- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #2809 üzenetére
Amúgy ha jól olvastam, magyar nyelven érkezik majd a WD .... meg az AC4 is ... az is nagyon jó lesz
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2780 üzenetére
Azt, hogy hogy lehet ilyen szemét a top komment? Nekem a multi-acc jut csak eszembe, de ha valami más a dolog nyitja, szívesen meghallgatom.
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2772 üzenetére
Meglátjuk..
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2767 üzenetére
Jolvan uraim
Azért szúrt szemet mert valami olyasmit nyilatkoztak hogy nem lesz átfedés a "2d"-s régi GTA-k és az újak között Tehát a VC,SA,3 és a IV,V között .
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2764 üzenetére
Mit ?
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2761 üzenetére
Csak a kiegeszitok donto tobbsegeert. De amugy igazad van.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2746 üzenetére
privátba mindent irj má le, mert csak a PH-t tudom megnyitni, mert korlátozott a nyetem
Másold be nekem a hírt, de csak kontrolcékontrolvével NO !
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #2704 üzenetére
PC-n sem volt recés, csak erős vas kellett ahhoz, hogy szépen és megfelelően fusson. Bár nekem közepes grafikán is tetszett, ugy azért elszaladgált az akkori pc-men 30-35fps-el
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #2665 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2644 üzenetére
MICSODA ????
(#2633) Tenager18 : ÉN !
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2649 üzenetére
Ezt is csak azok mondják, akik saját maguk tesznek így. PC-n a legtöbb ember rajongástól függetlenül warezolja le a játékot és megunásig játszik vele, maximum a steames 75%-os leárazáson veszi meg csak azért, hogy elmondhassa, hogy biza' fizetett a játékért. Az eladási statisztika továbbra is kimutatja, hogy ha egy nem kifejezetten multis címről van szó, akkor csak az összeladás 5-10%-át birtokolja a PC, amihez még hozzájön, hogy sokkal több időt vesz igénybe a portolás PC-n mint konzolon, ami extra költség nekik.
-
Aakisan
senior tag
válasz
Bjørgersson #2653 üzenetére
ahogy mondod!
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2649 üzenetére
Igen, olvastam én is.
Jó, persze, aki annyira rajong érte, hogy a szobája tele van GTA poszterekkel meg életnagyságú kartonmodellekkel az jóhogy megveszi. De aki csak szereti a GTA-kat és/vagy játszott az előző részeivel és szeretné ezt is kipróbálni, az nem hiszem, hogy egyből szalad megvenni, ha ott a warez (megint tisztelet a kivételnek).
(#2650) mrab
Én is megvettem, de hiba volt, mert nem az én gépemhez volt méretezve.Úgyhogy haveromnak sikerült lepasszolni (féláron
), majd utána vettem meg boxra.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2644 üzenetére
Szerteintem a minimum az hogy most bepereli őket, hiszen jogtalanul használták fel a kanapéját, dohányzó asztalát, padlószőnyegét, és a parkettáját is. Magáról a poszterről nem is beszélve.
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #2630 üzenetére
Kérdés: ki vett csak emiatt konzolt?
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2630 üzenetére
Még PS-en is?
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2606 üzenetére
Ki is derült, hogy fake.
-
Xerxész
őstag
válasz
Bjørgersson #2547 üzenetére
Azért írtam, hogy "az eddig játékok tapasztalatai alapján". Ezt úgy értettem, hogy ha a korábbi PC változatok moddolhatók voltak, akkor gondolom az 5. rész is az lesz, amennyiben jön PC-re.
Én új vagyok GTA terén, ezért érdeklődtem.#2546 krecso
Köszi, erre voltam kíváncsi.#2549 icons
Még jó, hogy van humorérzékem. -
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2543 üzenetére
Hát ki tudja. Az a vicc, hogy lassan több dolgot lehet ebbe csinálni, mint egy Simsbe.
Am azt lehet tudni, milyen engine alatt fog futni a játék? Marad a RAGE?
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2541 üzenetére
Köszi szépen!
Remélem nem kacsa, mondjuk a parkolóórás lehetne az. Átmegyek a város összes pirosán, török-zúzok, milliós károkat okozok az államnak kilométerenként, de nem parkolhatok ott, ahol akarok.. Cöhh
Am ha az állatkereskedéses hír igaz, akkor vajon lehet kutyán kívül mást is venni? Mindig is akartam egy vadászgörényt.. -
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2535 üzenetére
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #2521 üzenetére
Már tudtam mire számítsak úgyhogy oda parkoltam magamnak egy Banshee-t azzal meg pikpak elmenekültem
szerk: Nem tudom, nekem most itt maradt, régen nem emlékszem, hogy maradt-e.
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2518 üzenetére
Igen, de úgy látszik ködösek az emlékeim. Nekem úgy rémlett, hogy amikor megölöd azt a sok embert a romos házba, automatikusan kapsz 4 csillagot (ezek szerint nem
). A másik meg, hogy azt hittem, hogy kötelező egy bizonyos kocsival menekülni (a furgon), de úgy látszik, hogy azzal jöttem, és azért használtam azt a kocsit. Mellesleg fogalmam sem volt róla, hogy van ott egy hajó is.
Szerk.: Akk úgy látszik nem csak én sz*ptam be.
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #2518 üzenetére
Most játszom újra a GTA IV-et és vagy fél órája nyomtam ugyan ezt a küldit
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2512 üzenetére
Igazad van, most, hogy már az elejétől bejárható a map bűn lenne nem felfedezni.
Csak akkor kell majd egy new game-re nyomni, mert a felfedezést úgy is csítekkel csinálnám, és úgy meg nem megy a 100%. Am arról van hír, h lesz-e benne tank? Ilyen fizikával ajándék lenne..
-
krecso
tag
válasz
Bjørgersson #2509 üzenetére
Köszi szépen!
Mondjuk én már megszoktam az elején a laposabb, bevezető küldiket, de gondolom hamar meg tudnám szokni az in medias res kezdést is.
(#2510) LaciCRM
Esküszöm, én is pont ezt tervezgettem.Igazából nekem csak a III van, amivel nem is játszottam (most eltekintek a GTA1-2-től és a kézikonzolos cuccoktól), így bemelegítőnek kijátszom azt.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2490 üzenetére
Szerintem atveszik a RDR-ben alkalmazott technikat. Ott minden kuldest ertekelt a program, de ahozz hogy accit kapjal eleg volt egy megcsinalasa arany fokozatra. Amugy maradthat a Gay Tonys is mertbigazabol az csak egy plusz acci (vagyis ketto /hogy ezert vert izadtam mire ott meglet a 100%.../)
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2488 üzenetére
Igen ez egyén függő. nekem február óta van Xboxom, de csak mostanában bírtam normálisan megtanulni aim nélkül játszani. GTA-nál már járművezetésre vagy 3 év használok egy PC x360 controllert viszont ott a gyalogos módot eddig bill/egérel használtam, de most hogy végre újra végigjátszottam PC-n (hogy meglegyen az összes single acci) már inkább controller-t használtam ott is. Majd még az Xboxos változatnál próbálom majd kimaxolni az összes single acci-t.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2486 üzenetére
Hozzá lehet, szokni, és utána ki lehet kapcsolni a rásegítést.
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2484 üzenetére
Kezdetben nagyon nehezen, de viszonylag gyorsan bele lehet jönni, és utána már kényelmesebbnek is fog tűnni, mert egyrészt közel lesznek egymáshoz a vezérlőgombok, másrészt meg nem kell görnyedni
A GTA V miatt úgyis meg kell tanulni a kontrollerrel játszani.
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #2447 üzenetére
Arra bizony, csak luxus az olvasás...
Hát ha már úgyis szerkesztjük az első hszt, akkor lehetne helyette Téma összefoglaló szerintem!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2421 üzenetére
annyira utálom a steamet.. de azt mondják majd megszeretem !
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2419 üzenetére
Én megvettem steamen a max panyet 3-at max pack formájában amiben minden dlc benne volt plusz az alapjáték. De nekem megvolt az alap csak a köcsög steam nem engedte beregisztrálni. Roksztáréktól meg nem tudtam megvenni simán csak a dlc-ket
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2417 üzenetére
Annak majd max pakk lesz a neve steamen
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2410 üzenetére
Én ma sírva fogok elaludni
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2407 üzenetére
Igen is lesz PC-s RDR. A Gamestar tagjai csinaljak a portolast
.
amugy
L.A. Noire C64 Edition (spoileres)
LaciCRM ne csak gta hanem complet Rockstar Games. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2403 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2388 üzenetére
Ez itt a vadkelet kovikám.
A legelterjedtebb kontroller a videoton távirányító(#2389) icons ettől félek !
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2331 üzenetére
Ezzel is az a baj, hogy spekuláció. És bár ilyen dolgokat elárulhatnak egyes dolgokat, abba azért érdemes belegondolni, hogy ha még csak most keresnek PC-s fejlesztőket (pedig a Rockstar-áal biztos, hogy van kéznél), akkor ott komoly problémák vannak. Pl. az, hogy lehet hogy csak jövő télen jelenik meg. Vagy csak simán bővítik a csapatukat de ennek ez nem egyenesági következménye az, hogy készül a GTA V PC-s változata (ami minden bizonnyal lesz, viszont anno a IV-nél is párhuzamosan fejlesztették konzolra és PC, persze a konzolokat helyezve elsődleges prioritásba).
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #2331 üzenetére
Red Dead Redemption-re nem is gondol senki !
-
djdaniel
senior tag
válasz
Bjørgersson #2292 üzenetére
nem vettem észre
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2292 üzenetére
a gétéa négy meg egy optimalitzálatlan sz@&#>ä[
és jösz te:
Na akkor kezdjünk el háromra közösen SÍRNI ikszdé lol -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2290 üzenetére
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2282 üzenetére
"Hamarosan érkezik egy hivatalos gameplay videó is."
EZAZ!!!!! -
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #2282 üzenetére
Ja, akkor sorry
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #2280 üzenetére
Az miért baj a kevés amúgy ?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2269 üzenetére
Az a vicces hogy még xboxom sincs
(szerdán talán meglesz)
A IV-hez ezért sem vettem meg eddig. Mert PC-set nem találtam, nameg az ebayen sem mozgok igazán otthonosan.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2267 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2265 üzenetére
576 oldalán néztem mert az van hozzánk közel
De már előrendeltem a Collectors editiont + DLC + poszter 40.900
gameshop.hu max payne-t is ott vettem. megjelenés napján már a kezemben volt, az ajándék poszterrel és matricával együtt -
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2257 üzenetére
Kizárt, hogy igaz legyen, hiszen akkor a konzolos verziókkal együtt bejelentették volna.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #2257 üzenetére
Nem lenne rossz, bár kétséges nagyon, mint ahogy írják és mindenki tudja.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2243 üzenetére
A megjelenés napján én gétéázni akarok.
Pénz nem számít
Azt se tudom mikor jönnek az újak. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2241 üzenetére
Nem, de fogok . Szerintem már jövőhéten. CsaK a V miatt.
De megveszem a IV-t is hogy addig megszokjam az irányítást -
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2237 üzenetére
Egész jó összeállítás, pár számomra eddig ismeretlen infót is felfedeztem, pedig aktívan követem a GTA V híreket.
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #2235 üzenetére
Akkor ti mind vehettek LA Noire-t!
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2207 üzenetére
Azt a mindig szóló aláfestő zenét nagyon remélem, hogy ki lehet majd kapcsolni, mert rohadtul semmi szükség nem lesz rá. Nem értem, hogy minek akarnak mindenáron mindenbe belekutyulni
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2200 üzenetére
Ha Isten is úgy akarja, akkor 3 nap múlva megtörik a jég.
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bjørgersson #2197 üzenetére
Sehonnan, azért kérdeztem .
(#2200) kovy29 Nem, csak én hittem ezt
Köszi a választ....akkor megveszem én az xboxot inkább...itt vacilláltam, hogy vegyek e, vagy gyüjtsek pc-re....inkább boxot veszek
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2193 üzenetére
De az lesz, csak ez a kép egy korai verzióból van, ahol a radaron még nem variáltak.
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2189 üzenetére
Ehhez a bejelentéshez nem is kell a Rockstar. Elég, ha csak a Take-Two fossa a szót
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2183 üzenetére
Teljesen korrekt ez, nincs miért fanyalogni rajta. Maga a város nem sokkal marad el a GTA IV-es Libery City méretétől, aztán ott van a hatalmas vidék, ami vagy 3,5x akkora.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #2183 üzenetére
Nem tudom de, ennél sokkal nagyobb L.A. !
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2181 üzenetére
Hát akkor nem tettem nagy felfedezést..
Na mindegy. mindig ez van
Azt hiszem rájövök valamire aztán az egész nem ér semmit -
Brutus880
tag
válasz
Bjørgersson #2170 üzenetére
Hát ha figyelembe vesszük a San Andreas 4x4 km volt. Azért ennél jóval nagyobb lesz mint a képen látható térkép(fake) az biztos.
Igen végig olvastam. De ha tovább akarsz szemétkedni akkor csak rajta...! Kezdem unni már az okoskodást.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #2142 üzenetére
Batman konrollerrel?
Miért? Bár kinek mi. Nekem egyedül a verekedősekben jön be a kontroller, de pl a mortalban a kivégzések egyszerűbbek billel
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2142 üzenetére
Nálam esélytelenek. TPS-ek közül a Gears of War 2-t és a Just Cause 2-t próbáltam ki, de egyiket sem élveztem vele. Ahol pontosan kell célozni, ott a kontroller nem a legjobb.
-
Xerxész
őstag
válasz
Bjørgersson #2139 üzenetére
Persze, a konzol más tészta, tudom.
Csak gondoltam PC-re is jön majd valamikor...
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2135 üzenetére
A cápák miatt a vízi élet sem lesz unalmas
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #2128 üzenetére
"Ha Los Santos felett nagyjából 1 kilométerrel ejtőernyőzünk, egész Los Santos-t belátni, de ez mégis úgy tűnik, tizede a térképnek."
Már kezdtem a 2,5 órás vonatútszélességű pálya résznél örülni, de akkor ez tényleg valami hatalmas "vidéket" (nem várost) jelent. Az élet igazsága: Ez vagy nagyon fog ütni, vagy nagyot fog bukni. Néhanapján SAban szerettem átautózni a vidéken, mert tényleg volt egy hangulata, de az a nap tényleg elég néhány volt, és jó távol voltak egymástól...
De a többi jól hangzik. A vízalatti világ pedig engem elképesztően nem hoz lázba. Az én szempontomból ennek annyi értelme van, mintha 10* több madár lenne a felhők között (esetleg ghost kamikaze Rustler-ek (mint a szellemautók a SA erdeiben). Nem érdekel, nem megyek oda, még akkor se, ha jól néz ki!
De az összes többi jól hangzik!! A 460jármű pedig végképp (remélem ebből nem 420lesz valamiféle tengeralattjáró. Lehetne Grand Theft Auto: Finding Nemo a játék neve akkor) eszméletlenül király!
(#2135) kovy29
Énis, énis (a városos részben reménykedem), de valahogy nem tudom elképzelni, hogy hogyan tudják izgalmassá tenni az egészet (mármint repcsivel nem para, de ha autóval akarok elmenni, akkor el fogok aludni. Hamarabb fogok tanulni, mint megcsinálni a küldetést a térkép másik részén(ami azért nem kis szó így az év egyik legszebb időszaka kezdetén
)). Persze lehet ezért nem én dolgozom ott, hanem ők, és eddig se volt sok gond magával a világgal, úgyhogy Thumbs up, R*!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2132 üzenetére
a IV be is volt járműsűrűség állító, lehet itt is lesz csak le volt véve. Majd a jóféle PC-sek feltolhatják
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson #2128 üzenetére
Ez brutális!
Rengeteg kocsifajta lesz benne, de azt nem akarom hogy tényleg kevés kocsi lenne az utcákon.
Annak is egy ilyen modern játékban, ami mindenre figyel, simán lehetne azt csinálni hogy bizonyos hullámokban több kocsi lenne. (reggel meló6iskolába menni, 4kor munka után)Várós!
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #2110 üzenetére
Ha Fake ,akkor kérem a modot
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #2110 üzenetére
Tengeralattjáró? Legközelebbi Gta-ban meg az űrbe is el lehet majd jutni?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2107 üzenetére
Utálom az ilyen találgatós videókat
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #2105 üzenetére
Az se normális
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2093 üzenetére
Nagyjából ekkora volt a GTA IV-es Liberty City. Ha mellé kapunk legalább 3x akkora vidéki területet, ami jól meg lesz tömve tartalommal, akkor ez teljesen jó. Már pedig, ha igazat mondtak, miszerint akkora lesz a játék területe, mint az SA, IV, RDR együttesen, akkor muszáj lesz ennyire hatalmasnak lennie a vidéknek, ha a város csak ekkorára sikerült.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson #2093 üzenetére
Ez így tènyleg nem akkora mint amire szàmítottam.
Kaphatnának màr egy normàlis térképet. Lehet lesz ott még város vagy városrész ami nincs rajta a képen.
SE simán vennem Pcre. -
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #2089 üzenetére
Én meg Complete Edition félét, feltéve ha lesz olyasmi kiegészítő mint a 4-hez !
-
válasz
Bjørgersson #2072 üzenetére
Legalább annyi ember játszott már vele.
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2058 üzenetére
Ahogy a PC-s MP3 is szebb volt a konzolosnál, mégis támogatta az XP-t. Na, de részemről téma lezárva, technikai szempontból simán megoldható, hogy támogassa az XP-t.
-
Jakesz
addikt
válasz
Bjørgersson #2056 üzenetére
Természetesen igen, amíg el nem jön az új generáció ideje. Mellesleg a képeket, meg a trailereket elnézve semmivel sem néz ki jobban mint a MP3, szóval ha az támogatta az XP-t, akkor ennek is muszáj lesz.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2045 üzenetére
minden héten jön valaki aki ezt beírja. Nem tudom miért nem lehet ezen továbblépni.
be kéne íratni az első HSZ-be hogy az "optimalizálatlanság miatt felháborodott emberek ne itt fejezzék ki fájdalmukat " -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #2030 üzenetére
Ez már tényleg a maximum amit kihoztak belőlük,csodálom hogy ilyen hardverrel ez így sikerült összehozni...de egy konzol nem versenghet a PC-vel.
-
Brutus880
tag
válasz
Bjørgersson #2017 üzenetére
A tiéden ki van rajta?
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #2010 üzenetére
semmi új (görgessetek lejjebb)
-
knoz91
tag
válasz
Eddig semmi...talán csak késik...vagy tán nem is lesz?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Sehol semmi még. :/
-
knoz91
tag
válasz
Bjørgersson #2006 üzenetére
Inkább pörögjön az idő holnapra, kíváncsi vagyok már az új képekre
-
Brutus880
tag
válasz
Bjørgersson #1992 üzenetére
Már tudjuk!
Akkor elég figyelmetlenek ha nem olvassák el az új hozzászólásokat itt
! -
knoz91
tag
válasz
Bjørgersson #1979 üzenetére
Ez most egy óriási kaszálásnak szól. Főleg most hogy feltűnt a PC-s előjegyzés, szerintem egyből mindenki letámadja. Köztük majd Én is.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #1967 üzenetére
Na akkor mégsem lehet csak egy emberrel végigvinni.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson #1951 üzenetére
Nem tudom ki játszott a Fahrenheit-el... más kategória de 3 szereplő volt ...
Nekem nagyon tetszett! -
Jakesz
addikt
válasz
Sandbox kategóriában még nem jött ki ilyen játék, úgyhogy nem játszottam. Mindenesetre elég belegondolni, hogy ha 3 karaktert ide-oda váltogatsz, ront a játék beleélhetőségén, ami egy ilyen hétköznapi környezetben, hétköznapi eseményeken zajló játékban súlyos veszteség tud lenni. A bullet-time és hasonló dolgokról nem is beszélve
A játék zseniális lesz, biztosan én is beleölök majd legalább 200 órát, de a plusz tartalomért cserébe levettek a beleélhetőségből, van akit ez jobban zavar, van akit kevésbé. Nyilván te az utóbbi csoportba tartozol. -
Brutus880
tag
válasz
Engem csak a jó optimalizálás fog érdekelni és a játékélmény!
És több kételkedésem nincsen -
knoz91
tag
válasz
Bjørgersson #1948 üzenetére
...És a legtöbben emiatt a 3 karakteres rendszer miatt sírnak...ez egy új lehetőség, szerintem megfogja adni a bő feelingjét a játéknak, de egyébként is biztos hogy lesz benne lehetőség egy karakterrel szerintem.
Egyébként reménykedek egy szaftos coop-ban
Így a napokban beugrott
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson #1937 üzenetére
Jók nagyon az új képek!
Főleg a repcsis! -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1937 üzenetére
GYÁ!
Az ejtőernyős az majdnem ugyan az mint a legelső képek egyike
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #1933 üzenetére
Miből vizsgázol?
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #1930 üzenetére
Ideje volna már valamit mondani !
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #1930 üzenetére
Késő
Akkor lesz az írásbelim meg az elsősegély gyakorlati vizsgám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest