Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #72814 üzenetére

    CEO-nál is úgy van, (pontosabban ott úgy van), hogy csak a teljes árút fizetik ki. Vagyis ha pl. a repülővel lezuhansz, az addig leadott árút bukód, a többi visszakerül a raktárba, és a leadott dolgokért nem kapsz semmit. Kivétel ha valami bug van, ahogy LaciCRM-nél is volt. Mondjuk ott valószínűleg a kilépés nem igazán használt.

    Egyébként ilyenkor a játék nagyon szereti szívatni a játékost (nem annyira mint a hangáros eladásnál de azért tud). Nekem az egyik esetben a Titan-al kellet eladni a nagy raktárat. Jött is kettő Valkyrie, akik pillanatok alatt kilőttek a fülkéből. A gép szerencsére tengerpart zuhant és nem lett elvileg komolyabb baja (alacsonyan is repültem). A probléma ezután jött, hogy konkrétan nem tudtam folyatni az eladást mert a kettő Valkyrie már akkor lőtt engem folyamatosan amikor még csak rakott le a játék. Így mikor megkaptam az irányítást egyből meg is haltam. Ez ment 6-8 halálig, hátha olyan helyre rak le ahol vissza tudok lőni, de nem igazából még fedezék mögül se volt sok esélyem a robbanó lövegek ellen. Így bezártam a játékot gyorsan. Visszatérve kb 9 csomag hiányzott csak.

    Vagyis nem igazán van mindig ez a mindent vagy semmit elv. Persze én konzolon vagyok, és ott elképzelhető, hogy picit másképp működik a szinkronizáció.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák