- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson #59019 üzenetére
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson #58915 üzenetére
Ez számomra olyan igazi "oltás" féle
Family Guyban volt mikor beszélnek a kanapén és Peter valami kurva nagy faszságot mondott, Brian a kutya meg nyugisan ülve, újságot olvasva megszólal : Talált, mellé!
-
válasz
Bjørgersson #58864 üzenetére
Akkor jó. Már régen cash-eltem.
-
válasz
Bjørgersson #58862 üzenetére
294ezer nekem úgy rémlik, hogy amennyit közelre kapsz a CC-ért. Vagy a tied sem fejlesztett?
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
Bjørgersson #58856 üzenetére
Nekem a bunker eladás volt így, 750k helyett 855k-t kaptam, ami akár még több is lehetett volna elvileg ha mégtöbb konkurens van...
Mindenesetre egy kellemes meglepetés volt... -
Majkee84
aktív tag
válasz
Bjørgersson #58856 üzenetére
A konkurens ceo/mc-k miatt kapsz bónuszt.
-
anorche1
őstag
válasz
Bjørgersson #58842 üzenetére
(#58843) MrYoniko
Köszi!
Megint lenne egy kérdésem:
Haverommal csináljuk az én sima heist -jeimet, de még nem csináltuk meg az összeset. De elkezdtük az ő doomsday hesit -jeit. Az összes setup -ot megcsináltuk, most jönne a fő cucc, de kiírta, hogy ha letoljuk ezt a missziót, bukjuk a "Criminal Mastermind Challenge II" -t.
Ezzel pontosan mit bukunk? -
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #58830 üzenetére
Megmarad és üres.
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #58828 üzenetére
Én is megvettem de be is zártam, ugyan annyit kell foglalkozni vele mint a többivel és kevesebbet hoz.
Azt tette fel az i-re a pontot amikor vittem a teherautót és az utas füvezett, ettől én is betéptem.
Qrva jóvót az a fuvar, faltól falig kb. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson #58826 üzenetére
igen. nem nagy extra, lila fényben csomó karácsonyfa
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson #58823 üzenetére
meth+cc+kakaó, ezek érik meg kimaxolva (secu nem kötelező, csak ne legyél mc-ben ha nem csinálsz semmit), a maradék sehogy, ha veszed bele a supplyt, akkor bukó a vége, ha meg lopod, az nagyon vacak idő per bevétel leosztva.
-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson #58823 üzenetére
Fű helyett kokót vegyél, az sokkal többet termel.
-
Segal
veterán
válasz
Bjørgersson #58806 üzenetére
Meg lehet irodaba is rakni a kezdohelyet es akkor ha valami ceoval kapcsolatosat csinalnal egybol a helyszinen is vagy.
-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson #58349 üzenetére
Ha pedig zaklatni szeretnél valaki olyat, aki az egyik barátod crewjában van, azt a Crews/ Friends' crews alatt tudod megtenni.
-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson #58347 üzenetére
Pmenü/Online/Crews?Phhu/ válassz ki valakit és join session,
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Bjørgersson #58201 üzenetére
Nekem meg van egy autóm, de nincs garázsom. Ha bejelentkezek, csak pár métert kell mennem érte.
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #58167 üzenetére
Tegnap este el kellett mennem olyan 20 percre épp a bunkerben voltam,így a karit odaraktam a bunker biztonsági kamerájához,nem dobott ki.Csak előtte kiléptem CEO-ból.
-
ucli
senior tag
válasz
Bjørgersson #58169 üzenetére
Defendet nem fog adni a házban, de azért nem árt, hogyha kilépsz MC-ből, miközben afk vagy.
A termelés sebességét nem fogja befoyásolni, de a supply-d egyszer el fog fogyni. -
freeknight
őstag
válasz
Bjørgersson #58169 üzenetére
Ne maradj MC-ben, és nem támadnak be.
De sajnos csak addig termel, amíg van supply. Ki van ez találva. -
_BubuHUN_
csendes újonc
válasz
Bjørgersson #58167 üzenetére
akkor nem, de fontos, hogy ne tedd le az asztalra/tálcára a játékot
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #57836 üzenetére
valóban
többiek: ok, akkor kokógyár lesz a következő.
-
Kender23
aktív tag
válasz
Bjørgersson #57824 üzenetére
Pár napja csatlakoztam a Crewhez , vegyetek fel Socialon , "TegRazor"
Most is online vagyok
-
Źşë'
addikt
válasz
Bjørgersson #56992 üzenetére
akkor most pótolhatod ha szeretnéd
(#56987) BP71 "Sajnos nem tudom ki volt, aki rábeszélte." szokták mondai hogy "Ha a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a *hibás*"
harmadszorra is go ahead
szemét dolog ide vagy oda, de nem kellene megvenned neki újra, ha lehetne az első pillanatban végleg banolnám a hozzá hasonló kölyköket (nooffense)... már csak tanulólecke gyanánt is, nem tudom hány éves (lehet hogy nem is való neki még ilyen agresszív játék btw.), de egyszer meg kéne tanulni hogy az életben nem így működnek a dolgok - ás ha nem tanulja meg akkor még lehet belőle később nagyon nagy szívás
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #56498 üzenetére
Jajj baszki az nem a TXAA hanem az Nvidia VGA driver-ből kapcsolható MFAA ami működik a GTA-ban is és helyesen avagy pontosabban így:
MFAA+2xMSAA:
- nagyjából a 2x-es MSAA erőforrásigénye
- látványban 4x-es MSAAMFAA+4xMSAA:
- nagyjából a 4x-es MSAA erőforrásigénye
- látványban 8x-os MSAAÉrtelmetlen a tesszelálás normal-nál nagyobbra rakni ezen a teljesítményszinten, mert nem veszed észre a high-ot csak az erőforrást eszi fellegesen és a pálmafákon FPS-TPS nézetben meg a köves-kavicsos részeken látszódik igazán FPS nézetben.
Szóval az elég az normal-on is, de akár ki is kapcsolható ha az FPS-re megy az ember.
Ha már árnyék, és AMD CHS akkor helyette a Softest és nyerhetünk vele pluszban pár FPS-t:
-
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson #53738 üzenetére
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #50937 üzenetére
Köszi az infót
majd lehet valamikor egyszer talán beállítom...
-
tomazin
veterán
válasz
Bjørgersson #50937 üzenetére
De gyorsabb ha story->online mesz, mint egybol online.
-
Logitech
aktív tag
válasz
Bjørgersson #48818 üzenetére
+ Puma K
köszi, igen ez volt az, pedig nemrég szabadultam meg az experience-től, idegesített hogy be kell jelentkezni egy driver frissítéshez is, ráadásul be volt jelölve hogy jegyezze meg a jelszavam, de elfelejtette.
Saabe: ez megmagyarázza a dolgot
-
mexel
veterán
válasz
Bjørgersson #48193 üzenetére
Az lesz azt hiszem, bár a repülő elég kis sávot fed fel.
A játékban nincs valami fájl amiben tárolja az eredményeket, fegyvereket stb? Jó lenne egy két dolgot átírni, pl több fegyver, muníció ( ez is elég lenne), ne kelljen megint összeszedegetnem mindent. Egyszer már megvolt korrekten az offline, most kis könnyítéssel jobb lenne
Valami ini vagy conf fájlra gondolok. -
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #48040 üzenetére
Jaj tényleg az a perec volt, neked a pimp kocsik kellenek
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #48034 üzenetére
múltkor még be akartad vinni a garázsodba
-
Anulu79
addikt
válasz
Bjørgersson #47089 üzenetére
Már semmi gond köszi.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson #45522 üzenetére
txaa hol van amd-nél?
más kérdés: van 1.7M pénzem, autóraktárt vagy kokaint vegyek?
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #45522 üzenetére
Kivéve, ha valaki nem szereti, ha úgy néz ki a kép, mintha egy vizes lencsén keresztül nézné (a TXAA ezt csinálja).
(Tudom, valakinek a 30 FPS is kihajcsa'; kérlek, ne folytassuk.)
-
Segal
veterán
válasz
Bjørgersson #45461 üzenetére
Nincs elnyujtva pusztan csak optikai csalodas a kep. Tavolabb allok de a korlat miatt az agyatok maskepp kezeli a poziciomat. Pusztan poenbol keszult
HoldChore: abba az iranyba pofozd fel a 24es monitorod amelyik iranyba dolnel a karaktereddel
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #45203 üzenetére
Síkság?
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #45201 üzenetére
Okééééééééé.... no' és a tenger felett?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson #44444 üzenetére
Mióta vártad ?
fél éve ?
JÓéjt
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #44444 üzenetére
dejóvagy
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #44411 üzenetére
Lehet. Én a hó megjelenése óta azt "vallom" hogy ez egy az egybe a sivatagi homok textúrája és minden jellemzője, csak fehér színben.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #44409 üzenetére
Nekem akkor van ilyen ha visszább veszem a beállítást. ez az "undorító" árnyék volt a fullos árnyék a GTA IV-ben
-
ProgenXL
őstag
válasz
Bjørgersson #44310 üzenetére
Tavaly 5napot volt hó.
December 24-25-26.
December 31 - Január 1. -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #43647 üzenetére
Tudod mit mondanak a mindegy-re.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Bjørgersson #43520 üzenetére
Amit eddig taglaltunk, most leirták ők is. Tehát van valóság alapja.
-
jossua
tag
válasz
Bjørgersson #43368 üzenetére
aham... nem figyeltem a szöveget meg amugy se vok perfekt
p
kár ,hogy rajongói video csupán
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #43161 üzenetére
Jah közben megtaláltam wikin és már nem lehet szerkeszteni.
Házak listája. -
Plata
félisten
válasz
Baromság,az luxus apartman nem high end.
High end apartman az ami rendelkezik heist szobával,és az már 200 ezerért kapható.(#43162) gtamate2 Ha van benne heist szoba high end,nekem is 205 ezer volt az első high end házam az első karimmal.
A második karival már eleve 500 ezrest vettem,mert az első kari pénzét költöttem. -
gtamate2
veterán
válasz
A neten ezt is high endnek írta.
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #43105 üzenetére
CEO-zni sima publicban sehogy sem lehet.
Túl sok az idióta barom aki már csak azért is kicsesz veled. -
gtamate2
veterán
válasz
Bjørgersson #43097 üzenetére
Passive mód?
-
morfondőr
addikt
válasz
Szerintem ezek csilliárdokat cheateltek maguknak, mindenük megvan és már nem szórakoztatja őket más, nem kell semmire hajtaniuk. Csak azt nem értem, minek az ilyennek játék? Az lenne az értelme, hogy játsz, haladj előre, szórakozz! Ha mindez megvan 3 gombnyomással, akkor minek ennyit költeni rá?
-
Sósperec
tag
válasz
Én se értem. De hát nem vagyunk kis 12 éves pöcsök akiknek erre áll fel. Nem érthetjük mi ezt meg.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #43023 üzenetére
visszamennyé
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #43013 üzenetére
Megint beindítják a népeket, hogy aztán karikor kapjon max 40-et.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson #42989 üzenetére
Pont ezt kérdeztem online tegnap Cactustól
hogy ha berakok 2-3 képet jó lesz e...
Mááár vártam hogy valaki megszólja. Viszont azt nem értem miért jobb ha ide tölteném fel?
Hát bocs Feltöltöm Steamből a felhőbe onnan linkelem.. nem fogom még külön ide is feltenni..
200Kb egy kép mobilnet ide vagy oda ez van... szedesd ki modival ha ennyire zavar bár mai világban pár száz MB mobilnete sztem mindenkinek van.Ja és ne vedd fel nem akarlak megbántani meg bocs a "stílusért" de ez a mobilnetes/kisképes téma az amibe nem nagyon kötök kompromisszumot... maradjunk annyiban hogy a PH-t 90%-ban Gépről nézik...
Én amúgy utálok is fórumozni telóról ezért sztem életembe 2szer volt telón megnyitva a PH.
béke -
ProgenXL
őstag
válasz
Mobilnetet leszippantják a képek.
-
Plata
félisten
válasz
Jobb ez így,ha már 1 képnél többet töltesz fel már feljelentenek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42975 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #42975 üzenetére
Nem tudom,de a samsung egy rakás szar volt,még egy évig sem bírta.
Sem szerkesztés sem egyéb opció nem jött elő.igaz smile-t az újjal sem tudok csinálni,de szerkeszteni azt igen. -
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42852 üzenetére
Attól még, hogy 3 éve jelent meg a játék nem jelent semmit. Vannak akik most játsszák először...
Én sem játszottam még ki és én is örülnék ha nem lenne szét spoilerezve a játék adott részei és egyben a vége sem.
Spoiler gombot kéretik használni: [link]
-
morfondőr
addikt
válasz
Bjørgersson #42929 üzenetére
Már van Discord, de csak néhányan használjuk. Nyugodtan jöjjön akit érdekel: [link]
-
ProgenXL
őstag
válasz
Bjørgersson #42929 üzenetére
Nekem megfelel a jelenlegi helyzet. Nem panaszkodott senki eddig. De köszi. Ha kelleni fog jelzem.
-
Mike
veterán
válasz
lövésem nincs mi a story vége, de nem is akarom előre tudni
A GTA SA-t 7 év alatt fejeztem be(#42899) CactuS
ej de rigid feltételekuhh tényleg, elfelejtettem köszönni itt a fórumon is, Szaasztok!
Lax
"Mert volt olyan hogy a klubtulaj otthon verte a f*szát amíg az emberei dolgoztak...."
úgy kell azt
a melósok dolga, hogy dolgozzanak -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42865 üzenetére
Ott már elég komoly baj van ha valaki annyira nem tud elszakadni PH-tól, hogy útközben, mobilnettel fórumozik.
Egyébként meg nem azt mondom, hogy állandóan desktop módban kell ph-zni mobilon!
Ha minden áron közlendője van mobilnetről akkor írás előtt az adott topikban legalul átvált desktop nézetre, majd 'OK' után visszavált. Nem kell az egész oldalt betölteni desktop módban. Nem hiszem, hogy annyival nagyobb adatforgalom lenne. De lényegtelen. Akinek fontos az eddig is megoldotta, akinek meg nem az eztán is ugyan úgy "mobilrólvagyok"-ra fog hivatkozni. -
zozyk
addikt
válasz
Én még nem játszottam végig,akár azért is írhattam volna,de az én bajom azzal van,amikor valaki azzal kezdi,hogy:
"Bocs a link miatt,mobilról vagyok..."
"Bocs a spoiler miatt,mobilról vagyok..."Én is sokszor mobilról vagyok,mégis tudok spoilerezni,linkelni,stb,stb...nem egy agysebészet pár kódot megjegyezni hozzá.
-
Sirandrish
legenda
válasz
A Shadow of the Colossus 11 éve jelent meg, és tavaly mégis leb*sztak mert leírtam spoiler nélkül egy momentumot
-
Plata
félisten
válasz
Nem hiszem hogy bárkinek is újdonság lenne.
Én például már tudtam mindent kb mikor elkezdtem vele játszani.
Karácsonyi ajándék volt a játék,vagyis az előrendelése,de miután ki is jött pár hónapig nem mertem fel tenni,féltem hogy nagyon rá kattanok.
De addigra elolvastam róla szinte mindent. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #42795 üzenetére
Az szép.....és ha mindent Very High és Ultrára teszem+3 csík is max akkor károsodhat a VGA kártya?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #42789 üzenetére
köszi, megoldódott
2,5 egységnél többet most adtam el először, de ezek után inkább megvárom a fullos eladást. -
htc07
addikt
válasz
Bjørgersson #42778 üzenetére
van
-
gyugyo79
addikt
válasz
Bjørgersson #42763 üzenetére
Voltak már 2 szer is minimum csak idén. Aki amúgy nem venne annak ráér. Ha jól rémlik 1 millió a legolcsóbb egy kocsi is minimum oda jön ki pláne ha valaki úgy csinálja mint én, hogyha vettem akkor 1-2 Oldtimert leszámítva egyből vittem is az LSC és megvettem rá minden uppot. Ráadásul miután Hegyi kihozta egyszer a Roosevelt -jét PS finalba menekülőnek és láttam, hogy megy azokat is levittem és megkaptak minden fejlesztést
. Szóval nálam nagyon egy kocsi se áll meg a egy CEO iroda ára alatt.
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #42748 üzenetére
Jah azt hittem ház.
Nekem a Maze toronyban van,de szerintem az nagyon jó helyen van.(#42750) svensson
Az egy lakás nekem kevés,van egy rakás elég drága apartmanom meg házam, a sok garázshely jól jön,na és van egy bankrablós házam PS fináléhoz.Az egy olcsó kis kéró 6 garázs hellyel,de pont a bank mellett van,így bankrablásnál nem kell szutyok motorral menekülni,csak beülünk páncélozott kurumába és kész. -
HoldChore
tag
válasz
Bjørgersson #42746 üzenetére
Ja, nem neked akartam írni ezt, hanem Segalnak
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #42746 üzenetére
Drágább házak belseje személyre szabható.
Az egy millás apartmant vagy házat személyre szabhatod.Belsőtere szabadon átrendezhető,különböző stílusokban. -
Segal
veterán
válasz
Bjørgersson #42738 üzenetére
Meg nem dontottem el de egyelore penzem sincs ra
Szerinted melyiket lenne erdemes es miert azt? (vagy valamelyiket miert ne?)Ugy mennek mar haza jatszani erre itt szenvedek meg a melohelyemen...
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #42715 üzenetére
Főleg este felé talán a legtöbben 8-10 óra között vannak. Én most kb 7-11 óra között voltam fent.
-
zozyk
addikt
válasz
Bjørgersson #42715 üzenetére
Délután 5-6 körül kezdenek el szállingózni az emberek általában,de persze ez változó...
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #42700 üzenetére
Igen lehet, csak nyugisan működőknek ezek session-k
. Mostanában MC eladások mennek, de előfordul hogy Ceo-zik is valaki. Tegnap pl : Elfogytak az eladások és csináltuk egy Autós talit aminek hamar vége lett.
Megjelentek a rendőrök + valakinek a gyárát betámadták ha jól emlékszem. -
Plata
félisten
válasz
PH-s sessionban nem lőnek rád,azt csinálsz amit akarsz,csak ne lőj másik PH-sra.
-
Laraxior
titán
válasz
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #40163 üzenetére
(#40159) CactuS
Réges régen találkoztam vele Diablo 2-ben.találkoztam vele annak idején,a vége felé már csak ismerősökkel lehetett kereskedni a sok dupe-olt vacak miatt.
Igaz egyszer STO-ban is volt dupe,a posta bebugolt és duplán kaptam meg az eladott cuccom árát.[ Módosította: Karma ]
-
Modst3R
senior tag
válasz
Bjørgersson #39048 üzenetére
Juj de jó
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson #38874 üzenetére
Ez mondjuk azért csúnya volt. Értelmezted egyáltalán amit írtál ? Majdnem mindenkit leszóltál a topicba ember
Laci : attól még fórumon lehet fent van
Ja és amúgy te télleg hiperaktív vagy !
-
Modst3R
senior tag
válasz
Bjørgersson #38874 üzenetére
Ennek most nem dölök be. Instant ban lenne ha válaszolnék XDD
-
válasz
Bjørgersson #38744 üzenetére
Jaja, de ingyenes változatban.
Plata: beb*szna, ha 27 milla lenne. Vagy akkor lehessen eladni a hajót és repülőt is, azok úgyis feleslegesek. Ilyen szintű árazás egyszerűen röhejes, hacsak nem egy egész mélygarázst kapsz érte.
-
válasz
Bjørgersson #38704 üzenetére
Ah, túltoltad.
Nálam is vannak töréspontok, szünetek (pl: a 2. karakternél olyan lvl 40-50 körül borult a bili, akkor kimaradt pár hét), de valahogy mindig visszanézek, ha másért nem, akkor ökörködni. Nekem mondjuk nagyon bejött ez a nyitott város az autókkal, fegyverekkel, bármennyire is sok apró idegesítő dolog van még mindig a GTAOban.
-
gyimger
őstag
válasz
Bjørgersson #38704 üzenetére
Tehát olyan sokáig jó volt, hogy az már szar?
-
válasz
Bjørgersson #38699 üzenetére
(Szerintem bőven on ez a beszélgetés.)
60 Eur átszámítva 18.900 Ft, 100 óra játék esetén 189 Ft / órás ár. Én nem tudom, hogy szoktál-e más játékokkal is játszani, de ez az átlagos játékidő sokszorosa. Ami"retek unalmas szar", abba az ember nem tol bele 100 órát.
Azért nem is értem, hogy ilyen mutatók mellett miért nem ajánlod és miért vagy ennyire csalódott (mármint miért ilyen érdesen fogalmazol.(Nekem pl: a Black Desert Online nem jött be, pedig az is ~ ennyibe volt és kb. 10 óra rendes gameplay után ráuntam, mégse írtam róla ennyire sarkított véleményt, amikor kérdezgettek róla.)
INMOTEP: Plata még okés, de az a nagyobbik baj, hogy én is azon agyalok, hogy mit kéne kidobni a garázsból, hogy beférjen.
(Szerintem az öreg bugatti lesz a "nyertes")
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #38699 üzenetére
Simán jöhetne ON-ba hogy akik csalódottak ( mert nem vagy egyedül ) azoknak véleményük szerint mi kéne a játékba !? Aztán csinálnánk egy ticketet vagy mi a picsát, amin a rockstarosoknak lehet írni, és megírjuk a " Nagy magyarországi GTA-játékosok " ajánlóját nekik, hogy: hé fiúk: ettől jobb lenne az egész
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #38688 üzenetére
Én amúgy ezt megértem, hogy páran már megunták ( mivel pénz orientált lett az egész, és mindenki farmolgat, akkor tényleg nem izgalmas századszorra ugyan azt a szcriptelt szart végignézni)
Viszont az is igaz amit a multkor próbáltam megfogalmazni: ha van pár haverod, akkor a lehetőségek végtelenek. Vannak akik csak azért játsszák a GTA-játékokat, hogy cél nélkül kalandozgassanak benne. ( én ezt szoktam mai napig a IV-ben is, meg mintha már te is írtál volna hasonlót régebben). Este pl teniszeztünk az egyik PH-s kollégával, ami nem egy nagy durranás, de szórakoztató volt ( hajnalba ha nagyon unatkozom golfozni szoktam, annak is van egy feelingje )
Az unalmassághoz még annyit tennék hozzá, amit nem értek : COD, BF, vagy bármelyik FPS játéknak van egy 8 órás sztorija, ami irányított, csőjáték. Ezen felül a multi egy kb 10 pályából álló lövölde. Mindig ugyan az. indítod a játékot, és ölöd a másikat. Ebbe beleölnek az emberek több ezer órát. ( én az első pár száz óra GTA onlineomat team deathmatchben töltöttem el). De az nem unalmas.
én azt mondom cefet jó ez a játék, csak nem rakja eléd mit csinálj, neked kell megtalálni benne a fun faktort
amiben meg nincs hiány.
(#38689) CactuS én se mindig értem kovinszki úr okfejtéseit. itt van a kezdetektől, várta a megjelenését a játéknak, de nem nagyon elégedett. Egyébként én összeadtam 2 platform online és story idejeit, ami 1700 óra. Én itt tartok 3 év alatt
-
válasz
Bjørgersson #38684 üzenetére
A tiedből meg csak az nem derült ki, hogy mennyire sarkítasz / nem kedveled a műfajt / elfogult vagy (ahogy a példád is mutatja).
Szélsőséges vélemények mindig lesznek, ezzel sincs gond, de egyrészt meg lehet ezt fogalmazni kulturáltabban is. Szerintem a steames többnyire pozitív / nagyon pozitív helytálló, különösen annak fényében, hogy a negatív kommentek döntő többsége 2 dolgot sérelmez: nagy töltési időt és anno a Sale-es felárazást, amivel trükköztek anno.
Nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy átlagos játékidő egy adott játékra, de nekem az ismerőseim döntő többsége 500 óra felett van már (bőven). Nálam ez 600+ és ez csak az online rész, a sztoriban is van szerintem vagy 200 órám.
Feri1977: Ha szereted az autós játékokat, némi sandbox körítéssel, könnyed karakterfejlődéssel, keverve a coop és competitive játékmódokat, akkor igen, érdemes megvenni. Ha hidegen hagynak az autós dolgok és lövöldözni sem szeretsz, akkor max. a story miatt lehet érdemes. Van hátránya is bőven, de alapvetően egy jól sikerült játék, ami hosszútávon tud szórakoztatni, ha fogékony vagy rá.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Ezzel a retek szarral ma is rengetegen játszanak. Akik ebbe a topic-ba írnak ők is ezzel az unalmas retek szarral játszanak. Én is a pc-s megjelenése óta. Tehát lehet nem mindenki úgy gondolkodik mint te.
-
törölt tag
válasz
Neked lehet. de aki most kezdi, annak azért van benne felfedezhető tartalom bőven. Elsőre a Heistek se szarok.
-
válasz
Bjørgersson #38260 üzenetére
Sokat nem toltam, de nekem nem volt gondom a mostani patch után.
Más: frissítettem a fejlécben a linket, a heti pici-patchre mutatnak már, plusz tettem oda egy dátumot is, hogy mikor frissült az adott link.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #38260 üzenetére
nem
-
válasz
Bjørgersson #38210 üzenetére
Itt van, ebbe beletettem, kb a közepe felé. De lehet bele kéne tenni a sima összefoglalóba is. Ahogy néztem a külföldi fórumokat, a játékosok többsége használja (a maradék meg mérgelődik, mert csak a többi mérgelődőt tudja lövöldözni publicban).
Frissítettem is egyben az F&F összefoglalót az új autóval.
Az X80 jelenleg a leggyorsabb autó, jobb, mint a T20. Szóval gyorsabb, mint a T20, de nem annyival, mint amennyivel az armored Schafter a sedan classban. Drágább gyorsabb, de "op".
Mai nagy kissé el van cseszve és akkor még finoman fogalmaztam - pedig nem is volt verekedés apósom hagyatéki tárgyalásán, holott számítottam rá a rokonság egyik felétől -, majd próbálok még alakítani rajta.
Illetve javítottam a Ph! játékosok linkjét az összefoglalóban, az az élesítés körüli bakinál eltűnt.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #37739 üzenetére
ilyen nagy képeket nem kéne belinkelni mert a kovy beszól
-
Mike
veterán
válasz
Bjørgersson #37387 üzenetére
A 3 betűseknél most éppen egész olcsó csomaghoz is már korlátlan netet adnak, lehet én is átnyergelek arra
koko82, ha nem szar a neted, akkor semmi
néha meg-meg áll, őjra uiindul, de nekem viszonylag hamar leszedte -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson #37387 üzenetére
Nekem 500mb asszem,elsőnap elfogy mobilomon,de attól még bejönnek képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest