Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Kiskokó #68435 üzenetére

    Szerintem egyértelmű volt... de 2 acc, 2 gép same network. IP-ket kézzel kiosztva már hajlandó volt működni tegnap szépen ment, ma megint nem tudtunk joinolni. Ma inkább a T-Home balfasz NAT-olt IP címjével volt a gond valószínű... Destiny 2 is kivágott ma. (hmm várom a januárt jöhetne már a Digi... ;])

    Heistek felhúznak, tök kár, hogy 4playa kell hozzá Prison Breaket még megértem a vége miatt, de ám blokk kevés helyen kellet eddig valóban a négyfő. A jet lopósnál is elég lett volna kettő.

    Miért csak stunt racek vannak? Nincsenek már sima street racek, amolyan NFS szerű sprintek? :F
    Összefoglalót btw elolvastuk nem lettünk sokkal okosabbak a gyakorlatot tekintve... mobil végig nyitva volt szinte a wikia-val. Nem lenne ez rossz játék de a Lobby rendszer nagyon elcseszi, azt se értem ha a Heist véget ér miért vág ki minket két külön Lobbyba / Sessionbe. Ha quick jobnál megtelik a hely akkor is két különbe dobott ma minket rendszeresen.... :((

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák