Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz rasotamas #68631 üzenetére

    Max 34k károd lehet utána nem számol többet.
    Amúgy rengeteg lopás van ahol megoldható hogy ne támadjon az npc. Nem sokkal az autólopós biznisz megjelenése után milliószor ki lett vesézve a dolog érdemes visszakeresni az infót.
    Amúgy lényegében tökmindegy mit veszel mert eljutottál arra a szintre hogy ha farmolsz akkor napi/heti fix bevételed lehet belőle ami egyre csak nőhet tehát szép lassan (persze idővel) de meglehet mindened.
    Az autólopással piszok jól lehet keresni csak mivel minden mindig méterre pontosan ugyanott történik benne ezért egy idő után megunható.
    Ettől függetlenül szerintem még mindig én tartom a rekordot benne pedig már több mint egy éve egy autót sem loptam vagy adtam el ;] Kétszázhetvan valahány milliót kaszáltam a bizniszból :B

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák