- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #68756 üzenetére
Hát igen ez azért nem rossz. Mondom ezt úgy hogy kb soha nem volt csalókkal dolgom PC-n se pedig ott is benne van már egy kis időm. Igaz nem egy hardcore PC-s vagyok mint itt néhányan.
A régi genes konzolok miatt szűnt meg a character transfer, mert sokan ott moddol accountokat mentettek ár PC-re és jelen konzolra, ezzel legalizálva a lopott pénzeket.
Van olyan ismerősöm, akinek nem is volt jelen konzolja, de haverral migráltatta az övét még időben és most dőzsöl
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #68724 üzenetére
Igen tudom,jó sok idő dvd-ről telepíteni,de nekem már nincs is benne dvd olvasó,szal én is úgy telepítettem netről.Egész jól jött,de az aréna war frissítés meg a mostani frissítés is marha lassan jött le.
(#68718) Smahlt
Ha most kéne újra kezdenem én biztos Premium változatot venném,meg kímélne sok szívástól. -
Plata
félisten
-
gabesz123
tag
válasz
Anulu79 #68201 üzenetére
Ha ilyen tempóban sikerül nekem is, amekkora hajlandóság van a közösség részéről, akkor talán 2 év múlva meglesznek nálam is.
A hét mérlege eddig 2 sikeres setup.
Oké, nem fizetnek olyan nagyon sokat, de nem rossz missziók. Tényleg nem értem ezt a nagy érdeklődéshiányt. A régieket még megértem, hogy nekik már unalmas, jó párszor megcsinálták. De sokan vannak/vagyunk újak is. Én már randomokkal is csinálnám, úgy is sikerült már a bónuszokat bukni, max majd egy többedik nekifutásra lenne értelme a cm-re hajtani. De olyankor is 10 percig bámulom a lobby-t, majd talán meglesz a csapat, amiből az egyik tuti misszió közben kilép. Az állandó mc eladások számomra kezdenek uncsivá válni.
De tényleg, aki már 250+ szinten van, van ~100 millája, meg kb minden fontos cucca, az minek nyomatja még mindig azokat folyamatosan (duplázós héten még megértem)?
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #68073 üzenetére
Egyszerre 3 ládát lehet lopni,a feladat mindig más,van hogy túl egyszerű van hogy nehezebb.
Volt már hogy 700 méterre a raktártól kellett hazavinni egy kamiont amiben 3 láda volt.
Van hogy a 3 láda egybe van csomagolva van hogy 3 külön ládába,azt akkor 3 fordulóval kell hazavinned ha egyedül vagy,de opressorral nem gond.
Sokszor a 3 láda egybe van rakva és egy teherautóban vagy kamionban van és csak haza kell vele menned.
Van amikor el lopják és le kell őket lőni majd úgy hazavinni,van hogy rendőrségről kell ellopni.
Sokféle küldi van.
CEO irodában vagy terrorbyte-ban megnézem milyen lopás van,ha jewel,akkor kiválasztom a jewel raktáram és elindítom,ha gemstone a gemes raktárban indítom,bulliont bullion raktárba,art-ot art raktárba,a többi gezemicét a vegyes raktárba.
Bár egy kis gebasz most bejött,pár special árut rossz helyre raktam.
Fórum troll bőrt asszem art raktárba,a húsvéti tojást talán gemstone raktárba.
Az arany minigunt meg a fene tudja hova. -
ProgenXL
őstag
válasz
Anulu79 #68041 üzenetére
Most elég ha csak fellépsz.
"Mindazok, akik november 26-ig belépnek a multiplayerbe, máris $750.000 dollár ingyen költőpénzre számíthatnak a jövő héten, ráadásul minden egyes további napon történő bejelentkezéssel további $100 ezer dollárral tolhatjuk meg a pofátlanul ölünkbe hulló összeget, így aki az elkövetkező hét nap mindegyikén belép, összesen $1.350.000 GTA dollár boldog tulajdonosa lehet. Ez december 3-ig kerül elhelyezésre a Maze Bank bankszámlánkon."
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #68039 üzenetére
Ezeket tudod kifejleszteni a bunkerben.
Elég sok olyan dolog is van benne, amit soha nem fogsz használni, de vannak jó dolgok is.
Én először kifejlesztettem mindent, még így is baromi sok idő volt az összeset kivárni. -
FehérHolló
veterán
-
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #68032 üzenetére
Randomba adja a fejlesztéseket. Te sajnos nem tudod befolyásolni. Akkor senki sem venné meg azokat amire nincs szüksége de mérget vehetsz rá hogy hamarabb kell kifejlesztened majd 1-2 skint amire semmi szükséged sem lesz mint amire vágynál.
Ugyanott a bunkerba lehet megvenni a fejlesztéseket. Roppant bosszantó viszont hogy ha vennéd akkor is várnod kell mindig egy picit a következőre.
Emlékszem a megjelenés napján felvásároltam az összeset (akkor laza 10 millió körül volt) de ráment a fél délutánom mire kivártam. Utána viszont mentem baromkodni azzal a lekérhető golyóálló ruhával -
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #68028 üzenetére
Istenigazából szerintem megvenni éri meg a legjobban a fejlesztéseket mert a kutatással olcsóbbnak tűnik de apránként ugyanúgy fizeted a részleteket.
Ha mindenképp a kutatást választod akkor a fele fele mert akkor legalább termel is. A másik elég lelombozó hogy csak hordod be a supply-t és kivenni semmit sem tudsz. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Anulu79 #68008 üzenetére
Nem Steames játék hozzáadása a Könyvtárhoz
Achievementek nem lesznek.
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #67995 üzenetére
Hát csak te irányítod merre menjen a terrrormarcsiból,de én nem nagyon szeretem,mikor gyökér irodaházban kell vele repkedni az emeletek közt az nagyon rossz.
Oszt még el is kell kábítani az őröket,ami vagy összejön vagy nem.
Ezért aztán én az őröket Ap stukkerrel szoktam altatni.
De van a drónon bomba is.
Csak a drónnal együtt robban ha jól emlékszem.
Fel akartam menni hogy csinálok neked képet,de szívás épp lépnem kell. -
szTotyy
őstag
-
PeL
addikt
válasz
Anulu79 #67891 üzenetére
Randommal totál szívás bármit csinálni szvsz
Kedden én is randomokkal akartam nekiállni, első alkalommal be is dobott pont egy HOCC-os magyart, ketten kezdtük el a Blazer Aqua-s küldit de elsőre nem sikerült. Majd másodikra lement volna, erre a végén mikor már csak a csónakokat kellett volna kilőni fogja magát és kilép. Pedig már csak 1-2 perc lett volna onnantól. Megint megerősödött bennem az hogy ilyesmit csak ismerősökkel kell csinálni
-
Segal
veterán
-
C4mp3r
addikt
válasz
Anulu79 #67875 üzenetére
ha szamit a penz en megfontolnam a helyedben, a deluxo es a stromberg is jobb valasztas szerintem. deluxo szinte ugyanazt tudja mint a ruiner csak jobban a stromberg pedig kibir par raketat mig a tobbi jnstant felrobban illetve annak is van raketaja. ha pvpre kell en a stromberget valasztanam ha vegyes vagy pve akkor deluxo
-
PeL
addikt
válasz
Anulu79 #67822 üzenetére
2,1M-ért be lehet szerezni ha megvan a Terrorbyte (amihez kell Night Club) + teljesítettél 5 VIP, CEO, vagy Terrorbyte missziót. Nekem meg is lett végre, megint elment minden pénzem
Még jó hogy tegnap előtt vettem a night clubot. Egyébként asszem 2.9M akcióban, ha nincsenek meg a fenti feltételek.
AM VIP + CEO missziókra asszem nem jár dupla $, azt valszeg rosszul tudtam.
-
-
Kiskokó
veterán
-
válasz
Anulu79 #67671 üzenetére
Nem az a baj, hogy elkattintgatsz másfele indítás közben? Tehát, amikor indítod, ugye, akkor először az RS social kisablak jön fel. Pár másodpercet töltöget. Aztán eltűnik, megint pár másodpercet várni kell és csak utána jön a GTA a szirénákkal. Ha eközben te máshova elkattintgatsz, akkor nem a GTA lesz az aktív, előtérben futó alkalmazás és ablakban indul. Van, hogy még én is böngészőzök azon a kis időn és akkor így indul. De egy alt+enter-rel azonnal visszarakható teljes képernyőre.
-
VikMorroHun
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #67460 üzenetére
Eladási fülön van mindenféle eladás,eladhatod együtt az összeset,külön is,de vannak spéci eladások,mikor 3 különböző árucikkből kell x darab.
Az eladás poén könnyű.
Ha a teherautóidat feltuningoltad rendesen akkor az eladás laza.
Beépített fegyverekkel úgyis lelősz mindenkit.
Na persze én Ph-s sessionban adtam el vagy üresben.
Public-ban ha sok zseb rambó rád száll lehet bukta.
Van egy régi képem az eladásról.
Láthatod van special order,az jól fizet.
De eladhatom az árut külön külön is és az összeset egyben.
Special időnként változik,gondolom naponta,de ha sessiont váltasz akkor is. -
-
gabesz123
tag
válasz
Anulu79 #67370 üzenetére
Én is, mivel mostanában lett meg a NC. Ettől függetlenül ez nem valami nagy durranás. Én csak a múlt héten találtam rá a newshire oldalra, nem olvastam eddig róla, meg annyira nem is figyeltem tudatosan, hogy melyik héten mi akciós és mi termel duplán. Naná, hogy ezen a héten ilyen gyenge a felhozatal...
Ma még gyorsan le akartam tolni pár terrorbyte missziót, leginkább a bankrablósat, az sztem marha könnyű, ált 3-4 perces meló. Amikor végeztem, kiírta, hogy +61000, de a tranzakció már nem ment végbe, merthogy invalid ammount. Persze, 30 ezret sem kaptam, mint normál esetben járna érte. Nem sokkal utána jártam a klubban széfet üríteni. Na, tippeltek? Természetesen arra meg még nem adott dupla casht.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest