prep.
Még úgy is 9 perc 12 másodperc volt hogy kimentem innivalóért.
Négy papsajtot lőttem le. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92549 üzenetére
Senkit,ez nem a rablás volt,a felderítés.
Most derítettem fel mi a loot.
De elmentem kincset keresni,a kincs meg kint volt a francba ahol őr sincs,megvan a helye,karim lehajol felszedni és szedi fel majd ahogy a 15k pénzt jóvá írja kiírja hogy lebuktam,a semmiből ott egy őr.
Másik.
Safe code prep-nél a kaszinóban lelőttem a pasast,elejtette a kártyát,odamegyek hogy felvegyem.Erre a karim hajolás közben kártyástól átrepül a szobán a falon keresztül a másik szobába be a mosdókagylóba.
Próbálok ugrálni és sikerül is,a kari ki pattan onnan,megyek az ajtó felé mire az ajtó eltűnik a semmibe,rohanok ki a bejárathoz hogy elmeneküljek,egy ajtó sincs sehol.Sikerül ki menni az ajtón a körözés eltűnik és le tesz a kaszinó garázsa elé. Késza prep. -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92547 üzenetére
És az is hogy le bukom ott ahol nincs őr?
Kincskeresés közben ott ahol egy tetves őr sincs le buktam.
Meg az is hogy hiába fényképezem le a dolgokat és küldöm el Pavel-nek nem kerül be?
Reptéren négy cuccból kettő került be,a többit nem jelzi,újra hiába fényképezem le. -
pehaa
tag
válasz
spleenszuru #92523 üzenetére
Őt nem feltétlen kell megölni (persze ha kell a kártya/kulcs akkor igen), van olyan útvonal ahol csak lopakodni kell.
-
negyven2
nagyúr
válasz
spleenszuru #92527 üzenetére
Ugye még az, hogy észreveszik a hullákat, az még egy logikus dolog is lenne (mindig is vicces volt, hogy ha kiirtottál mindenkit, mielőtt lementél a pincébe, akkor a őrségváltás nem vette észre azt a mészárlást amit csináltál
).
A probléma az, hogy GTA-ban el se tudod tüntetni a hullákat, mert nincs rá opció. És így sajnos ez nettó szívatás, hiszen így riadó nélkül baromira nehéz megcsinálni már (konkrétan vagy szerencse kell hozzá, vagy meg kell ölni mindenkit... vagy mész a hosszabb úton). Eleve a lopakodás is pocsék a játékban (és az erre épülő bugokat persze nem javítják mint pl. a tömör teglafalon átlátó kamerák/őrök).Plata: az a por, csak akkor használ ha tűzharcba keverdsz (és az se ér sokat ha nem csinálod meg hozzá a gyengítő prep-eket)
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92529 üzenetére
Vicces por-t be szoktad dobni a vízbe?
-
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92527 üzenetére
Én már nagyon rég öltem.
De akkor 1 fejes AP stukkerből elég volt. -
Plata
félisten
válasz
Azt régen is észre vették.
Akkor kell lelőni amikor még nem indul el.
Minigunos mindig volt.
Ha minden prep kész egy fejestől fekszik.
De fölösleges lelőni.
Max 3 őrt ölök. -
válasz
Miota van ez a minigunos csávó?
Mikor párszor megcsináltam régebben még nem volt -
Plata
félisten
válasz
spleenszuru #92516 üzenetére
Nem jó ha be rakod fegyverszekrénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest