- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #29646 üzenetére
Persze... itt szakértesz, mint eugabesz
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #29638 üzenetére
de jól informált vagy
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson #29638 üzenetére
Akkor jó.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29619 üzenetére
Én is. Mindegy, megveszem és majd anyázok ha olcsóbb lesz. Ez van, szegény embert az ág is húzza...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29615 üzenetére
Köszönöm!
Az érdekelt ezt is lehet e giftként. Szerintetek lesz olcsóbb Winter Sale akcióban vagy ennél lejjebb nem viszik? -
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson #29542 üzenetére
Ez ilyen sajnos. Patch-enként változik, de egyébként megjelenés után 1-2 hétig ment a legjobban (szerintem). Utána mindig volt valami bibi.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29516 üzenetére
Érdekes most csak 2.7gb-ot eszik a gta
-
válasz
Bjørgersson #29528 üzenetére
Önmagában ezek a számok a játék stabilitását nézve szerintem nem sokat jelentenek. Nálam a VGA max. úgy 3,3-3,4 GB-ot használ a 4-ből, és amig csak 8 GB memória volt a gépben a feladatkezelővel nézegetve, az összes memóriahasználat olyan 5,8- 6,0 GB-nyi volt a maximum, tehát még bele kellett volna férnie a 8 GB-ba, mégis rengeteg gondom volt, amig be nem került a 16 GB, azóta meg happy van.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29511 üzenetére
VRAM-ból játék közben multiban 2015MB-ot evett eddig max a játék a lehető legjobb grafikai beállításokkal amit a GTX760 bír 1176Mhz-cen átlag 60 körül FPS-el (éljen az i7-4790K@4.4Ghz,1.125v), de RAM-ból mintha mostanában kicsit torkosabb lenne a patch óta
Míg 8GB volt a gépben és az i5-4460 addig 7.9GB-nál nem evett többet pedig én anno 16 órákat játszottam egyhuzamban és sosem volt semmi fagyás-lassulás-kilépkedés (ez szerencsére most sincs). Aztán lett 16GB és még mindig i5 addig 8GB-nál nem evett többet 1x volt 8200MB amit használt. Aztán lett i7 proci és a mostani patch előtt megevett nagyon max 9GB-ot... most meg kint van a patch és kilépés előtt kikerekedett szemekkel néztem azt a 10GB-os RAM használatot
-
válasz
Bjørgersson #29514 üzenetére
Üdv!
Kifekteti az a párszáz mega hiánya is. Saját példámat tudom felhozni, nálam 8GB memóriánál folyamatosan jöttek elő játék kifagyások, nem egyszer kifejezetten az elfogyott a memória szöveggel repültem. Meg persze egyéb hibaüzenet is volt nem kevés. Kb. 1 hónapja bedobtam 16 GB HyperX Savage 1600MHz-s memóriákat, azóta egy deka kifagyás, lagg, meg egyéb baromság nem jött elő. Ma is kb. majd 3 órát voltam a multiban, az összes új Lamaros küldetést végigvittem minden gond nélkül. -
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #29516 üzenetére
Pontosan ugyanezek a számok kerültek nálam is kiírásra mint az előtted szólónál amint bekerült még 8GB ram, addig nem tudott 6 felé menni (8gbnál)
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29507 üzenetére
Én nem laggolok, de észrevettem hogy több Ramot használ a játék. Tegnap néztem hogy 6gb körül evett a játék, a rendszer meg 10-11gb körül mozgott.
-
4264adam
veterán
válasz
Sajnos a menü nem a valós használatot mutatja, az AB is csak egy irány mutatás ami nekem a Maxvellné még nagyobb iránymutatás csupán. De a Ramot jól jelzi, GTA V jobb esetben is lefoglal 7GB-ot ami a 8GB-os rendszernél rosszul megírt patch után laggol, ha tehetitek 12GB-ra váltsatok, mert az SSD sem segít lapozófájl-al és csupán annyit tehettek, hogy vártok a Rockstar-ra.
Az ilyen baromságok miatt váltottam 8-->16GB ram
2-->4GB VramÉs nézem szépen, hogy fekszik bele a game a tárhelyekbe (GTA V, Batman AK)
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Volt már ilyen, szóval nagy rá az esély.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson #29509 üzenetére
VRAM-ból nem fut ki véletlenül?Másik tipp nekem is a memória lenne, ami viszont a játék hibája.szerk.: Ja, csak patch óta csinálja?
-
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #29507 üzenetére
Ismét kifutott akkkor a 8GB rambol. Ez már így a 2. patch lehet. Nekem is ezt csinálta a belvárosban egy nagyobb patch után, főleg nappal. Még akkor nem volt neked GTA V
-
parkr
őstag
válasz
Bjørgersson #29393 üzenetére
nekem 4 perc alatt
amúgy szomorúan tapasztaltam hogy még minding nincsenek a régi eseméynek (célpont jármű, páncélkocsi, csempész repcsi)
muszáj lesz írnom nekik emiatt, mert így nem lesz meg az award
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #29358 üzenetére
Én írtam, hogy rám az első bemászás után rögtön rámgerjedtek, de persze nem úgy...
Nem tudtál campelni egyet és bevárni őket? Vagy folyamatosan újratermelődtek?
Képzeljétek el, hogy tegnap átjött egy cimbim, egy egyetemi tanár. Leült a gép elé, full HD-tól és a grafikától (a részletességtől) már elájult és nem hülyéskedem a felesége 4 óra múlva már elég pipán tudta kiszedni a székből.
Megbeszéltünk, hogy folytatás következik egy hétvégén, este, kólával és pizzával.
Amikor megvettem anno a fiamnak XBox-ra, akkor hasonlóan toltuk a szomszéddal olyan 2x hajnali 3-4-ig.
Hülye GTA...
-
parkr
őstag
válasz
Bjørgersson #29355 üzenetére
achievement csak az első leszállított emberért jár, mást nem kapsz
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29349 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #29310 üzenetére
4.edik után téged is bevisznek. Majd megnezed a szertartast es utana el kezdetek lovoldozni egymasra.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #29298 üzenetére
Én el szoktam vinni a szertartásra őket. Mondjuk legutóbb majdnem legyilkoltak (már 4 embert vittem oda) szóval nem tudom, hogy legközelebb elfogadnak-e embert.
Mondjuk a gazdagnak tűnőkkel mindig vigyáztam, hátha valami örökséget hagy rám vagy 200k dollárt
-
watador600
senior tag
válasz
Bjørgersson #29270 üzenetére
Remek.
-
parkr
őstag
válasz
Bjørgersson #29267 üzenetére
az nem számít, ugyanúgy tároló mind a kettő
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #29267 üzenetére
Az lesz a gond, hogy nem kérdezted meg rendesen, hogy hol vannak a mentett állások...
-
watador600
senior tag
válasz
Bjørgersson #29264 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy csak a szociális klubbot rakom fel, aztán gta-t elindítom, és megy hibátlanul
Ha valami nem okés, akkor meg van egy ilyen file ellenörzős cucc, amivel ellenőrizheted, hátha az megoldja.
Szerk.: Ez lesz az.
(#29265) Geryson +1 -
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #29264 üzenetére
Ez érdekes, mert én is komplett oprendszert cseréltem és megadtam neki az eredeti könyvtárat a másik vinyón és nem hülyéskedek, 5 perc nem volt a rendberakás, összefűzés. Csak az első DVD-t kellett betennem...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #29262 üzenetére
1. Nem tudom
2. MENJ A TUDOD HOVA -
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #29242 üzenetére
Nálam most is szarul megy egy bitang géppel, de hát ez a szép a 4-ben, ha másért nem is ezért kifogom 1x tolni.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29221 üzenetére
Gondold csak végig:
Mikor megjelent a GTA IV akkor igen csak látványosan szakítottak az előző GTA-kban (III, VC és SA) megjelenített látványvilággal amik kb ugyan úgy néztek ki. Max az SA-ban csiszoltak valamicskét.
Szóval 2008-ban kidobták a IV-et amiben egy modern grafikus motor volt így igen csak frankón nézett ki és a fizika is baró volt az Euphoria-ról nem is beszélve.
Grafikailag a játék megkomolyodott-komolyabban szintet lépett és így jobban bele tudtad élni magad, hogy nem egy kb cel shad-elt mese játékkal játszol, hanem látod a kidolgozott fegyvert, van rendes robbanás, a ruhák nem papírból hajtogatottak a karakterre hanem van vastagságuk gyűrődésük stb, jók a hangok és a többi részlet ami révén élvezetesebbé vált a játék.Szóval nem én mondom, hogy a játék a valósághűségről szól hanem tapasztalhatóan maga a Rockstar váltott, és így alkalmazkodott a technikai lehetőségekhez.
Ha ez nem így lenne akkor az Euphoria sem lenne benne az újabb grafikusmotorjukban, a grafika sem így nézne ki és még mindig egy kipofozott SA-val játszanánk, mert ugye a GTA-k nem a valósághűségükről híresek
Na meg mivel sok csíra konzolon majomkodik így butítani kellett az addigi fizikán-törésmodellen, mert az egy proci igényes feladat, ami meg az AMD-nek nem az erőssége egy pár éve ha processzorról van szó... főleg nem egy APU esetében.
-
parkr
őstag
válasz
Bjørgersson #29231 üzenetére
szinte teljesen biztos vagyok benne hogy az online része miatt lett ilyen. oda jobban passzol egy arcade szerű irányítás.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29229 üzenetére
Feltételezem, hogy azért is lett sokkal "optimalizáltabb" az V mert egy jóval leegyszerűsítettebb törés - fizikai algoritmust és egy sokkal árkádosabb irányítást kapott ami kevesebb erőforrást igényel.
Ez a téma messzire visz....konzolosított játékok....rombolható környezet és játékok fizikai fejlődésének teljes belassulása az utóbbi 10 évben. Engem ez utóbbi személyesen bosszant, főleg ha megnézi az ember a 2003-as Half Life 2-ben mik voltak. Vagy a 2009-es Red Faction Guerilla-ban. A mostani CPU-k, GPU-k teljesítménye brutális a 10 évvel ezelőttiekéhez képest. Mégis, még mindig ott tartunk hogy 200-al belemész egy alkarnyi vastag facsemetébe és mintha betonfalba ütköznél.
Sajnos sok tekintetben visszafele fejlődtünk. Ezt a FarCry2-FarCry3 demonstrálja elég látványosan.
...mondtam, hogy messzire visz...
97ben megjelent a 3dfx voodoo és robbanásszerűen fejlődésnek indult a játékok grafikája. Emlékszem milyen érzés volt a Tomb Raidert átváltani szoftver renderről, hardware-re. Majd lecserélni a voodoo 1-et voodoo 2-re.
Aztán ha jól emlékszem 2006-ban jött az AGEIA physx és úgy nézett ki, hogy ugyan azt az ugrásszerű fejlődést fogjuk látni a fizika terén mint ami az előző 10 évben a grafika terén végbement.
Ezért érzem magam csalódottnak mikor azt látom, hogy megint visszafele léptek a fejlesztők kényelmi vagy üzleti okokból....mindegy. 10 év eltelt. Ma egy átlag játéknak azt kéne produkálnia PC-n mint a Crackdown 3 xbox-on, felhőben számolt fizikával. -
törölt tag
válasz
Nekem az tetszik mikor a kurumával megmászok mindenféle hegycsúcsokat... Szakadó esőben a füves növényzeten
-
laceszgamer
addikt
válasz
Ez igaz, de ha ettől független élvezetes? Én erre gondoltam, hogy GTA-ról van szó, nem egy komoly szimulátorról.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Bjørgersson #29229 üzenetére
Mért szar az V-ben a fizikájuk? Más az igaz, de azért szarnak nem nevezném, legalábbis hamar meg lehet szokni és kitanulni, mire mi és hogy fog reagálni, onnan meg teljesen élvezetes. Más meg mi számít? GTA-ban nem valóságos fizikát keressünk már.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #29223 üzenetére
Hogy én mekkora vak voltam eddig...
-
törölt tag
válasz
Én csak azt a zenét raktam be, amit írtál
-
törölt tag
válasz
ez a csávó a topik nagy kritikusa. mikor meglátom hogy ír, már a hátamon feláll a szőr
Puma K be ne sértődj ezen, csak vicc, de minden viccnek van valóságalapja
-
cyberkind
félisten
válasz
Persze, hisz valaki ebből tanult vezetni is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29213 üzenetére
Az a "csodás fizika"...
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29213 üzenetére
Az laza
[link]
Tessék így jobb -
Franklin
addikt
válasz
Bjørgersson #29114 üzenetére
Ez ku**a jó, itt az eredeti videó: [link]
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #29083 üzenetére
Én ki nem lépek a THC-ból!
Mi a neved socialon? -
pokers
senior tag
válasz
Bjørgersson #29093 üzenetére
Akkor majd visszavonom a kovy29 jelölést
-
pokers
senior tag
válasz
Bjørgersson #29083 üzenetére
Akkor ki a kovy29? Mert én őt jelöltem be
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29079 üzenetére
Mit választottál ? A/B/C ?
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #29081 üzenetére
Sajna elég kevesen vagyunk/vannak, már én uncsizok így 300+ óra multi után, és 100+ óra single után, de majd megoldhatjuk.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #29079 üzenetére
Akkor most már te is jössz?
-
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson #29072 üzenetére
esetleg jövök én is, kissé uncsi már a bf.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #29066 üzenetére
Szolj, ha multizni akarsz segítek a hest-ekben
-
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #29066 üzenetére
Látod megmondtam!
Meg fognak ezért kövezni téged!
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Bjørgersson #29056 üzenetére
Talán azért, mert kell!
Az hogy a zöldeknek van TXAA vagy mi a csöcs és mellé egy bekapcsolt FXAA-val elvan mert szép, pirosaknál ez nem mondható el...
Ha csak FXAA-t kapcsolok, "szarnak egy pofon" alig észre vehető. Ellenben az MSAA ráengedésével egyből látszik a különbség (Azért ne egy álló képet vegyünk alapul), már x2-vel is szebbek az élek! Tudom zabálja a gépet, de ha muszáj?! Persze csak azoknak akik nem szeretik a mászkáló, néhol villogó éleket.
Természetesen vannak olyan emberek akiket mindez nem érdekel, vagy egyszerűen fel sem tűnik neki a különbség. Ez kb pont olyan mint anno a nagy 30vs60fps! Kinek mi a szép,ill. gyors az relatív -
kisza25
félisten
válasz
visszajelöltelek, hogy örüjé
miattad le kellett szednem 3 frissítést
akkor legalább te válaszolj, hogy van új heist, vagy minden maradt a régiben? -
4264adam
veterán
válasz
Mert az tuti jó és az kell, méghozzá a legnagyobb
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29019 üzenetére
Na most akkor valamit félreértettem. pl a TAxi cégete ha jól tuom csak a Franklin nevű karakter veheti meg. Nemde ?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29017 üzenetére
Ott meg kifejezetten karakterekre vannak szabva pl a vásárolható ingatlanok.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #29015 üzenetére
én tegnap vizsgálgattam ezt a dolgot ( tepsifejű a karakterem és csináltam másikat ) de semmit nem tudtam átadni, csak a pénztárca közös.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #28990 üzenetére
Hú, köszönöm nektek. Komolyan megőrültem már ettől, este ki is próbálom.
Valakinek van esetleg jó ötlete complete guide lista letöltéséhez? Anno a IV-hez szedtem, hogy tényleg minden sztori és egyéb missziót megcsináljak. Most elkezdtem itt összeszedni a papírlapokat is, meg a sztorit is, de az utóbbi egyenlőre annyira nem fog meg, inkább mellékmisszióznék (ugratás, strangerek) még egy darabig (amíg felfedezgetek).
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Bjørgersson #28724 üzenetére
Akkor az a problem
Ha elmész venni egy szemüveget, utána már látszani fog az invertoriban is
. elég ha ugyanazt kipipálod ami eleve rajtad van, onnantól kezdve bármikor le tudod venni.
-
ohcard
tag
válasz
Bjørgersson #28716 üzenetére
Ugye nem valami szemüveget tartalmazó maszk van a karakteren?
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Bjørgersson #28711 üzenetére
Interaction menüben lépkedve A-val lépsz be az almenükbe ott pedig a jobbra-balra d-paddal navigálsz ill. állítod. B-vel lépsz vissza...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28708 üzenetére
Hosszan nyomod a back gombot, a kabrió kocsinál meg a D-PAD-en a jobbra nyilat hosszan nyomod és nyitja vagy zárja a tetőt.Nem görgettem lejjebb.
-
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #28705 üzenetére
Véletlenül nem az "M" billentyű gomb?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28702 üzenetére
Fejelj le egy tartálykocsit a Pacific Coast Highway-en.
Amúgy a boltba a szemüvegrészlegen válaszd a no glasses opciót...Szerk.: ja, a felettem lévő megoldás sem rossz.
-
breakout123
aktív tag
válasz
Bjørgersson #28702 üzenetére
Interaction menu -> Inventory -> Accessories -> Glasses
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Bjørgersson #27810 üzenetére
Hardveraprón próbáltad?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #27777 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson #27777 üzenetére
Én nem találtam 10K alatt.
-
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #27319 üzenetére
Elnézést mestör Uram, még nem találkoztam összefoglalóba ennyi hasznos tudnivalóval
-
sqpp
őstag
válasz
Bjørgersson #26951 üzenetére
A Win7-es Dokumentumokbol csak a Mentest es Settings fajlt raktam vissza, a Socialosat nem. Magyarul a GTA V mappat csak.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #26842 üzenetére
Nagyon hiányzik ez a felesleges sok szar.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Ez mind szép és jó. De hol fogjuk tárolni őket? Mert ha adnak egy új garázst az igazából arra lesz elég hogy visszavegyem azokat a járműveket amiket helyhiány miatt el kellett adni. Úgyhogy a legjobb lenne egy olyan tároló ahonnan kvázi bármennyi járművet lehetne tárolni (max bemenni nem tudsz, csak kivívni).
-
Mate
nagyúr
válasz
Lowrider se rossz, bár jobban örülnék egy hibajavításnak
-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #25831 üzenetére
Most jobb?
-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #25815 üzenetére
Lesz, igen!
2 ember kellene heist-ezni, Hardon, ha lehet, akkor halál nélkül!
Kb. fél9-től...
Ha nem jön össze, akkor mission-öket nyomunk! -
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson #25815 üzenetére
NEM!
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #25616 üzenetére
ez nem a bf4 zenéje?
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #25616 üzenetére
kamionos jobb volt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bjørgersson #20162 üzenetére
Legalább több marad a haveroknak.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bjørgersson #20155 üzenetére
Nyilván nem.
-
nucky30
tag
válasz
Bjørgersson #100 üzenetére
Üdv!
Sajnos nem nagyon volt mostanában időm böngészni a topicot, látom elég sok hsz született
Kérdésem, hogy mennyivel lett job a pc grafika a PS4-hez képest ? Érdemes összerakni egy gépet mondjuk 150ezerért, vagy maradni egy PS4-nél 80-90ezer körül ? Mekkora a grafikai különbség ?
-
sqpp
őstag
válasz
Bjørgersson #18101 üzenetére
Az még odébb van, de majd igen
-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #15162 üzenetére
Én nem szoktam kötekedni, csak ha valaki tiszteletlen...azt nem hagyom szó nélkül. Láttam már pár hsz-od, és ne vedd zokon általában te vagy az aki kötekedik
. Peace.
-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #15151 üzenetére
Muszáj flamet kelteni?
-
daveoff
veterán
válasz
Bjørgersson #14614 üzenetére
Ááááá!
DX11-nél régebbi verzió biztos nem lesz, vagy DX11.1/11.2, vagy DX12, vagy Mantle/Vulcan API
De DX12 még korai lenne szerintem.
Ennyit találtam az egyik tesztben, talán ez a dolog még NDA-s
DirectX Version Output monitor: 1-3(#14613) G4ula84: Pont úgy, mint az enyémen...
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #14596 üzenetére
gépem ott az adatlapomon azon hogy fog futni?
-
válasz
Bjørgersson #14587 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bjørgersson #14446 üzenetére
Aztán lehet nekik van igazok, hogy nem kérnek a vastag cukormázzal bevont propagandából...
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #14365 üzenetére
Edemnek megállt mi lesz itt
(#14367) Kiskokó
írd meg hogy mikor hozza neked a postás -
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson #14358 üzenetére
Kovy! Tudtam, hogy számíthatok rád!
-
djculture
félisten
válasz
Bjørgersson #14326 üzenetére
Nem csak én hanem vagy huszféle játékokkal foglalkozó portál
Evome: Ja elvileg mindjárt kezdhetjük is tölteni .. Komolyan mondom röhögök ami külföldi forumokon megy.. -
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson #14087 üzenetére
Akkor nagyobb gépházat kell vennem? Sajnos csak 5 dvd meghajtó fér be
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Bjørgersson #14087 üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #14029 üzenetére
Mit nem értesz?
Nem 1 gb telepít ssd-re vagy hdd-re....hogy a többi tartalmat DVD-ről kelljen beolvasnia....erre írtam amit írtam. De h neked mindenbe bele kell kötnöd...
Remélem lesz valamilyen nodvd crack az eredetihez, mert így pár hónap alatt a lemez ko lehet/lesz...! -
balikapatrik
csendes tag
válasz
Bjørgersson #14051 üzenetére
Hát jó.Én egy próbát teszek majd vele.
Tomb Raider-nél jó volt,mert ott csak beírtam a kódot és jött is lefele.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #13997 üzenetére
Wow such omg many unbelievablenesses
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #13958 üzenetére
Állítsd be minden másik játékos oldalra a social clubosat
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson #13953 üzenetére
nem lehet, vhol részletezi, hogy bmelyik R* gameből választhatsz, ami kedvelsz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #13953 üzenetére
Én nem látok rá módot.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Bjørgersson #13582 üzenetére
Remélem a trailer végén nem az lesz h mondjuk júniusban jelenik meg. Valszeg a PC-s tábor ezek után felgyújtaná a Rockstart egy ilyen lépés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest