Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kis Tigris

    tag

    válasz Micsurin #68409 üzenetére

    Nem jól kezdted az egészet :) Nem egyből a drága kocsivásárlásra kellett volna menni.
    - Első dolog, venni egy High-End apartman-t (ócska ház 2 garázzsal semmire nem jó), mert ott van külön Heist szoba, onnan tudsz (Pay-Day szerű) csak Job-okat indítani. Ezeknél kezd dőlni a pénz (a dőlni kis szinthez mérten persze :) ).A High-End-hez alapból egy 10 férőhelyes garázst is kapsz.
    Majd a Job-okkal és a szóló küldetések játszásával (ezeket a menüből is tudod indítani, valamint a telóra érkező felkérésekből) egyre több pénzt tudsz összeszedni.
    - Második szint: MC Club vásárlás. Ha van MC Club, onnan tudsz csak venni Kokó, Meth, Hamis pénz, Fű, Dokumentum gyárakat. Ezek közül Meth és Kokó éri meg inkább, ha ezeket megveszed, ezek is termelik a pénzt elég szépen, lassan kinyílik a világ :)

    Én pl 14d 18h 13m 31s alatt (ezt a számot 4 hónap alatt hoztam össze, 2018. Augusztus 05 óta Online-ozok), 67.2 millát szedtem össze, gyakorlatilag mindent megvettem, ez minden elérhető épületet (kivéve hangár), minden fontosabb jármű (Oppressor, MOC, Terrorbyte, Avenger, Helikopter, 7-8 autó fullosan (Kuruma, Sentinel, Karin, Skyline, stb...). Szóval ha ésszel játszik az ember és nem ész nélkül költ, elég hamar sokat össze lehet hozni :)

    Eleinte engem is zavart a mappon a rengeteg egymást fedő ikon, de rájöttem, hogy az M menüben ki lehet őket kapcsolni. Azóta csak a hasznosak vannak bekapcsolva: boltok, üzletek, épületeim, stb. Így már eléggé letisztult a map, semmi nem zavaró :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák